bolagsstyrning

University of California, Irvine - The Paul Merage School of Business

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

bolagsstyrning

University of California, Irvine - The Paul Merage School of Business

Med en ny betoning på företagsstyrning sporras av ny lagstiftning, är styrelser i publika bolag upplever medvetenhet och påtryckningar för att bli aktiva och engagerade i sina förtroendeuppdrag ansvar. Inte bara är berörda företagen med att sätta lämpliga mekanismer på plats, men styrelserna måste anta nya ramar och nya attityder om deras beslutsfattande roller och nya sätt att fullgöra sina skyldigheter.

För att lösa dessa viktiga frågor, UC Irvine Paul Merage School of Business, i samarbete med FCD (Forum för företagens direktörer), skapar ett program som ägnas åt hanteringen av etiska frågor inom bolagsstyrning. Detta program kommer att behandla särskilda problem för förvaltningen som inte har systematiskt på ett integrerat sätt. Vårt program kommer att erbjuda direktörer för offentliga samfund och tjänstemän som arbetar med dem möjlighet att utveckla en djup förståelse av de centrala strategiska frågor och utmaningar styrelser idag.

Information om programmet kommer att finnas tillgänglig snart. Det nya formatet kommer att vara ISS (institutionella aktieägare Services) godkänns.

Medan vi fortfarande är i färd med att fatta beslut om nya erbjudanden i Corporate Governance, kan du finna framtida sessioner för bolagsstyrning av värde för chefer och direktörer oroad över konsekvenserna av nya tillsynssystem riktlinjer för publika bolag.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Varaktighet
Deltid
Price
Pris
- TBD
Information
Deadline
Locations
Amerikas förenta stater - Irvine, California
Startdatum : Sept. 2018
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2018
Amerikas förenta stater - Irvine, California
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan