Read the Official Description

BTEC Applied Science ser på vetenskap på ett annat sätt. I stället för att arbeta för undersökningar som begränsar dina intressen; Kursen examineras genom inlämningsuppgifter som gör att du kan undersöka och ta reda på själv. Följ dina intressen till det yttersta. Detta är en modulär kurs där varje del bedöms separat genom en blandning av praktiskt arbete, inlämningsuppgifter och presentationer. I klass du kommer att utföra praktiska uppgifter och även dina egna praktiska undersökningar som hjälper dig att tillämpa dina kunskaper om vetenskap till verkliga situationer. Du kommer också att kunna ha klassdiskussioner om ämnen som är närvarande i nyheterna och som kan ha en enorm inverkan på världen och det samhälle vi lever i. Applied Science fokuserar på att förbereda dig att förstå hur vetenskap stöder moderna livet och gör att du kan gå vidare till en lång rad olika yrken.

Varje erbjudande från Walsall College är föremål för akademiska kvalifikationer du har lämnat. Om detta kan komma att ändras som du kan tas ut från ditt program.

Behörighet

Du måste ha minst nivå B1 på den gemensamma europeiska referensramen för språk (CEFR) English examen för att ansöka om ett studentvisum. Att studera en nivå 3 examen behöver du ett IELTS resultat på 5,0 (eller motsvarande) och kvalifikationer på följande nivåer t.ex. • Indien - Higher Secondary (12 Grade) • Mellanöstern - Sekundär Diploma (Tawjihiyah) • Kina / Hong Kong - Senior Secondary School Certificate • Afrika - Västafrikanska Senior School Certificate Du kommer att krävas för att delta i en första bedömning för att se till att kursen och studienivå är anpassad till din förmåga.

FRAMFART

Sysselsättning eller progression till universitetet för att ta ett stort antal examens eller högre National Diploma kurser.

Kursavgift

£ 5000 per år

Program taught in:
Engelska

See 8 more programs offered by Walsall College »

Denna kurs är Campus based
Startdatum
Jan. 2020
Duration
2 år
Heltid
Pris
5,000 GBP
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Jan. 2020
Slutdatum
Application deadline

Jan. 2020

Location
Application deadline
Slutdatum