Läs den officiella beskrivningen

Om ljusstyrning är avgörande för alla typer av fotografering, blir det absolut nödvändigt när det gäller reklam, porträtt och mode.

Att förstå den uttrycksfulla och kreativa kraften av belysning ger fotograferna möjlighet att anpassa sig till behoven hos varje uppdrag med garanterad framgång.

Kursen är uppbyggd så att den yrkesmässiga framtiden förvärva grundläggande kunskaper i de metoder för studioljus, som kan tillämpas i reklam, mode, porträtt, vetenskapligt, experimentell fotografering ...

För att uppnå detta mål, dynamiken i kursen uppmuntrar studentmedverkan, så alla praktiska lektioner presenteras som verkliga arbetspass. Så, är fotografering utomhus och i särskilda undersökningar och involverade gestalter som art director, stylist eller modeller.

Studenterna har tillgängliga studior och klassrum för digital produktion och post-produktion av sitt arbete, vilket underlättar den erfarenhet och förtroende som behövs för att integrera i det professionella fältet.

Även för dem som väljer att utöka sina arbetstillfällen, rekommenderar GrisArt följande ytterligare kurser. - Kurs i digital bildbehandling - Postproduction Course och Finish - CGI Kurs - Kurs i video för fotografer

Se 13 fler kurser från GrisArt Escuela Superior de Fotografía »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Duration
7 månader
Deltid
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum