Basårsprogram

Se 155 basårsprogram 2018

Master

Ett basårsprogram kan vara det perfekta valet för dem som är osäkra på om högskolestudier passar dem eller för dem som vill få bra resultat under sina återstående universitetsstudier. Det är perfekt för dem som nyligen har gått ut gymnasiet.

Vad är ett basårsprogram?

Ett basår är menat att hjälpa studenten in i den mer rigorösa och krävande studietillvaro som universitetsstudier bjuder på. Det kan förbereda studenter på ett sådant sätt att de klarar sina framtida studier bättre.

Vilka är fördelarna med att ta gå ett basår?

Studenter som går ett basår av amerikansk typ får studiepoäng som motsvarar ett års högskolestudier. Programmet är dock utformat för att hantera specifika behov.

Hur mycket kostar det att gå ett basår?

Kostnaderna för dessa program tenderar att vara ungefär de samma som för det första året på en högskola eller ett universitet. Kostnaderna skiljer sig dock väsentligt från en skola till en annan.

Vilken sorts karriärförbättring kan man vänta sig efter att ha gått ett basår?

Den sortens examensbevis man får efter ett basår kommer inte direkt att hjälpa studenterna att hitta jobb, utan det förbereder dem snarare på fortsatta studier.

Varför gå ett basår på internet?

Många studenter vill vara säkra på att de kommer klara sina studier med glans innan de ansöker. Att ta din examen på internet kan hjälpa dig att fortsätta med ditt etablerade schema samtidigt som du studerar.

Var man kan gå ett basår

Många högskolor och universitet erbjuder denna typ av program, men inte alla. I allmänhet är det ett program som är utformat för att möta individuella behov.

Hur man ansöker till ett basår

Sök efter det program som passar dig nedan och kontakta antagningskontoret på den skola du är mest intresserad i. Fyll i formuläret för att komma igång.

 

 

Läs Mer

Stiftelsen I Konst Och Design

London College of Contemporary Arts
Campusstudier Heltid 9 månader February 2018 Storbritannien London

Stiftelsen Konstindustriella Programmet ger studenterna en värdefull introduktion till ett brett spektrum av kreativa discipliner. [+]

Stiftelsen Konstindustriella Programmet ger studenterna en värdefull introduktion till ett brett spektrum av kreativa discipliner.

Detta program kommer att undervisas tillsammans med LSBF akademisk fakultet. Det är ackrediterat av Edexcel, Storbritanniens största upphandlande myndigheten och erbjuder hög kvalitet, professionella och innovativa program, välkända och respekterade av arbetsgivare.

Minimiålder: UK / EU-studenter - 16 år gammal, Internationella studenter - 18 år gammal Kunskaper i engelska: IELTS 5.0 eller motsvarande (med en komponent vid 4,5) Alternativ: För mogna studenter med få eller inga formella kvalifikationer måste gälla med uppgifter om ålder, arbetslivserfarenhet, inklusive eventuell frivilligarbete och annan relevant erfarenhet som gjorts sedan lämnar skolan. Portfölj av arbete som är relevant för området för studien [-]

Internationellt Grundprogram

University of Edinburgh
Campusstudier Heltid 1 år September 2018 Storbritannien Edinburgh

Internationellt grundprogram är ett heltids, ettårigt program. Det är utformat för att förbereda dig för examen på grundnivå inom konst, humaniora och samhällsvetenskap vid University of Edinburgh.

[+]

Internationellt grundprogram är ett heltids, ettårigt program. Det är utformat för att förbereda dig för examen på grundnivå inom konst, humaniora och samhällsvetenskap vid University of Edinburgh.

Alla kurser inom International Foundation Programmet har utformats så att du har bästa möjliga start på din universitets lärande erfarenhet. Som kurser framsteg kommer deras akademiska, individuella studier och bedömningskrav gradvis att bli närmare dem som du kommer att uppleva i ditt första år av examen på grundnivå.

"IFP förbereder studenter akademiskt och socialt för universitet, samtidigt som man skapar en bekväm gemenskap som främjar olika lärande. Jag håller fortfarande i nära kontakt med de vänner jag gjorde under min tid i kursen. Kursen förberedde mig definitivt för de rigorösa akademikerna och ansvaret som kom med självständigt boende. Det gav grunden till att jag med självförtroende kunde börja mitt första år, förbättrade kommunikationsförmågor som jag har använt under hela min karriär och lät mig förstå hur man bäst förstärker min akademiska potential inom den inlärningsmiljö som universitetet tillhandahåller. Att promenera genom Edinburghs gator är helt enkelt tillräckligt för att göra ett leende, och det ger därför en utmärkt studentupplevelse. " Från: Japan Graderad från IFP: 2013 Studierar för närvarande: MA International Relations... [-]


