Basårsprogram

Se 155 basårsprogram 2018

Master

Ett basårsprogram kan vara det perfekta valet för dem som är osäkra på om högskolestudier passar dem eller för dem som vill få bra resultat under sina återstående universitetsstudier. Det är perfekt för dem som nyligen har gått ut gymnasiet.

Vad är ett basårsprogram?

Ett basår är menat att hjälpa studenten in i den mer rigorösa och krävande studietillvaro som universitetsstudier bjuder på. Det kan förbereda studenter på ett sådant sätt att de klarar sina framtida studier bättre.

Vilka är fördelarna med att ta gå ett basår?

Studenter som går ett basår av amerikansk typ får studiepoäng som motsvarar ett års högskolestudier. Programmet är dock utformat för att hantera specifika behov.

Hur mycket kostar det att gå ett basår?

Kostnaderna för dessa program tenderar att vara ungefär de samma som för det första året på en högskola eller ett universitet. Kostnaderna skiljer sig dock väsentligt från en skola till en annan.

Vilken sorts karriärförbättring kan man vänta sig efter att ha gått ett basår?

Den sortens examensbevis man får efter ett basår kommer inte direkt att hjälpa studenterna att hitta jobb, utan det förbereder dem snarare på fortsatta studier.

Varför gå ett basår på internet?

Många studenter vill vara säkra på att de kommer klara sina studier med glans innan de ansöker. Att ta din examen på internet kan hjälpa dig att fortsätta med ditt etablerade schema samtidigt som du studerar.

Var man kan gå ett basår

Många högskolor och universitet erbjuder denna typ av program, men inte alla. I allmänhet är det ett program som är utformat för att möta individuella behov.

Hur man ansöker till ett basår

Sök efter det program som passar dig nedan och kontakta antagningskontoret på den skola du är mest intresserad i. Fyll i formuläret för att komma igång.

 

 

Läs Mer

Internationellt Grundprogram

University of Edinburgh
Campusstudier Heltid 1 år September 2018 Storbritannien Edinburgh

Internationellt grundprogram är ett heltids, ettårigt program. Det är utformat för att förbereda dig för examen på grundnivå inom konst, humaniora och samhällsvetenskap vid University of Edinburgh.

[+]

Internationellt grundprogram är ett heltids, ettårigt program. Det är utformat för att förbereda dig för examen på grundnivå inom konst, humaniora och samhällsvetenskap vid University of Edinburgh.

Alla kurser inom International Foundation Programmet har utformats så att du har bästa möjliga start på din universitets lärande erfarenhet. Som kurser framsteg kommer deras akademiska, individuella studier och bedömningskrav gradvis att bli närmare dem som du kommer att uppleva i ditt första år av examen på grundnivå.

"IFP förbereder studenter akademiskt och socialt för universitet, samtidigt som man skapar en bekväm gemenskap som främjar olika lärande. Jag håller fortfarande i nära kontakt med de vänner jag gjorde under min tid i kursen. Kursen förberedde mig definitivt för de rigorösa akademikerna och ansvaret som kom med självständigt boende. Det gav grunden till att jag med självförtroende kunde börja mitt första år, förbättrade kommunikationsförmågor som jag har använt under hela min karriär och lät mig förstå hur man bäst förstärker min akademiska potential inom den inlärningsmiljö som universitetet tillhandahåller. Att promenera genom Edinburghs gator är helt enkelt tillräckligt för att göra ett leende, och det ger därför en utmärkt studentupplevelse. " Från: Japan Graderad från IFP: 2013 Studierar för närvarande: MA International Relations... [-]


University Of London International Foundation Program

MPW
Campusstudier Heltid 1 år August 2018 Storbritannien Cambridge London + 1 fler

Som en godkänd institution för att undervisa University of London International Foundation-programmet, MPW London och Cambridge en idealisk väg att utrusta internationella studenter med de färdigheter och kunskaper som krävs för rigor av grundutbildning. Detta ettåriga program är strukturerat med en stark tonvikt på utvecklingen av akademiska färdigheter och uppmuntrar även aktivt lärande genom att engagera sig med relevanta och samtida frågor. [+]

Som en godkänd institution för att undervisa University of London International Foundation-programmet, MPW London och Cambridge en idealisk väg att utrusta internationella studenter med de färdigheter och kunskaper som krävs för rigor av grundutbildning.

Detta ettåriga program är strukturerat med en stark tonvikt på utvecklingen av akademiska färdigheter och uppmuntrar även aktivt lärande genom att engagera sig med relevanta och samtida frågor.

Undervisning i klassrummet stöds av omfattande läromedel och resurser som utvecklats av University of London, inklusive tillgång till virtuell inlärningsmiljö.

