Boot Camp naturligtvis över 18 år - del 1

Allmänt

Programbeskrivning

SchoolProflon02

Denna roliga packade, är perfekt för dem med en passion för mat och underhållande och perfekt för dem som rubrik till universitetet eller i arbetslivet en vecka introduktion till matlagning. Fylld med praktiska tips och tekniker för den spirande kock och slutar med en rolig och kreativ kock ut som studenter sätta sina nyfunna färdigheter på prov.

Exempel recept:

  • Lax i ugn med en raket pesto skorpa
  • Lamb sveper med harissa dressing och tzatziki
  • choklad roulade

Vad ingår:

  • En Leiths förkläde
  • En Leiths Hur kokbok
  • En recepthäfte
  • Alla ingredienser tillhandahålls och vägde upp för dig i förväg
  • Lunch egen tillverkning

Vad du behöver ta med:

  • Platta sulor
  • Långbyxor och en långärmad topp är lämpligt
  • En block och penna

Allergier och överkänslighet:

Vi är glada att göra justeringar där så är möjligt.
Vissa klasser är dock olämpliga för personer med särskilda överkänslighet - där menyn skulle behöva vara helt annorlunda.
Vi behöver 10 dagars varsel för att kunna ordentligt kontrollera klassen, justera order / skriva / justera recept.

Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

Leiths School of Food and Wine has an international reputation as a first class cookery school and has trained TV chefs including Lorraine Pascale, Gizzi Erskine and Matt Tebutt, produced Michelin-sta ... Läs mer

Leiths School of Food and Wine has an international reputation as a first class cookery school and has trained TV chefs including Lorraine Pascale, Gizzi Erskine and Matt Tebutt, produced Michelin-star chefs including Joe Mercer-Nairn (Medlar) and Matt Christmas (Chez Bruce), well known food writers including Diana Henry, Xanthe Clay and Lulu Grimes and food producers such as Alan Rosenthal, owner of stewed! and Camilla Stephens of Higgidy Pies. Läs mindre