Read the Official Description

De ingenjörer som gjorde världen

Från ombyggnaden av innerstäder till anmärkningsvärda konstruktioner som kanaltunneln är världen full av byggnads- och infrastrukturprojekt som inte kunde hända utan civilingenjörer. Kursen har utvecklats med input från vår industriella rådgivande panel för att ge en praktisk designorienterad kurs som kommer att utrusta dig med de färdigheter och kvalifikationer du behöver för att gå med i byggbranschen.

Om du tänker göra en deltid på LSBU, rekommenderar vi att du tar HNC-rutten, eftersom den är nära integrerad i våra utbildningsprogram. År 2 av HNC är också avsedd för akademiker från andra områden, nu arbetar inom civilingenjör.


Varför studera Civilingenjör på LSBU?

 • No.1: London Modern University for Civil Engineering, Sunday Times League Table 2017.

 • Akkrediterad av Engineering Council som fullt tillfredsställande utbildningsbasen för en ingenjörsteknik.

 • Branschrelevant: Vår rådgivande industripanel rådgör med kursinnehåll.

 • Nr 2 University i London för undervisning och nr 3 för akademisk support och studentröst inom civilingenjör (National Student Survey 2017).

 • Akademisk progression: Framsteg till examensnivå via en deltidsväg.

 • Dagsledningsväg: Gör det möjligt att slutföra kursen samtidigt som arbetsförpliktelserna upprätthålls.


Nyckelkursinformation - beställd enligt läget

Läge


moduler

Kursen undersöker grunden för civilingenjör, vilket ger dig väl förberedelser för tillträde till hela examensprogrammet. Det omfattar matematik, ingenjörsmekanik, byggteknik och övningsförmåga.

Om du tänker göra en deltid på LSBU, rekommenderar vi att du tar HNC-rutten, eftersom den är nära integrerad i våra utbildningsprogram. År 2 av HNC är också avsedd för akademiker från andra områden, nu arbetar inom civilingenjör.

År 1

 • Material och geologi
 • Konstruktion övning
 • Ingenjörsmekanik B

År 2

 • Strukturer och konstruktionsteknik B
 • Teknisk mätning
 • Matematik B


anställbarhet

Du kommer att utveckla ett brett utbud av anställningsförmåga genom vårt yrkesinriktade tillvägagångssätt för undervisning och fokus på en rad tekniska kunskaper och färdigheter.


Graduate succeshistorier

Nyare studenter från denna kurs har gått på jobb som projektledare, kvantitetsmätare, seniorstrukturtekniker, civilingenjör och nätverksunderhållschef.


Fortsätter till examensnivåer

Om du avslutar kursen kommer du att kunna söka vidare studier på grundnivå, inklusive vår Civilingenjörsexamen.

Om du utmärker dig på HNC-nivå kan du erbjudas avancerad tillträde till hedersprogrammet, förutsatt att du uppfyller minsta professionella erfarenhetsnivåer.


Anställbarhetstjänst

Vi är Årets Universitet för forskarutbildning - Tiderna och söndagstiderna Bra universitetsguide 2018.

På LSBU vill vi sätta upp dig för en lyckad karriär. Under dina studier - och i två år efter att du har examen - får du tillgång till vår anställbarhetstjänst, som inkluderar:

 • En online styrelse där du kan se ett brett utbud av placeringar: deltid, heltid eller frivillig. Du kan också gå in för att se våra rådgivare, som alltid är tillgängliga för att hjälpa dig att ta nästa steg i din sökning.
 • Vårt Careers Gym erbjuder gruppverkstäder på CV, intervju tekniker och att hitta arbetserfarenhet samt regelbundna presentationer från arbetsgivare inom en rad sektorer.

Vårt Student Enterprise-team kan också hjälpa dig att starta eget företag och utveckla värdefulla entreprenörskap.


Faciliteter

Centrum för effektiv och förnybar energi i byggnader (CEREB)

Denna £ 2,8 miljoner anläggning är en unik, lärande, forskning och demonstration resurs för förnybara och intelligenta energilösningar.


Constructionarium för civilingenjörer

Constructionarium är en nationell inlärningsanläggning skapad för civilingenjörsexamen för att få en praktisk erfarenhet av plats. Spridningen över sex dagar tillåter eleverna att utveckla praktiska färdigheter och etablera arbetsförbindelser med industrin.


Building Information Modeling (BIM) Center

LSBU hjälper till med att omvandla byggbranschen genom sitt BIM-center (Building Information Modeling). BIM-centret fungerar som ett knutpunkt för innovation, yrkesutbildning och nätverk mellan praktiker inom byggnadssektorn. Dessa anläggningar används av studenter och för korta kurser.


Undervisa och lära

Årsundervisning

Som byggd miljö- och arkitekturstudent kommer du att tilldelas en namngiven handledare under dina första tre veckor vid LSBU. Din handledares roll är att vara din primära kontakt för akademiskt och professionellt utvecklingsstöd.

Din handledare kommer att stödja dig för att få ut det mesta av din tid på LSBU, ge råd och skyltning till andra stödkällor vid universitetet.

Din handledare bör vara den första personen vid universitetet som du talar om om du har några problem som påverkar ditt arbete. Dessa kan vara akademiska, ekonomiska, hälsorelaterade eller en annan typ av problem.

Du kommer att ha möten med din årslärare i små grupper varje vecka under hela kursen. En-mot-möten kan ordnas på begäran. Du kan kontakta din handledare för ytterligare support via e-post eller personligen


Ingångskrav

 • En nivå EEE eller
 • BTEC Nationellt Diplom MPP eller
 • Tillgång till HE-kvalifikationer med 45 Pass eller
 • Ekvivalenta nivå 3 kvalifikationer värda 48 UCAS poäng.
 • Nivå 3 kvalifikationer måste innehålla matematik och fysisk vetenskap.
 • Sökande måste hålla 5 GCSEs AC inklusive matematik och engelska eller motsvarande (reformerade GCSEs grad 4 eller högre).
 • Vi välkomnar kvalifikationer från hela världen. Engelska språkkunskaper för internationella studenter: IELTS-poäng på 6,0 eller Cambridge-färdighet eller avancerad grad C.

Alla moduler kan ändras av universitetet och kan skilja sig från de moduler du erbjuds under dina studier.

Program taught in:
Engelska

See 51 more programs offered by London South Bank University »

Last updated June 10, 2018
Denna kurs är Campus based
Startdatum
Sept. 23, 2019
Duration
2 år
Deltid
Pris
9,250 GBP
År 1 Deltid Storbritannien / EU-avgift: £ 4625; Internationell avgift: £ 6562.5
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Sept. 23, 2019
Slutdatum
Jan. 24, 2021
Application deadline

Sept. 23, 2019

Location
Application deadline
Slutdatum
Jan. 24, 2021