Kursen består av fyra moduler: en obligatorisk och tre valfri.... [-]


Business Foundation Programme

ISC Paris Business School
Campusstudier Heltid 6 - 12 månader September 2018 Frankrike Paris

Business Foundation Program (BFP), ges på engelska eller franska, ger dig en strukturerad väg till en högre utbildning, där du kommer att förvärva grunderna i ledning, språkliga och kulturella färdigheter för att bedriva en civilekonomexamen. För att göra detta, kommer du också få vägledning och riktning för att nå både din yrkesmässiga och personliga ambitioner. [+]

La Rochelle Business School och ISC Paris Alliance BFP ger dig en unik möjlighet att studera i Paris eller La Rochelle i två ledande institutioner. Utöver att lära sig grunderna för verksamheten och förbättra dina språkkunskaper hjälper vår utbildningsinriktning dig att identifiera och välja den bästa graden för att matcha din profil och framtida karriärförhoppningar. Business Foundation Programmets centrala uppdrag är att ge dig en alternativ väg för en framgångsrik internationell affärskarriär. Vår expertfakultet och grundgrupp arbetar med att stödja dig genom individuell coachning, rådgivning och karriärvägledning. Vi tror att din personliga och professionella utveckling är nyckeln till att öka din karriär. Intensiv språk- och affärsförberedelse tillsammans med orientering och personligt stöd för livet på en företagsskola hjälper dig att göra ett välgrundat val och få direkt tillgång till kandidat- eller magisterexamen efter eget val, antingen på engelska eller franska, i en av de två Bästa franska företagsskolor. Här är din chans att uppleva en resa till din framtida karriär vid Europas korsning!... [-]


Foundation Program

University of New York in Prague (UNYP)
Campusstudier Heltid 1 termin September 2018 Tjeckien Prag

Programmet syftar till att förbättra den sökandes kunskaper i engelska, som krävs för tillträde till UNYP att få ytterligare högre utbildning. Denna kurs leder inte till att få en kandidatexamen. [+]

Foundation program Syftet med programmet

Programmet syftar till att förbättra den sökandes kunskaper i engelska, som krävs för tillträde till UNYP att få ytterligare högre utbildning. Denna kurs leder inte till att få en kandidatexamen.

antagning

Sökande till studenter som uppnådde en poäng mellan 49 och 69 av 120 poäng inom universitetet antagningsprov i engelska hålls UNYP (eller motsvarande när det gäller andra internationellt erkända engelska undersökningar, som anges nedan, eller efter godkännande och bedömning av akademiska rådgivare för stiftelsen programmet och rektor efter godkännande), och som uppfyller alla andra krav för antagning till fakultetsledningen kan villkorligt medgav att studera i Foundations program.... [-]


Ungkarlstiftelsen år

Groupe Sup de Co La Rochelle
Campusstudier 1 år February 2018 Frankrike La Rochelle

Bachelor Foundation Year har utformats för studenter med högskoleexamen (eller internationellt ekvivalent) och är särskilt inriktade på studenter som vill ändra sitt val av studieprogram i mitten av läsåret och internationella studenter i södra Halvklotet vars akademiska år slutar i december. [+]

Bachelor Foundation Year har utformats för studenter med högskoleexamen (eller internationellt ekvivalent) och är särskilt inriktade på studenter som vill ändra sitt val av studieprogram i mitten av läsåret och internationella studenter i södra Halvklotet vars akademiska år slutar i december. I slutet av detta 6-månadersprogram får du möjlighet att gå med i år 2 på något av följande program på Groupe Sup de Co La Rochelle: Bachelor i Business , Bachelor i turism och gästfrihet , BBA La Rochelle.

Bachelor Foundation Year har utformats för studenter med högskoleexamen (eller internationell ekvivalent) och är särskilt inriktade på:

studenter som önskar ändra sitt val av kurs i mitten av läsåret internationella studenter på den södra halvklotet vars akademiska år slutar i december ... [-]

Affärs Foundation

EU Business School
Campusstudier Heltid 2 terminer September 2018 Spanien Barcelona Schweiz Genève Montreux Tyskland Munich + 5 fler

Business Foundations program (BF) är en två-termin kurs (60 hp) som fungerar som en bro till det första året av EU: s kandidat utbildningsprogram (BBA / BA / BS). [+]

Vad är Business Foundations program?

Business Foundation Program) BF) är en två-termin kurs (60 hp) som fungerar som en bro till det första året av EU: s Kandidatexamen program (BBA / BA / BS) och en fullständig förberedelse för grundaffärs utbildningsprogram världen. Studenterna kommer att stärka sina akademiska, kommunikation och affärsengelska kompetens under studietiden förvaltning och marknadsföringskoncept. Efter ett framgångsrikt slutförande av BF-programmet, är studenter automatiskt släpps in det första året av alla EU: s Business School Kandidatprogram.

