Avancerad Examen I Grafisk Design Och Webbutveckling

Centre for Arts and Technology

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Avancerad Examen I Grafisk Design Och Webbutveckling

Centre for Arts and Technology

BEGRÄNSAT ANTAL stipendier tillgängliga för upp $ 3000 på första kommer först tjäna grund. ANSÖK IDAG.

Kurs - Grafisk design och webbutveckling

Förvandla din kreativitet till en karriär.

Det är självklart att du har ett öga för design. Du vet att när bilder och ord möts precis rätt, det är magi på sidan. Din ambition vet inga gränser och du hittar den obegränsade potentialen hos Internet och digitala applikationer fascinerande. Du vill göra din prägel på världen genom att kombinera vacker design med oöverträffad funktionalitet. När allt är det inte bara i framtiden, det är din framtid. Redo att få det att hända?

Vår Grafisk design & webbutveckling programmet är en omfattande kurs som syftar till att producera akademiker som trivs i alla delar av industrin. Klassrum körs besläktad med en verklig arbetsmiljö, och du har möjlighet att slutföra studierna genom en kombination av in-class och online-lärande.

Du få fördjupad förståelse för de digitala applikationer och databasdrivna webbplatser som driver multimedia världen. Bemästra de tekniska och konstnärliga aspekterna av att bygga imponerande grafik samtidigt som de blir flytande i den juridiska sidan av digital produktion, placera dig själv som en tillgång för alla företag eller redo att starta din egen framgångsrika företag.

Våra instruktörer är ledare för området som äger eller fortsätta att arbeta bland några av de bästa design företag i branschen. De förmedla praktiska färdigheter och problemlösningsstrategier samtidigt lära herravälde över mjukvara och programmering som Adobe Dreamweaver, Flash, Premiere, After Effects, XHTLM och CSS, JavaScript, Actionscript, Adobe Photoshop, Illustrator, InDesign och skapa databasdrivna webbplatser med PHP och MySQL.

Akademiker i detta intensiva 18-månadersprogram arbetar nu på företag såsom Ad-utskick, Extreme Group, Command Base, East Coast Dynamics, Designa, Jet Label, Jewel Pop Inc., och många fler.

Efter avslutad, får en bärbar dator laddad med Adobe Creative Suite, vår gåva att du komma in på arbetsmarknaden med inte bara den kompetens och drivkraft att lyckas, men också möjlighet att göra det du gör bäst - skapa. Ta den i bruk via någon av dessa lukrativa karriärer:

  • Multimedia och Web Designer
  • Interactive Designer
  • Webbutvecklare
  • Webbsupportpersonal
  • Graphic Designer
  • Scenograf

"The Grafisk design & webbutveckling program som erbjuds allt jag ville lära: webbdesign, kodning, grafisk design, etc. Men vad var riktigt bra var att det var inne på områden som:. Fotografi, video, ljud lag och mer, som verkligen rundade ut min skillset och gjorde mig mer attraktiv för arbetsgivare och kunder "

Dave Häggblad

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Okt. 2018
Duration
Varaktighet
18 månader
Heltid
Information
Deadline
Locations
Kanada - Kelowna, British Columbia
Startdatum : Okt. 2018
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Startdatum : Okt. 2018
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Okt. 2018
Kanada - Kelowna, British Columbia
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan