Berkeley International Study Program (BISP) ger ett unikt tillfälle för att besöka internationella studenter att ta högkvalitativa kurser tillsammans med UC Berkeley-studenter på en kortsiktig studie utomlands program för en eller två terminer. BISP tillhandahåller sponsring och det nödvändiga inbjudningsbrevet för att få studentvisum för kvalificerade studenter, som anmäler sig till kurser på avgiftsbelagd basis. Vi erbjuder också ett robust program av aktiviteter och stöd till studenter som får den eftertraktade "Berkeley Experience".

Varje termin sponsrar BISP över 350 besökande internationella studenter från hela världen, som tycker om erfarenheten av att ta lektioner vid den världsberömda UC Berkeley. De brukar göra det bra här och ha en fantastisk upplevelse både i och utanför klassrummet. BISP-studenter överför ofta dessa kurser tillbaka till sina hemuniversiteter för sina examensbehov.

BISP-studenter kommer från en mängd olika akademiska bakgrunder. BISP har sina rötter i en akademisk avdelning och fortsätter att upprätthålla ett mycket nära förhållande med campusavdelningarna för att ge ett rikt schema av kurser för alla studenter, särskilt de studerande inom samhällsvetenskap, konst, humaniora, biologi och fysik. Vi har många studenter från andra områden som företag, media, hälsa och politik som hittar relevanta kurser inom dessa studieområden. Det är vanligt i USA att eleverna tar kurser i ämnen utanför deras huvudämne. UC Berkeley fakultet och studenter uppskattar mycket deltagande av studenter från många kulturer i klassrummet, vilket gör det till en spännande och livlig mångkulturell lärmiljö.

BISP ger en väl avrundad, berikande upplevelse med dedikerad personal för att stödja dem. Studenterna deltar även i aktiviteter som planeras av våra kulturmässiga mentorer, vilka är UC Berkeley-studenter som hjälper dem med att anpassa sig till Berkeleys campus och omgivningar och ge möjligheter att lära känna andra studenter och kulturen i Berkeley och USA

BISP Advantage

• Få ett nytt perspektiv som förföljer dina intressen i USA

• Förbered dig för din framtid i en alltmer globaliserad värld

• Delta i en livlig och mångkulturell studie utomlands erfarenhet

• Dra nytta av omfattande akademiskt och socialt stöd från början till slut

Undervisning och avgifter

Till skillnad från utbytesprogram som involverar ett partnerskap mellan ett universitet och University of California Utbildning Abroad Program, UCEAP , betalar studenter i vårt program avgifter för att täcka undervisnings- och programkostnader. Det gör det möjligt för oss att bjuda kvalificerade internationella studenter att studera vid UC Berkeley genom BISP, och erbjuda enastående aktiviteter och stöd för alla.

Alla besökande studenter på ett F-1 Studentvisum för att studera i USA måste ta minst 12 terminenheter eller krediter. Ditt universitet kan kräva ytterligare krediter eller enheter som tagits här medan du studerar utomlands. Exempelvis motsvarar studenter från europeiska universitet normalt 30 ECTS-poäng, vilket skulle vara 15 terminsenheter vid UC Berkeley.

Undervisningen (kallad kursavgifter vid UC Berkeley) du betalar beror på antalet enheter du tar. Varje enhet kostar $ 750 USD under läsåret 2018-19. Till exempel, om en student registrerar sig i 12 enheter, skulle deras undervisning vara $ 9,000 USD; 13 enheter skulle vara $ 9.750, och så vidare.

Program undervisas på:
  • Engelska
Denna kurs är På campus
Startdatum
Duration
1 - 2 terminer
Heltid
Pris
750 USD
per enhet.
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Jan 2020
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Slutdatum

Jan 2020

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum