Read the Official Description

Stiftelsen Diploma in Art & Design Kursen har 3 steg. Den fungerar på nivå 3 i två första och flyttar sedan till nivå 4 i det sista steget. Det förbereder eleverna för att fungera bra på universitetsnivå och studier har visat att de som åtar sig en Grundkurs före universitetet är mer framgångsrika. Det är ett preparat mapp kurs, rekommenderas av toppuniversitet och är en erkänd och uppskattad väg för Art & Design studenter i alla områden. Prospekteringsstadiet introducerar olika specialistområden såsom grafik, textil, 3D design, Printmaking, Fine Art and Photography. Vi uppmuntrar alla studenter att prova olika saker och ta reda på genom praktisk erfarenhet vad är att föredra. Banan Stage kan du specialisera sig på ett eller två områden som du gillar mest och slutligen Bekräftande Stage, utvecklar dina egna idéer för ett sista stort projekt, arbeta mer självständigt och vara ansvarig för strukturering och produktion av arbetet.

FAD programmet ingår många resor och evenemang som är integrerade i programmet. Kursen arbetar med live-evenemang på The New Art Gallery Walsall. Eleverna uppmuntras att använda sig av detta förhållande i sitt arbete. Privata studier krävs och kursen erbjuder möjligheter att få ytterligare meriter i Funktionella Skills engelska, matematik och eller IKT.

Vänligen notera - Kursen vänder sig till studenter med IELTS 5,0 (eller motsvarande) Alla kurs avgifter betalas per år

Varje erbjudande från Walsall College är föremål för akademiska kvalifikationer du har lämnat. Om detta kan komma att ändras som du kan tas ut från ditt program.

Behörighet

Du måste ha minst nivå B1 på den gemensamma europeiska referensramen för språk (CEFR) English examen för att ansöka om ett studentvisum. Att studera en nivå 3 examen behöver du ett IELTS resultat på 5,0 (eller motsvarande) och kvalifikationer på följande nivåer t.ex. • Indien - Higher Secondary (12 Grade) • Mellanöstern - Sekundär Diploma (Tawjihiyah) • Kina / Hong Kong - Senior Secondary School Certificate • Afrika - Västafrikanska Senior School Certificate.

Du kommer att krävas för att delta i en första bedömning för att se till att kursen och studienivå är anpassad till din förmåga.

FRAMFART

Studenter som läser den BTEC Extended Diploma in Art and Design och Diploma i Foundations Studier har utvecklats på ett brett utbud av högskolekurser inklusive; Arkitektur, produktdesign, Konst, Animation, mode och textil, tillverkade textilier

Kursavgift

£ 5000 per år

Program taught in:
Engelska

See 8 more programs offered by Walsall College »

Denna kurs är Campus based
Startdatum
Jan. 2020
Duration
2 år
Heltid
Pris
5,000 GBP
varje år
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Jan. 2020
Slutdatum
Application deadline

Jan. 2020

Location
Application deadline
Slutdatum