Keystone logo

Basår Program i Livsmedelsvetenskap i Europa för 2024

Filter

Filter

  • Basår
  • Livsmedelsvetenskap
Studiefält
  • Arkitekturstudier (4)
  • Biovetenskap (3)
  • Designstudier (20)
  • Energistudier (0)
  • Företagsekonomi (34)
  • Generella studier (28)
  • Hotell och turism (1)
  • Humaniorastudier (14)
  • Hållbarhetsstudier (0)
  • Ingenjörsstudier (28)
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Basår Program i Livsmedelsvetenskap

Studiet av olika egenskaper hos livsmedel ingår i studier i mat och dryck. Var maten kommer ifrån, hur mat och dryck produceras, och hur dessa objekt transporteras, lagras och konsumeras är alla en del av dessa studier.

Sammanlagt finns det över 4000 lärosäten i Europa som erbjuder ett brett utbud av kurser på kandidatnivå, Masters och doktorsexamen nivå. Med fler och fler av dessa organisationer som erbjuder engelska som språk i utbildning för åtminstone en del av sina utbildningsprogram, universiteten i Europa är nu av högre kvalitet än någonsin tidigare. Universiteten i Europa erbjuder ett vänligt välkomnande för utländska studenter och för att ge en kurs av kunskaper som motsvarar deras yrke behöver i dagens globala efterfrågan.

Ett basår är ett studieprogram som ger studenterna en chans att bli bekanta med högskoleliv och universitetskurser. Genom att förbereda studenterna på de förväntningar de kommer att mötas av inom högre utbildning kan basårsprogram hjälpa dem att bli mer framgångsrika i sina studier.