Read the Official Description

Om ljusstyrning är avgörande för alla typer av fotografering, blir det absolut nödvändigt när det gäller reklam, porträtt och mode.

Att förstå den uttrycksfulla och kreativa kraften av belysning ger fotograferna möjlighet att anpassa sig till behoven hos varje uppdrag med garanterad framgång.

Kursen är uppbyggd så att den yrkesmässiga framtiden förvärva grundläggande kunskaper i de metoder för studioljus, som kan tillämpas i reklam, mode, porträtt, vetenskapligt, experimentell fotografering ...

För att uppnå detta mål, dynamiken i kursen uppmuntrar studentmedverkan, så alla praktiska lektioner presenteras som verkliga arbetspass. Så, är fotografering utomhus och i särskilda undersökningar och involverade gestalter som art director, stylist eller modeller.

Studenterna har tillgängliga studior och klassrum för digital produktion och post-produktion av sitt arbete, vilket underlättar den erfarenhet och förtroende som behövs för att integrera i det professionella fältet.

Även för dem som väljer att utöka sina arbetstillfällen, rekommenderar GrisArt följande ytterligare kurser. - Kurs i digital bildbehandling - Postproduction Course och Finish - CGI Kurs - Kurs i video för fotografer

See 13 more programs offered by GrisArt Escuela Superior de Fotografía »

Denna kurs är Campus based
Startdatum
Okt. 2019
Duration
7 månader
Deltid
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Okt. 2019
Slutdatum
Application deadline

Okt. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum