Read the Official Description

Oavsett om du förbereder sig för att komma in på arbetsmarknaden eller söker utbildnings grunden för att öka din karriär, studerar företagsekonomi ger eleverna de kunskaper som krävs för att hålla dag till dag verksamheten löper smidigt i dagens dynamiska affärsmiljöer.

Den Företagsekonomi AS program på CF ger studenterna en bred förståelse och solid grund av kunskap i näringslivet, ledarskap och management.

Företagsekonomi innebär prestanda, hantering och administrativa funktioner i verksamheten. Vårt program hjälper till att förmedla kunskap i alla de områden som administration kan omfatta, såsom finans, ekonomi, HR, marknadsföring, Operations och Management.

Business Administration program utbilda personer att anta lednings- eller kontrollorgan roller i näringslivet, industrin och regeringen. Detta program ger grundläggande färdigheter i en mängd olika områden som vanligtvis behövs i ledande befattningar, bland annat kommunikation, ledning, ekonomi, datoranvändning och marknadsföring.

Associate i Science i Business Administration innehåller företag och allmänna kurser som syftar till att ge en karriär i näringslivet eller vidare studier. Programmet förbereder de studerande för inträde i en karriär inom näringslivet eller möjligheten att överföra till en Bachelor of Applied Science.

Även schemaläggning inte alltid får föreskriva följande utvecklingen av kurser, ska eleverna använda grunden, mellan- och specialkurs sekvens som en guide för programplanering.

College Credit certifikat

De College Credit certifikat i Business Management, entreprenörskap, Business Specialist, affärsverksamhet, e-handel Ventures, Marketing Operations and Human Resources Administratör kommer att ge studenterna med ökad kompetens inom specialområden. Syftet med certifikat program är att förbereda studenten för nybörjaranställning inom marknadsföring, management eller entreprenörs positioner i en rad olika affärsmiljöer och / eller för att ge kompletterande utbildning för personer anställda. Dessa intyg uppfyller många krav för AS examen i Business Administration.

Program taught in:
Engelska

See 2 more programs offered by College of Central Florida »

Denna kurs är Campus based
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Application deadline
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Application deadline
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum
Location
Application deadline
Slutdatum
Location
Application deadline
Slutdatum