aukland

Översikt

2015 Mercer Quality of Living Survey rankade Auckland tredje i världen för livskvalitet. Med vackra vulkaner och lavaflöden kommer en dynamisk blandning av influenser från Europa, Asien och Stillahavsområdet, vänliga invånare och hisnande kustutsikt att falla för Aucklands unika charm.

Vårt program utomlands i Auckland erbjuder dig möjlighet att direkt anmäla dig till University of Auckland, ett prestigefyllt forskningsuniversitet som har kurser i mer än 150 discipliner. Universitetet har en mängd alternativ i Māori-studier och har en maraj (Māori-helig mark) på campus, som indikerar Aucklands mångfald och Nya Zeelands Māori-arv. Auckland kommer vara ditt klassrum. Besök Auckland War Memorial Museum för att utforska sina samlingar i naturlig och mänsklig historia. Lär dig om Aucklands olika geografi från Auckland Volcanic Field till det isthmus som Auckland ligger på. Allt du gör och ser är en del av din internationella utbildning.

Från Auckland kommer du att ha många möjligheter att utforska det vackra Nya Zeeland. I början av programmet deltar du i en orientering på den spektakulära ön Waiheke, där du bor på en marae och lär dig mer om Māori-kulturen. Fans av The Lord of the Rings trilogi och The Hobbit-serien kan besöka närliggande Hobbiton, där scener från filmerna filmades. På södra ön, bara en kort flygning, kan du vandra eller åka skidor i de magnifika södra Alperna. Med Auckland som ditt hem är du den perfekta platsen för att uppleva både Nya Zeelands kulturella och naturliga underverk.

Vi vill att du ska känna dig hemma i Auckland, så vi gör allt vi kan för att hjälpa dig att integrera dig i livet i staden. Från bostad till kulturella evenemang är vårt jobb att se till att du har den mest autentiska studien utomlands erfarenhet möjligt. Vi uppmuntrar dig att utnyttja universitetets många klubbar och organisationer - många av dem inkluderar sport och utomhusaktiviteter - där du kan träffa lokala studenter som delar liknande intressen.

Snabb fakta

 • Centrum: IES Abroad Auckland
 • Stad: Auckland
 • Land: Nya Zeeland
 • Programkrediter: 14-16 per termin (vanligtvis 4 kurser)
 • Undervisningsspråk: engelska
 • Språkförutsättningar: Ingen

Programdatum

När du är med, hänvisar du till avsnittet Travel Dates av Predeparture Information i ditt MyIESabroad-konto innan du bokar resa.

Våren 2018

16 februari-26 juni

Hösten 2018

6 juli - 13 november

Kommande ansökningsgränser:

Våren 2019 - november 01, 2018

Höst 2019 - 01 november 2018

akademiker

IES Abroad uppdrag är enkelt: att ge dig den bästa studien utomlands programmet möjligt - vilket inkluderar högsta kvalitet akademiska och kulturella erfarenheter. Det är därför vi samarbetade med University of Auckland.

University of Auckland

Universitetet i Auckland, grundat 1883, är den enda medlem i Nya Zeeland i det prestigefyllda Universitas 21, ett globalt konsortium av stora universitet som bedriver forskning, akademisk utbyte och kvalitets benchmarking. Med cirka 40 000 studenter (inklusive 4000 internationella studenter från 93 länder) främjar universitetet en mångsidig och utmanande akademisk miljö. År 2014 var University of Auckland det enda universitetet i Nya Zeeland som ingår i de 200 bästa universiteten i världslistan av The Times Education Supplement. Association of Pacific Rim Universities Prestationsbaserad forskningsfond rankade också universitetet först i Nya Zeeland med det största antalet A-nominerade forskare i landet. Universitetet är centralt beläget i Auckland, och täcker en imponerande 39 hektar mark. Stadskampanjen har enkel tillgång till de kulturella och kommersiella bekvämligheterna i landets största stad, medan hamnutsikt och närliggande parker bidrar till dess attraktivitet. IES Abroad programmet löper ut från International Office, bekvämt beläget på campus nära biblioteket i Old Choral Hall.