University Of London International Foundation Program

MPW
Campusstudier Heltid 1 år August 2018 Storbritannien Cambridge London + 1 fler

Som en godkänd institution för att undervisa University of London International Foundation-programmet, MPW London och Cambridge en idealisk väg att utrusta internationella studenter med de färdigheter och kunskaper som krävs för rigor av grundutbildning. Detta ettåriga program är strukturerat med en stark tonvikt på utvecklingen av akademiska färdigheter och uppmuntrar även aktivt lärande genom att engagera sig med relevanta och samtida frågor. [+]

Som en godkänd institution för att undervisa University of London International Foundation-programmet, MPW London och Cambridge en idealisk väg att utrusta internationella studenter med de färdigheter och kunskaper som krävs för rigor av grundutbildning.

Detta ettåriga program är strukturerat med en stark tonvikt på utvecklingen av akademiska färdigheter och uppmuntrar även aktivt lärande genom att engagera sig med relevanta och samtida frågor.

Undervisning i klassrummet stöds av omfattande läromedel och resurser som utvecklats av University of London, inklusive tillgång till virtuell inlärningsmiljö.

Kursen består av fyra moduler: en obligatorisk och tre valfri.... [-]


Business Management Foundation Programme

ONCAMPUS
Campusstudier Heltid 1 år March 2018 Storbritannien Cambridge

Det finns fem akademiska vägar att välja mellan och du kommer att studera vägen mest lämpad för din valda progression examen. [+]

Förklara att pris förändringar orsakar en rörelse längs efterfrågekurvan Förklara vad som orsakar förändringar i efterfrågekurvan Visa att enskilda efterfrågekurvor kan läggas ihop för att bilda en branschefterfrågekurva Förklara konsumentöverskott och visar grafiskt Applicera på befintliga marknader Förklara det positiva sambandet mellan pris och kvantitet levereras på utbudskurvan Förstå och spela in skulder (nuvarande, obligationer, leasing), tillgångar och varulager Studenter använda denna tid för att brainstorma och forskning sina affärsidéer Inför SWOT - använda för att hjälpa till att identifiera livskraftiga affärsförslag [-]

International Foundation Programme

EDULINK INTERNATIONAL COLLEGE NAIROBI
Campusstudier Heltid 1 år January 2018 Kenya Nairobi

Det internationella grundprogrammet har ett läsårs varaktighet och förbereder eleverna till våra grundutbildningsprogram. [+]

* Edulink International College Nairobi arbetar i partnerskap med University of Northampton, Storbritannien

Det internationella grundprogrammet har ett läsårs varaktighet och förbereder eleverna till våra grundutbildningsprogram. Det ger en bro för dem som framgångsrikt har avslutat 12 års skola med en bra skolavgångskvalifikation men har inte kvalifikationer för direkt tillträde till någon av våra examensformer. Detta program skulle också vara mycket värdefullt för dem som tog A-nivåer eller motsvarande, men vars betyg kan ha fallit under förväntningarna för att kvalificera sig till ett grundutbildningsprogram.

Detta program introducerar eleverna till våra undervisnings- och bedömningsmetoder, belyser vikten av självständigt lärande och lägger grunden för en elevcentrerad miljö där eleverna är proaktiva för att utveckla sin egen utbildning. ... [-]


Vetenskaper - Internationell Basår

DIFC Ireland
Campusstudier Heltid 7 - 9 månader September 2018 Irland Dublin Cork Storbritannien London + 3 fler

Den perfekta förberedelsekurs för internationella studenter hoppas kunna slutföra ett brett spektrum av vetenskaps utbildningsprogram i hela Irland, Storbritannien, USA och Australien. [+]

Den perfekta förberedelsekurs för internationella studenter hoppas kunna slutföra ett brett spektrum av vetenskaps utbildningsprogram i hela Irland, Storbritannien, USA och Australien.

Våra partneruniversitet inse att NCUK Ify kursen uppfyller deras behörighet för internationella studenter. Därför 100% av studenter som klarat vårt Foundation Year program kommer att uppnå en plats i en relevant examen med en av våra partneruniversitet.

Vilka ämnen kommer jag studera?

