close

Filter

Visa resultat

De mest populära basårsprogrammen i Turism

Ett grundår är ett förberedande år för forskare som gör sig redo att starta ett grundutbildningsprogram. Denna typ av studie fokuserar ofta på inlärning och språkkunskaper som behövs för vidareutbildning. Som namnet antyder är de flesta grundårsprogrammen färdiga på ett år. Vad är ett grundår i turismen? Denna nybörjarexamen är utformad för att lära eleverna grunderna i tur… Läs mer

Ett grundår är ett förberedande år för forskare som gör sig redo att starta ett grundutbildningsprogram. Denna typ av studie fokuserar ofta på inlärning och språkkunskaper som behövs för vidareutbildning. Som namnet antyder är de flesta grundårsprogrammen färdiga på ett år.

Vad är ett grundår i turismen? Denna nybörjarexamen är utformad för att lära eleverna grunderna i turism och gästfrihet för att hjälpa dem att ta reda på om denna bransch är rätt för dem. Samtidigt som de tar inledande kurser, kan forskare också ta generiska kurser för att förbereda dem för högre utbildning. Exakta kurser som ingår i ett program kan vara olika vid varje universitet. Några möjligheter är att förstå service för mattjänster, hur man ska vara en effektiv elev och introduktion till turism och gästfrihet.

Många deltagare tycker att programmet är fördelaktigt eftersom de får kommunikation, ledarskap och inlärningsförmåga. Dessa förmågor kan göra kollegiet, arbetskraften och det personliga livet enklare.

Eftersom sökande börjar göra mer forskning om grundårsprogrammen, kan de komma in i att det inte finns någon bestämd kostnad. Istället kan varje skola sätta sin egen utbildning baserat på plats, längd och ämne.

Medan eleverna kan tänka på en potentiell framtida karriär efter att ha avslutat ett grundår i turism, är de flesta mer oroliga över vilken typ av examen de kan börja. Många deltagare börjar studera evenemangshantering, turism och gästfrihet, turismhantering eller varumärkeshantering och reklam efter avslutat program. Exakta karriärmöjligheter kan vara tour guide, resebyrå, hotellchef, sommelier, researrangör eller evenemangs arrangör.

Om du är redo att starta ett grundår, måste du ansöka. Tack och lov kommer du sannolikt att hitta online eller personliga program, vilket ger dig gott om alternativ för din framgång. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
format_list_bulleted Filter
Vantage Travel International
Auckland , Nya Zeeland

AFY är utvecklat för internationella studenter, och är ett program för akademiska ämnen, studiefärdigheter och engelskspråkig träning som är utformad för att ge dig en direkt ... +

AFY är utvecklat för internationella studenter, och är ett program för akademiska ämnen, studiefärdigheter och engelskspråkig träning som är utformad för att ge dig en direkt väg till framgångsrik studie på något NZ-universitet. Genomförandet av Pre-Foundation-programmet gör det möjligt att komma in i AFY-standardprogrammet. -
Basår
Heltid
22 - 40 veckor
Engelska
Campusstudier
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här