Varför är Business Foundation Program rätt för dig?

Många examen gymnasieelever strävar efter att skriva in sig i ett internationellt ackrediterat kandidatexamen program, men saknar den nödvändiga bakgrunden eller kompetens att göra detta. Business Foundation programmets mål är att "överbrygga klyftan" för blivande kandidater. Det ger dem möjlighet att skaffa sig nödvändig kunskap och språk bas för att suceed något krävande Kandidatprogram inklusive vår egen. Om du vill fortsätta en internationellt inriktad civilekonomexamen men behöver lite hjälp med språket eller uppfostra din nivå av affärskunskap, är det här programmet för dig.... [-]


Business Management Foundation Programme

ONCAMPUS
Campusstudier Heltid 1 år March 2018 Storbritannien Cambridge

Det finns fem akademiska vägar att välja mellan och du kommer att studera vägen mest lämpad för din valda progression examen. [+]

Basårsprogram 2018. Förklara att pris förändringar orsakar en rörelse längs efterfrågekurvan Förklara vad som orsakar förändringar i efterfrågekurvan Visa att enskilda efterfrågekurvor kan läggas ihop för att bilda en branschefterfrågekurva Förklara konsumentöverskott och visar grafiskt Applicera på befintliga marknader Förklara det positiva sambandet mellan pris och kvantitet levereras på utbudskurvan Förstå och spela in skulder (nuvarande, obligationer, leasing), tillgångar och varulager Studenter använda denna tid för att brainstorma och forskning sina affärsidéer Inför SWOT - använda för att hjälpa till att identifiera livskraftiga affärsförslag [-]

Vetenskaper - Internationell Basår

DIFC Ireland
Campusstudier Heltid 7 - 9 månader September 2018 Irland Dublin Cork Storbritannien London + 3 fler

Den perfekta förberedelsekurs för internationella studenter hoppas kunna slutföra ett brett spektrum av vetenskaps utbildningsprogram i hela Irland, Storbritannien, USA och Australien. [+]

Den perfekta förberedelsekurs för internationella studenter hoppas kunna slutföra ett brett spektrum av vetenskaps utbildningsprogram i hela Irland, Storbritannien, USA och Australien.

Våra partneruniversitet inse att NCUK Ify kursen uppfyller deras behörighet för internationella studenter. Därför 100% av studenter som klarat vårt Foundation Year program kommer att uppnå en plats i en relevant examen med en av våra partneruniversitet.

Vilka ämnen kommer jag studera?

Engelska för högskolestudier (kärna) ESAP för Science / Health Studies Matematik för vetenskap Vetenskap - två ämnen: kemi och biologi vid 4 timmar / vecka varje ICT klass Själavård / progression rådgivning ... [-]

Biovetenskap Internationellt Grundår

University of Surrey International Study Centre
Campusstudier Heltid 1 år September 2018 Storbritannien Guildford

Life Sciences International Foundation Year leder till en rad olika grader inom biologi och kemi-relaterade ämnen vid University of Surrey. [+]

Den Life Sciences International Foundation År Leder till ett brett spektrum av grader inom biologi och kemirelaterade ämnen vid University of Surrey.

Vad ska jag studera?

Under Internationellt grundår studerar du en kärnenhet och valfria enheter som är noggrant utformade för att fokusera på de akademiska områden som är mest relevanta för din valda grad.

International Foundation Year Essentials Kärnenhet

Akademiska kunskaper i engelska

Academic English Skills syftar till att ge dig grundlig utbildning i språket och relaterade akademiska färdigheter som gör att du bäst kan uppnå din akademiska potential vid universitetet. Dessa färdigheter inkluderar akademiska skrivningsprocesser, effektiva och omfattande lässtrategier, effektivt deltagande i seminarier och presentationer, och lyssnar på och registrerar information effektivt från föreläsningar. Du kommer också att utveckla exaktheten och utbudet av skriftligt och talat språk som krävs för att använda språk effektivt och lämpligt, med tydlighet och förtroende för ett akademiskt sammanhang.... [-]


International Foundation in Biosciences

INTO Manchester in partnership with The University of Manchester
Campusstudier Heltid 9 månader September 2018 Storbritannien Manchester

[+]

BSc (Hons) utvecklingsbiologi

MSci Physiology

BSc (Hons) Växtvetenskap

Engelska: IELTS 5.5 eller motsvarande

Uppfyller inte anmälningskraven? Vi erbjuder också en akademisk engelsk förberedelse för grundstudenter kurs.