Engelska för högskolestudier (kärna) ESAP för Science / Health Studies Matematik för vetenskap Vetenskap - två ämnen: kemi och biologi vid 4 timmar / vecka varje ICT klass Själavård / progression rådgivning ... [-]

Business Foundation Programme

ISC Paris Business School
Campusstudier Heltid 6 - 12 månader September 2018 Frankrike Paris

Business Foundation Program (BFP), ges på engelska eller franska, ger dig en strukturerad väg till en högre utbildning, där du kommer att förvärva grunderna i ledning, språkliga och kulturella färdigheter för att bedriva en civilekonomexamen. För att göra detta, kommer du också få vägledning och riktning för att nå både din yrkesmässiga och personliga ambitioner. [+]

La Rochelle Business School och ISC Paris Alliance BFP ger dig en unik möjlighet att studera i Paris eller La Rochelle i två ledande institutioner. Utöver att lära sig grunderna för verksamheten och förbättra dina språkkunskaper hjälper vår utbildningsinriktning dig att identifiera och välja den bästa graden för att matcha din profil och framtida karriärförhoppningar. Business Foundation Programmets centrala uppdrag är att ge dig en alternativ väg för en framgångsrik internationell affärskarriär. Vår expertfakultet och grundgrupp arbetar med att stödja dig genom individuell coachning, rådgivning och karriärvägledning. Vi tror att din personliga och professionella utveckling är nyckeln till att öka din karriär. Intensiv språk- och affärsförberedelse tillsammans med orientering och personligt stöd för livet på en företagsskola hjälper dig att göra ett välgrundat val och få direkt tillgång till kandidat- eller magisterexamen efter eget val, antingen på engelska eller franska, i en av de två Bästa franska företagsskolor. Här är din chans att uppleva en resa till din framtida karriär vid Europas korsning!... [-]


Foundation Program

University of New York in Prague (UNYP)
Campusstudier Heltid 1 termin September 2018 Tjeckien Prag

Programmet syftar till att förbättra den sökandes kunskaper i engelska, som krävs för tillträde till UNYP att få ytterligare högre utbildning. Denna kurs leder inte till att få en kandidatexamen. [+]

Foundation program Syftet med programmet

Programmet syftar till att förbättra den sökandes kunskaper i engelska, som krävs för tillträde till UNYP att få ytterligare högre utbildning. Denna kurs leder inte till att få en kandidatexamen.

antagning

Sökande till studenter som uppnådde en poäng mellan 49 och 69 av 120 poäng inom universitetet antagningsprov i engelska hålls UNYP (eller motsvarande när det gäller andra internationellt erkända engelska undersökningar, som anges nedan, eller efter godkännande och bedömning av akademiska rådgivare för stiftelsen programmet och rektor efter godkännande), och som uppfyller alla andra krav för antagning till fakultetsledningen kan villkorligt medgav att studera i Foundations program.... [-]


Grund I Vetenskap

AIMST University
Campusstudier Heltid 1 år April 2018 Malaysia Kuala Lumpur Kedah + 1 fler

[+]

grund i vetenskap Programinfo ungkarl av medicin och kandidatexamen i kirurgi (MBBS)

[-]

Affärs Foundation

EU Business School
Campusstudier Heltid 2 terminer September 2018 Spanien Barcelona Schweiz Genève Montreux Tyskland Munich + 5 fler

Business Foundations program (BF) är en två-termin kurs (60 hp) som fungerar som en bro till det första året av EU: s kandidat utbildningsprogram (BBA / BA / BS). [+]

Vad är Business Foundations program?

Business Foundation Program) BF) är en två-termin kurs (60 hp) som fungerar som en bro till det första året av EU: s Kandidatexamen program (BBA / BA / BS) och en fullständig förberedelse för grundaffärs utbildningsprogram världen. Studenterna kommer att stärka sina akademiska, kommunikation och affärsengelska kompetens under studietiden förvaltning och marknadsföringskoncept. Efter ett framgångsrikt slutförande av BF-programmet, är studenter automatiskt släpps in det första året av alla EU: s Business School Kandidatprogram.

Varför är Business Foundation Program rätt för dig?

Många examen gymnasieelever strävar efter att skriva in sig i ett internationellt ackrediterat kandidatexamen program, men saknar den nödvändiga bakgrunden eller kompetens att göra detta. Business Foundation programmets mål är att "överbrygga klyftan" för blivande kandidater. Det ger dem möjlighet att skaffa sig nödvändig kunskap och språk bas för att suceed något krävande Kandidatprogram inklusive vår egen. Om du vill fortsätta en internationellt inriktad civilekonomexamen men behöver lite hjälp med språket eller uppfostra din nivå av affärskunskap, är det här programmet för dig.... [-]


Engelska Examen Foundation

Westminster International College
Campusstudier 12 månader January 2018 Malaysia Subang Jaya

Studenter som inte har 'A ' eller motsvarande kvalifikationer för direkt inträde till en kandidatexamen 's Utbildningsprogrammet krävs för att slutföra en 3 terminskurs Examensarbete Foundation (DF) före [+]

Engelska Degree Foundation

&nbsp

Studenter som inte har 'A ' eller motsvarande kvalifikationer för direkt inträde till en kandidatexamen 's Utbildningsprogrammet krävs för att slutföra en 3 terminskurs Examensarbete Foundation (DF) innan en start BA (Hons) Business Studies Course.