Kurser

Du anmäler dig direkt till kurser vid University of Auckland där klasser erbjuds på ett poängsystem. En kursbelastning på 60 poäng per termin definieras som heltid. IES Abroad utdelar kreditenheter baserat på antalet poäng som tilldelats av University of Auckland. En 15-poängskurs har 4 IES Abroad , en 20-poängskurs har 6 IES Abroad och en 30 poängskurs har 8 IES Abroad . Du kan ta högst två 100-nivåskurser varje termin. Du har minst 14 och högst 16 IES Abroad kredittimmar per termin. Discipliner tillgängliga för IES Abroad studenter anges nedan.

konst

Antik historia, Antropologi, Konsthistoria, Asiatiska studier, Kinesiska, Klassiska studier, Jämförande litteratur, Cooköarna Māori, Kreativ skrivning (begränsad tillgänglighet), Kriminologi, Kroatisk, Dans, Utvecklingsstudier, Drama, Ekonomi, Arbetsförhållanden

Företag

(AACSB- och EQUIS-ackrediterad) Redovisning

National Institute of Creative Arts and Industries

(De flesta av dessa discipliner kräver ytterligare applikationsmaterial) Arkitektur, Dans, Konst, Musik, Planering, Visuell Konst

Utbildning

Utbildning Kurslitteratur, Utbildning (Professionell)

Teknik

Kemisk

Lag

Miljölag, olika andra discipliner (begränsad post)

Medicinsk och hälsovetenskap

Hälsovetenskap, medicinska vetenskaper, omvårdnad, folkhälsa

Vetenskap

Biovetenskap, Kemi, Datavetenskap, Miljövetenskap, Geografi, Geologi, Marinbiologi, Matematik, Fysik, Psykologi, Sport

Teologi

Bibliska studier, kristen tanke

Kursrelaterade utflykter

University of Auckland erbjuder många möjligheter för dig att bedriva utbildningar på många akademiska områden, särskilt arkeologi, biologi, ekologi, miljövetenskap, geologi och marinvetenskap. Kurser som utforskar maorikulturen inkluderar också viktiga fältstudier.

praktikplatser

Interning medan du studerar i Auckland ger dig givande arbetserfarenhet med en mängd långvariga karriärfördelar. Du kommer:

 • Få en bättre förståelse för värdlandets verkliga vardagskultur.
 • Lägg till globala arbetslivserfarenheter och färdigheter till ditt CV eller din ansökan om grundskola.
 • Förbättra ditt självförtroende.

Placeringar är främst inriktade på humanistiska och samhällsvetenskapliga områden, och varje vecka krävs 20 timmars arbete vid placeringen. Studerande som skickar in ansökningar ska vara i sina Junior eller Senior år, eftersom detta är en 300-nivå kurs. Alla studenter måste med sin ansökan bifoga ett referensbrev från en akademiker på sin heminstitution. Observera att praktikplatser är ett nyare alternativ tillgängligt via University of Auckland, placeringsalternativen växer men är fortfarande något begränsade. Som sådan placeras en konkurrensprocess och placeringar garanteras inte. Om du är intresserad av att genomföra en praktikplats under din studie utomlands i Auckland, var vänlig ange ditt intresse för din IES Abroad rådgivare.

Hus

Som en del av IES Abroad direkta registreringstjänster erbjuder vi välutrustade, bekväma bostäder för alla studenter, eftersom säkrade bostäder självständigt kan vara utmanande. IES Abroad boendealternativ speglar den lokala studentkulturen och uppfyller våra säkerhets- och säkerhetsstandarder.

Hemvistelser - Det här är det bästa sättet att lära känna den "riktiga" Nya Zeeland och uppleva den fulla möjliga kulturella integrationen. Du har ett privat rum och får upp till 16 måltider per vecka. Platser finns tillgängliga i hela staden och omgivande förorter. Databasen med boendealternativ är tillräckligt stor för att möta ett brett utbud av studentförfrågningar. Du kan ha upp till 45 minuters pendling till campus, men möjligheten att leva med kiwi är väl värt det.