[-]

International Foundation in Business and Humanities

INTO Manchester
Campusstudier Heltid 6 - 12 månader March 2018 Storbritannien Manchester

[+]

Varför ansöka om International Foundation-programmet?

Kursalternativ finns

International Foundation (3 termer) - detta är standardalternativet, lämpligt för de flesta studenter. Var kommer det här programmet ta mig?

Framgångsrikt genomförande av International Foundation Program leder till tilldelning av International Foundation Certificate (RQF Level 3) från NCUK.

Vår villkorliga progressionsgaranti:

BA (Hons) affärs- och human resource management

University of Salford

BSc (Hons) Ekonomi och redovisning

Universitetet i Sheffield

BSc (Hons) Finansiell Matematik

[-]

International Foundation Year

NCUK
Campusstudier Heltid 6 - 24 månader August 2018 Storbritannien Manchester

[+]

Matematik för företag Matematik för Engineering Matematik för vetenskap Ytterligare Mathematics biologi kemi [-]

Modet Mode Fundament Diplom

Conde Nast College
Campusstudier Heltid 1 år October 2018 Storbritannien London

Diploma är en intensiv ettårigt program som är lämpligt för studenter från en mängd olika bakgrunder [+]

Vogue Fashion Foundation Diploma är en intensiv ettårigt program som är lämpligt för studenter från ett brett spektrum av bakgrunder, inklusive skolan i förtid, akademiker i andra discipliner som hoppas att arbeta inom mode, eller de som söker en ny karriär. Det primära syftet är att öka elevernas kreativa och kommunikativa färdigheter inom ramen för den bredare modebranschen, samt underlätta utvecklingen av en stark portfölj med en tydlig professionell inriktning.

Termin 1: Den första termen följer samma struktur som Vogue Fashion certifikat, vilket ger en intensiv överblick över modebranschen inom tre huvudområden: Kultur och Context Mode, Fashion Media, och mode företagsekonomi och marknadsföring. Den första termen underlättar utvecklingen av väsentliga yrkesmässiga och akademiska färdigheter (till exempel forskning, analys och projektledning) som kommer att användas under kursens gång.... [-]


Engelska Examen Foundation

Westminster International College
Campusstudier 12 månader January 2018 Malaysia Subang Jaya

Studenter som inte har 'A ' eller motsvarande kvalifikationer för direkt inträde till en kandidatexamen 's Utbildningsprogrammet krävs för att slutföra en 3 terminskurs Examensarbete Foundation (DF) före [+]

Engelska Degree Foundation

&nbsp

Studenter som inte har 'A ' eller motsvarande kvalifikationer för direkt inträde till en kandidatexamen 's Utbildningsprogrammet krävs för att slutföra en 3 terminskurs Examensarbete Foundation (DF) innan en start BA (Hons) Business Studies Course.

Efter avslutad grundkurs kan du överföra direkt till de viktigaste utbildning.

&nbsp

Eleverna kan räkna med att slutföra hela examen grunden och examen i cirka 4 år.

&nbsp

Många av våra elever har funnit att studera grundkurs innan den huvudsakliga Degree schemat mycket användbart. Det kommer att hjälpa dig att bli van vid den åtstramning av akademisk utbildning och ger också en utmärkt orientering kurs för att studera på grundnivå i Malaysia och / eller London.... [-]


Matematik För Datavetenskap

Harbour.Space
Campusstudier Heltid 1 år Öppen antagning Spanien Barcelona

Om din Math nivå inte är tillräcklig, kan du först gå med i vår intensiva, ett år förberedande matematik som andraspråk (MSL) kurs innan studierna math intensiv grad. Efter avslutad MSL studenter ges en automatisk rätt att resa in alla matematiska intensiva grader Harbour.Space. [+]

Detta program ges på engelska. Den som saknar starka matematik grund de behöver för en karriär inom teknik, men är ivrig att lära sig har ett hem i vår grundläggande kurs. Studenter förvärva samtliga grundläggande verktyg de behöver för att fortsätta studierna i datavetenskap, datavetenskap eller Cyber ​​Security. Examen MSL medel som öppnar dörrarna för att ansöka om en plats vid Harbour.Space universitet och alla andra topp-kurs tech universitet i världen. PROGRAM STRUKTUR

Om din Math nivå inte är tillräcklig, kan du först gå med i vår intensiva, ett år förberedande matematik som andraspråk (MSL) kurs innan studierna math intensiv grad. Efter avslutad MSL studenter ges en automatisk rätt att resa in alla matematiska intensiva grader Harbour.Space.... [-]