ACADEMICCOURSES

De mest populära basårsprogrammen i Ledning inom hotell och värdskap

Grundårsprogrammen är ett bra alternativ för studenter som kanske inte är redo att delta i examensarbete. Dessa program är utformade för att introducera akademiska rigor och fältspecifika begrepp på akademisk nivå.

Vad är ett grundår i gästfrihetshantering? Karaktäristiskt erbjuder dessa program en grund för gästfrihetshantering för att förbereda studenter för avancerade grader och eventuella karriärer inom gästfrihet och turism. Kursen kan omfatta ämnen som marknadsföring, personalhantering, händelseoperationer och ekonomi. Kursmaterial kan presenteras synkront, asynkront eller en kombination av dessa och kan kräva att studenterna demonstrerar både en akademisk och praktisk tillämpning av deras utvecklande kunskap och färdighetssätt.

Att engagera sig i ett grundår i gästfrihetshantering har potential att vara till nytta inte bara i arbetskraften utan också i sitt privatliv. Förutom förfining av organisatoriska färdigheter kan forskare upptäcka att deras förståelse för andra kulturer och deras förmåga att kommunicera har förbättrats.

Faktorer som programvaraktighet och institutionens placering kan påverka kostnaden för inskrivning i ett grundårsprogram. Studenterna bör konsultera en behörighetsrepresentant för att säkerställa att ett program är en bra ekonomisk passform.

När en student har avslutat ett grundår som studerar gästfrihetshantering är det troligt att nya akademiska och karriärmöjligheter kommer att uppstå. Stiftelsen för årsstudier placerar forskare i en bättre position att gå in på utbildningsprogram inom områden som hotellledning, cateringteknik, turismhantering och mat och dryckeshantering. Kandidater landar ofta ledarskap och ledningsroll i snabbmat, hotell, catering, kundservice, butiker och personalavdelningar. Vissa jobbtitlar inkluderar destinationschef, driftschef, restaurangchef, försäljningsrepresentant, chef för mat och dryck och gästservicechef.

Att välja vilket grundårsprogram som ska genomföras kan vara överväldigande. För hjälp, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

1 Resultat i Ledning inom hotell och värdskap Filter

Program för gästfrihet

Suzhou Centennial College
Basår
Sep 2021
<
Heltid
Engelska
Campusstudier

Detta Hospitality Foundations-program har specialiserats som en väg till internationella studenter att komma in i skolan för gästfrihet, turism och kulinariska konster och sed ...

Läs mer