Read the Official Description

Engelska för Aviation: ICAO Level 4-förberedelse i USA

USA: Fort Lauderdale eller Boston

ICAO nivå 4 färdighet är ett krav för kommersiella och privata flygbolag piloter, inklusive helikopter piloter som flyger internationellt; Flygtrafiktjänstemän (ATCO) och assistenter; vem som helst med hjälp av luftbaserad röstkommunikation för internationell flygverksamhet.

LAL Language Centres i USA erbjuder en 10 veckors förberedelsekurs för ICAO Level 4 Exam. Den innehåller 20 lektioner per vecka (15 timmar) och har en miniminivå som krävs av B1 Intermediate. Kursen är tillgänglig för studenter med turistvisum (B1 / B2), Visaavvisande eller F-1 Studentvisum (med ytterligare timmar). Studenterna tar tentamen på plats i slutet av programmet.

Syftet med kursen är att förbättra elevernas kommunikativa kompetens med särskild hänvisning till de sex ICAO-språkfärdighetsbeskrivningarna: uttal, struktur, flyt, ordförråd, förståelse och interaktion. Eleverna kommer att utveckla sina lyssningsförmåga med autentiska inspelningar, lära sig att använda det funktionsspråk och ordförråd som krävs i både vanliga och icke-standardiserade flygsituationer, förbättra sin kommunikation, inklusive uttalande, i röst-bara (telefon- och radiotelefon R / T) och fokusera på kärnkompetens.

Program taught in:
Engelska

See 3 more programs offered by LAL Language Centres »

Denna kurs är Campus based
Startdatum
Apr. 2019
Juni 2019
Duration
10 - 10 veckor
Heltid
Pris
3,500 USD
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Apr. 2019
Slutdatum
Application deadline
Startdatum
Okt. 2019
Slutdatum
Application deadline
Startdatum
Juni 2019
Slutdatum
Application deadline

Apr. 2019

Juni 2019

Location
Application deadline
Slutdatum

Okt. 2019

LAL Fort Lauderdale

LAL Boston