Lägenheter - Studentlägenheterna, som Carlaw Park, Parnell Student Village och Unilodge, är fullt möblerade lägenheter som skiljer sig åt i storlek och antal boende. Kostnaderna för el, gas och vatten ingår i boendeavgifterna. Alla lägenheter är självhushåll, vilket innebär att du lagar mat åt dig själv. Du har fri tillgång till bredbandsinternet via universitetets ResNet-system. Pendeltiden från lägenheterna till campus varierar från 10 till 30 minuters promenad till campus eller 20 minuters bussresa, och alla ligger i staden. Ett medlemskap i rekreationscentret ingår för studenter som bor i universitetets boende. Att bo i en lägenhet erbjuder hög självständighet och är ett bra alternativ om du vill kunna laga mat själv. Lägenheterna rymmer främst internationella studenter från USA och andra länder.

Studentliv

Orientering

IES Abroad orienteringsprogram ger dig möjlighet att lära känna dina medstudenter och IES Abroad personal, utforskar akademiska skillnader mellan USA och Nya Zeeland och introducerar dig till programmet, universitetet och till Auckland. Programmet inleds med en speciell North Island orientering och två dagars fälttur. Tidigare höjdpunkter har inkluderat resor till Waiheke Island och övernattning på en marae, där eleverna lärde sig Māori haka, hantverk och kulturella traditioner. Dessutom, CORE ™, IES Abroad 's Comprehensive Orientation

University of Auckland Orientation

IES Abroad orientering följs av University of Auckland internationell studentorientering och allmän inriktning för alla nya studenter. Kör delvis av studenter, ger programmet insikt i kiwi (lokal) studentkultur och hjälper dig att integrera i universitetslivet. Programmet ger också en officiell akademisk inriktning som ytterligare introducerar dig till faciliteter och tjänster vid University of Auckland, som akademiskt stöd, sportgrupper och sociala möjligheter.

Extracurricular aktiviteter

Medan du är i Auckland är det ett bra sätt att träffa en kiwi-student vid en social- eller sportsklubb. Du har tillgång till universitetets bekvämligheter, inklusive bibliotek, kaféer, hälsotjänster, konstgallerier, en teater och ett rekreationscenter. Auckland University Student Association har många kultur-, intresse- och sportsklubbar och samhällen. Universitetet i Auckland erbjuder även valfria fältresor till en rimlig kostnad för andra delar av Nya Zeeland, som Wellington och södra Alperna, och är rutinmässigt värd för kulturella evenemang och gästföreläsningar för den allmänna studentkåren och för enskilda kurser. Dessutom värd Auckland mer än 300 evenemang i månaden, inklusive internationella sportevenemang och kulturella evenemang som Pasifika och den kinesiska lyktorfestivalen. Du kan alltid hitta en händelse som passar dina intressen.

Behörighetskrav

 • 18 år
 • I gott skick på din hemskola
 • 3,0 GPA eller bättre på en 4,0-skala (GPA under 3,0 kan övervägas från fall till fall med slutgiltigt beslut från University of Auckland, ytterligare ansökningsmaterial nedan krävs)
 • Sophomore, junior eller senior stående krävs
 • Slutgiltigt antagningsbeslut ligger hos University of Auckland

Pass

Ett pass som är giltigt i minst sex månader efter programmets slutdatum, med minst två tomma sidor krävs. En studentvisum krävs för att komma in i Nya Zeeland. Vid inträde får du mer information om ansökan och eventuella relaterade avgifter. Visumansökningen för icke-amerikanska medborgare kan vara extremt lång, kontakta oss för mer information.

Kosta

Hösten 2017

 • Undervisning: $ 15.360
 • Bostäder: $ 4,450
 • Försäkring: $ 490
 • Totalt: $ 20,300

Akademiskt år

 • Undervisning: $ 27.635
 • Bostäder: $ 8,900
 • Försäkring: $ 980
 • Totalt: $ 37.515

Tänk på dessa priser som utgångspunkt. Vi uppmuntrar dig att kontakta din studie utomlands kontor för att bestämma den faktiska kostnaden för dig när factoring i ekonomiskt stöd, stipendier, din hem skolan politik och andra faktorer.

Program undervisas på:
 • Engelska
IES Abroad

Se 128 fler kurser från IES Abroad »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Duration
1 - 2 terminer
Heltid
Pris
20,300 USD
Programkostnad Fall 2018
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Slutdatum
Nov 30, 2019
Sista anmälningsdag
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Nov 30, 2019