Efter avslutad grundkurs kan du överföra direkt till de viktigaste utbildning.

&nbsp

Eleverna kan räkna med att slutföra hela examen grunden och examen i cirka 4 år.

&nbsp

Många av våra elever har funnit att studera grundkurs innan den huvudsakliga Degree schemat mycket användbart. Det kommer att hjälpa dig att bli van vid den åtstramning av akademisk utbildning och ger också en utmärkt orientering kurs för att studera på grundnivå i Malaysia och / eller London.... [-]


International Foundation in Psychology

INTO Manchester in partnership with The University of Manchester
Campusstudier Heltid 9 månader September 2018 Storbritannien Manchester

[+]

Vem ska ansöka om International Foundation-programmet?

Du bör ansöka om kursen om du har slutfört gymnasieskolan i ditt hemland.

Lyckad slutförande av detta program kommer också att tillåta dig att ansöka om tillträde till andra universitet i Storbritannien.

Kurslängd: 3 termer (9 månader)

Ålder: 17 år och äldre

Akademisk: Avslutad 12 års skola med goda betyg

Engelska: IELTS 5.5 eller motsvarande

[-]

3D-animering Och Spelutveckling Nivå 3

Llandrillo Menai International
Campusstudier Heltid 1 - 2 år September 2018 Storbritannien Rhôs-on-Sea Llangefni + 1 fler

Kursen ger dig praktiska kunskaper inom en rad områden, och introducerar verktyg och tekniker som används i mediabranschen. Du kommer att fokusera på 3D-design och spel, men de färdigheter du utvecklar kommer att gälla för en mängd olika medie karriärer. [+]

3D-animering och spel utvecklingsnivå 3

Media Production & Spel utvecklingsbistånd

Utöver våra Dator kurser, erbjuder vi ett brett utbud av Media Production & spelutveckling kurser, inklusive grader, vid våra campus i hela norra Wales. Dessa kurser erbjuder möjligheter till lärande inom områden som webbdesign, animation, spel design, TV och film, samt levande projekt med det lokala näringslivet.

Är denna kurs rätt för mig?

Vill du ha en utmanande karriär i spel och nya medieindustrin?

Är du ute efter att utveckla värdefulla IT-kompetens och framsteg till universitetet?

Kursen ger dig praktiska kunskaper inom en rad områden, och introducerar verktyg och tekniker som används i mediabranschen. Du kommer att fokusera på 3D-design och spel, men de färdigheter du utvecklar kommer att gälla för en mängd olika medie karriärer.... [-]


Grund I Musik

International College of Music
Campusstudier Heltid 3 terminer January 2018 Malaysia Kuala Lumpur

Det ettåriga programmet av tre lika termin borrar dig på grundläggande kunskaper och färdigheter i musik, teori, musik teknik och börjar nivå humaniora studier. [+]

Den ettåriga Foundation i musik program av tre lika termin borrar dig på grundläggande kunskaper och färdigheter i musik, teori, musik teknik och börjar nivå humaniora studier.

Programöversikt

I de centrala delarna av musik, prestanda, kommer du att utveckla skicklighet i huvudsakliga instrumentet så att du kan behärska de grundläggande skalor i stora och små nycklar och de kromatiska och Blues skalor. Individuell undervisning i din huvudsakliga instrumentet kommer att utöka dina kunskaper om de inneboende tolkningar att utföra Pop, jazz, och klassisk repertoar.

Du kommer att finslipa syn läsförmåga kontinuerligt i din privata undervisning klasser och i grupp prestanda Labs. Du kommer att lära repetition tekniker för att förbereda dig för att leda och genomföra avancerad nivå ensembler. Förutom klass och ensemble sessioner, kommer du att delta i en föreställning seminarium session där du kommer att innehålla ditt resultat innan en levande publik bestående av dina kamrater, lärare och besökare i varje termin. Du kommer att utveckla din musikaliska öra i en serie av progressiva klasser gehör för att förfina din förmåga att identifiera intervall, ackordföljder, rytmmönster, och att läsa musik i sikte.... [-]


International Foundation Year

NCUK
Campusstudier Heltid 6 - 24 månader August 2018 Storbritannien Manchester

[+]

Basårsprogram 2018. Matematik för företag Matematik för Engineering Matematik för vetenskap Ytterligare Mathematics biologi kemi [-]