Biologi och marinvetenskap

University of Algarve

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Biologi och marinvetenskap

University of Algarve

University of Algarve s Mid-Season Campus kommer att äga rum i veckan den 10-16 juni. Programmet är gratis och omfattar kurser på morgonen och sport och kulturaktiviteter på eftermiddagen (t.ex. båtturer, vandring, besök på några ställen av kulturellt intresse etc.). Boende och alla måltider ingår också. Kommande och returresa är ensam ansvar för eleverna. Deltagarna måste vara 18 år eller äldre.

MÅLGRUPP

Kursen riktar sig till studenter från en högskoleutbildning på grundnivå (helst men inte exklusivt studenter vid slutskolan) inom naturvetenskap, miljö och teknik. Kursen riktar sig också till studenter och unga forskare som söker efter ett examensprogram (nämligen masterprogram) som riktar sig till de marina och biologiska vetenskaperna. Eleverna måste vara flytande på engelska. Det är inte obligatoriskt att tala portugisiska.

FRÄMSTA MÅL

Kursens huvudsyfte är att ge insikter och praktiska tillvägagångssätt om ämnen som vidareutvecklas vid masterprogram relaterade till marinvetenskap, vattenbruk, marinbiologi, kystvetenskap, mikrobiologi och molekylärbiologi. Kursen syftar till att vara praktisk och studenterna kommer att ha samverkan med forskning och tillämpade vetenskapsområden som för närvarande håller på att utvecklas vid Algarveuniversitetet och tillhörande forskningscentrum.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska


Senast uppdaterad April 23, 2018
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Juni 2019
Duration
Varaktighet
7 dagar
Information
Deadline
Locations
Portugal - Faro, Faro District
Startdatum : Juni 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Juni 2019
Portugal - Faro, Faro District
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan