Read the Official Description

Avancerat Diplom i Hospitality Education - två år långt lärande program

Syftet med detta program är att erbjuda kandidater (utvecklare, lärare, chefer) som redan har en generisk eller specifik kompetens (minst 360 poäng registreras på NQF nivå 6) men med begränsad bakgrund inom hospitality management eller kulinarisk konst och / eller konsumentstudier undervisning, liksom de som redan tränar eller undervisning i GET eller FET band, stöd i form av deltid, på campus eller distans, vidareutbildning. Detta skapar en möjlighet att öka sin specialiserade kunskaper och färdigheter så att de kan lära / tåg / hantera inom dessa områden av specialisering. Vanligtvis kandidater som ansöker om denna kvalifikation kommer att matcha en av följande profiler:

  • Med en examen i Hospitality Management, som har utvecklats i sin karriär till en position där de tränar chefer i en stor institution och som vill "top-up".
  • Lärare med allmän undervisning examen, som undervisar gästfrihet och turism relaterade ämnen på GET eller FET band, men med begränsad eller ingen ämne fält kvalifikationer

Den Avancerat Diplom i Hospitality Education (Management) Kommer att bidra meningsfullt till specialisering inom dessa ämnesområden och till den individuella fortlöpande professionella utvecklingen av deltagarna. Genom att uppnå denna kvalifikation studenten skulle därför kunna spela en viktig roll i tillhandahållandet av utbildning och underlätta i enlighet med ministeriet för utbildning och gästfrihet som ett ämnesområde.

Det finns inte många liknande program som finns tillgängliga och ännu mindre program som erbjuds på distans läge, med särskild hänvisning till gästfrihet utbildning / management som ett ämnesområde.

Avsättning görs när så är möjligt, för flexibla inträdesvägar som kan inkludera erkännande av tidigare lärande (RPL) när det gäller grundläggande behörighet samt ytterligare krav för programmet. Ackumulering och överföring (CAT) för en färdig examen kan erkänts uppfylla en del av kraven för examen.

Vad ingår:

Terminsavgifter, outs, kompletterande anmärkningar.

Kursavgiften: $ 400 per modul Alla studieavgifter är föremål för förändring enligt valutakursen från Nedbank om bekräftelse på betalning till skolans bankkonto

Minsta Förkunskapskrav:

  • Senior certifikat med stöd att studenten kan studera mot ett diplom.
  • Bestyrkta kopior av någon av följande:
  1. Diploma in Education (360 hp)
  2. <li>3 H&ouml;gskola (360 hp)</li>
    <li>Traditionell Matric + 3 &aring;rs National Diploma i ett n&auml;rliggande omr&aring;de</li>
    

Varaktighet: Tolv månader på heltid eller 2 år Distansutbildning

Startdatum: Januari och juli varje år

Program taught in:
Engelska

See 3 more programs offered by The Private Hotel School »

Denna kurs är Online
Startdatum
Juli 2019
Jan. 2020
Duration
1 - 2 år
Deltid
Heltid
Pris
400 USD
Per modul, Alla undervisningsavgifter är föremål för förändring enligt valutakursen från Nedbank om bekräftelse på betalning till skolans bankkonto
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Juli 2019
Slutdatum
Application deadline
Startdatum
Jan. 2020
Slutdatum
Application deadline

Juli 2019

Location
Application deadline
Slutdatum

Jan. 2020

Location
Application deadline
Slutdatum