ACADEMICCOURSES

De mest populära basårsprogrammen i Hotell & Restaurang

En stiftelse år är en typ av program som syftar till att hjälpa eleverna flytta till högre utbildning. Denna studiekurs är i allmänhet ett bra val för studenter som är osäkra på sina pedagogiska förmåga och vill lite extra hjälp att förbereda sig för kommande möjligheter.

Du kanske är nyfiken: "Vad är en stiftelse år i gästfrihet?" Dessa program är avsedda att hjälpa elever lära sig mer om gästfrihet och turistnäringen, förbereda dem att komma utbildningsprogram eller eventuella karriärer. Eleverna får lära sig om en mängd olika ämnen, till exempel, logistik, eller kundtjänst; de kan studera en allmän överblick över området eller fokusera på specifika områden, såsom restauranger, hotell eller nöjesställen. Vissa program är utformade för att ge de studerande att hålla ett jobb eller slutföra en praktikplats medan de studerar.

En av de största fördelarna med dessa typer av program är att de kan förbereda eleverna för att antingen fortsätta sin utbildning eller in i arbetskraften. Många studenter få värdefulla kunskaper som betjänar dem väl under sin karriär, eller i slutändan reda på att ytterligare utbildning är deras mål. Dessutom kan det här programmet hjälpa lära eleverna värdefulla tekniska och kognitiva färdigheter.

Kostnaden för ett av dessa program kommer att bero på många olika faktorer, som är varför det är mycket viktigt för studenter att göra sin ekonomiska forskning. Kontakta din valda institution för att få korrekt och aktuell prisinformation.

Många yrken är öppna för dem som tar ett basår i gästfrihet. Elever kan finna sig utrustade för att arbeta på personal positioner eller i ledningen på en mängd olika hotell, värdshus, evenemangscentrum, eller andra anläggningar. Ett annat alternativ är att komma in i branschen matservice genom att arbeta på en restaurang eller cateringföretag.De kan även välja att öppna sina egna företag om de så önskar.

Börja här om du är intresserad av dessa program. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.

1 Resultat i Hotell & Restaurang Filter

Program för gästfrihet

Suzhou Centennial College
Basår
Sep 2021
<
Heltid
Engelska
Campusstudier

Detta Hospitality Foundations-program har specialiserats som en väg till internationella studenter att komma in i skolan för gästfrihet, turism och kulinariska konster och sed ...

Läs mer