Read the Official Description

En avancerad nivå i Human Resource Management kommer att lära dig att identifiera och maximera ett företags värdefulla tillgångar: talang och förmåga hos sina anställda.

Vårt avancerade certifikatprogram erbjuder ett affärsbaserat, praktiseringsorienterat certifikat. Vi har utformat vårt program för att uppfylla de universellt erkända högsta standarderna för personalhanteringspraxis, som fastställts av Society for Human Resource Management (SHRM) ®.

Det är idealiskt för affärsverksamma som vill stärka sin kunskap och omsättbarhet inom human resource management. Utrustad med ett avancerat certifikat är eleverna beredda att gå vidare inom deras organisation, som oberoende konsulter och lärare.

Studiekurs

Detta 15-kredit, 5-kurssprogram innehåller kurser i företagsstiftelser och personalhanteringssystem, anställningsrätt, etik och ansvarsskyldighet samt förändringshantering. Du tar följande kurser från masterns läroplan:

  • MBAN 607 Hantering för förändring
  • MBAN 620 Global Human Resource Management
  • MBAN 621 Global Employment Law
  • MSBN 605 Etik på den globala marknaden
  • MSHN 620 Business Foundations för Human Resource Management

Om du väljer att genomföra en MS i Human Resource Management eller MBA efter att ha fullgjort det avancerade certifikatprogrammet kan du kanske ansöka upp till sex studiepoäng mot din magisterexamen.

Program taught in:
Engelska
Last updated January 7, 2019
Denna kurs är Campus based
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Pris
685 USD
- per kredit
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum