$close

Filter

Visa resultat

Jämför “Associate of Science”-program i Ingenjörsstudier 2022 i florida i USA

En Associate of Science kan vara ett bra alternativ för personer som behöver en examen snabbt för att främja sin karriär. Denna typ av examen är mer baserad på färdigheter än på teoretisk kunskap och de finns inom en mängd olika vetenskapliga områden.  Förbättringar som gjorts när det gäller verktyg, strukturer och maskiner kan vi till stor del tacka ingenjörer för. Ingenjö… Läs mer

En Associate of Science kan vara ett bra alternativ för personer som behöver en examen snabbt för att främja sin karriär. Denna typ av examen är mer baserad på färdigheter än på teoretisk kunskap och de finns inom en mängd olika vetenskapliga områden.  

Förbättringar som gjorts när det gäller verktyg, strukturer och maskiner kan vi till stor del tacka ingenjörer för. Ingenjörer kombinerar kreativitet med matematik och annan kunskap och resultatet vi ser är olika innovationer.  

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "det States ". Amerikanska högskolor finansieras av "undervisning " belasta studenten, som ofta är ganska dyra, mycket ofta når in i tiotusentals dollar per år.

Be om information “Associate of Science”-program i Ingenjörsstudier i florida i USA 2022

Läs mindre
Läs mer om att studera i USA
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
  • Populärt Senaste Titel
  • Populärt
  • Senaste
  • Titel
College of Central Florida
Ocala, Amerikas förenta stater +2 Mer

AS i Teknik, Kvalitet specialisering på CF kvalificerar utexaminerade för nybörjar positioner i en mängd olika områden över tillverknings- och tjänstesektorn.

AS i Teknik, Kvalitet specialisering på CF kvalificerar utexaminerade för nybörjar positioner i en mängd olika områden över tillverknings- och tjänstesektorn. -
Associate of Science
Heltid
Engelska
Campusstudier