Read the Official Description

dc

Antagning till LCC Diploma Program är öppen för studenter 4 gånger per år. Nya studenter som vill anmäla sig till Diploma Program uppmanas att fylla i och lämna in ansökan så snart som möjligt, för att kunna anmäla sig till begränsade tillgängliga plats i deras krävs termin.

Antagning Behörighet till LCC

Inträde för tillträde till Diploma of Business är öppen för både medborgare i Saudiarabien och expats i alla utomeuropeiska länder.

För närvarande entré är öppen endast för manliga studenter. Planerna är att öppna tillträde för kvinnliga studenter från september 2017.

Antagning Behörighet in i Diploma of Business Program är att studenter i minst 18 år.

Studenten är att ha fullgjort en av följande behörighet:

  • Slutförande av 5 O nivåer Ämnen och 1 A 'Levels Ämne eller
  • Slutförande av en amerikansk examen eller
  • Slutförande av Saudi High School Diploma (på arabiska eller engelska) eller
  • Slutförande av certifikat eller diplom i International Baccalaureate eller
  • Slutförande av Mellan utbildning (FA / F.Sc / I.Com/ ICS) antingen genom pakistanska Boards eller genom Indien Central Board of Secondary Education

Studenter med bristande kunskaper i engelska språket kan krävas för att slutföra en kurs i affärsengelska språket vid Oxford Academy, för att uppnå ett pass märken Grade 5,5 i IELTS eller TOEFL IBT 65 eller TOEFL PBT 350.

Alternativt kan eleverna kommer att uppmanas att registrera sig för ett påskyndat "Key to College" programmet vid LCC för att få den nivå som krävs av kunskaper i engelska språket.

Studenter är välkomna att ringa LCC antagning kontor för att registrera dig för att boka tid för att delta i en öppen dag rundtur i LCC och en presentation av Diploma Program varje torsdag kl 16:30.

Program taught in:
Engelska

See 5 more programs offered by Leadership Community College KSA »

Denna kurs är Campus based
Startdatum
Aug. 2019
Duration
2 år
Heltid
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Aug. 2019
Slutdatum
Application deadline

Aug. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum