Avancerad examen i mjukvaruutveckling (adse)

EDULINK INTERNATIONAL COLLEGE NAIROBI

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Avancerad examen i mjukvaruutveckling (adse)

EDULINK INTERNATIONAL COLLEGE NAIROBI

ADSE är ett tvåårigt diplomprogram som är utformat för att göra dig professionell inom branschen, inom programmet Programmering.

Läroplanen är utformad med hänsyn till de senaste kraven och kraven i IT-branschen. ADSE ger dig den professionella kanten för att starta din karriär i den globala IT-industrin.

Kurslitteraturen har nyligen uppdaterats och innehåller följande: Android-applikationer, Windows Store Apps, Cloud Computing, Mobila applikationer, Internetsäkerhet

Kursen erbjuds från APTECH Computer Education, är ett främsta IT-utbildningsinstitut baserat i Indien. APTECH grundades 1986 och är en pionjär inom IT-programvara och maskinvaruutbildning. Institutet har framgångsrikt utbildat mer än 7 miljoner studenter genom sitt brett nätverk av utbildningscenter i över 40 länder.

APTECH har starka allianser med internationella teknikjättar som Microsoft, Red Hat & Oracle, vilket ger sina akademiker erkännande och acceptans över hela världen.

Fördjupa dig i en praktisk miljö och behärska konsten att etisk hacking. Lär dig hur du uppnår optimal informationssäkerhetsställning i en organisation genom att hacka den, innan du skannar, tester, hakar och säkrar systemen.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska


Senast uppdaterad December 14, 2017
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Duration
Varaktighet
2 år
Heltid
Information
Deadline
Locations
Kenya - Nairobi, Nairobi County
Startdatum : Jan. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Jan. 2019
Kenya - Nairobi, Nairobi County
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan