Read the Official Description

BTEC Nivå 3 Extended Diploma in Business

Detta är en tvåårig kurs i företagsekonomi och motsvarar tre A nivåer, och förbereder dig för arbete eller för inträde i högskolan.

Kursinnehåll

Du kommer att utveckla praktiska färdigheter och teoretisk förståelse för näringslivet och slutföra projekt som undersöker ämnen som marknadsföring, finansiell analys, webbdesign och försäljningsstrategier. Med den tid du har slutfört kursen kommer du att ha en god kännedom om den stora affärsvärlden och en praktisk kompetens som förbereder dig för nästa steg i din verksamhet karriär.

Under kursen kommer du att utveckla din grupparbeten, IT och presentationsteknik. Enheterna kommer du att studera bland annat inslag av bokföring, marknadsföring, human resource management och webbdesign. Du kommer att ha en personlig handledare som stöttar och vägleder dig genom kursen. Du kommer att möta med din personliga handledare för gruppmöten, och angående personlig 1-1 möten regelbundet.

Denna kurs är för närvarande 100% kurser och du kommer att bedömas på flera olika sätt, bland annat presentationer, rollspel och tidsbegränsade övningar. Vi förväntar oss att du lämnar in din skriftliga omdömen digitalt.

Behörighet

Fyra A * -C betyg på GCSE inklusive engelska språket och matematik. En tillfredsställande referens från din senaste skola eller högskola krävs.

International Behörighet

High School Leaving Certificate plus IELTS 5,5 eller motsvarande. En tillfredsställande referens krävs.

Varaktighet och Leverans

Denna examen levereras som två ettåriga kurser. Efter år 1 kommer du att få en 90 Credit Diploma in Business.

Progression

Progression till år 2 är beroende framgångsrikt uppnå 90 Credit Diploma in Business och med en genomsnittlig närvaro på 90% eller högre.

Denna kurs handlar om att förbereda dig för arbete och / eller behörighet till universitetsstudier. I genomsnitt för universitetsstudier behöver du en Merit grade profil på BTEC Extended Diploma in Business. Framtida karriärer inkluderar redovisning, bank, försäkring, personal, marknadsföring och försäljning. Dessutom kommer vi att förbereda dig för att starta eget företag eller kanske en e-business.

Ytterligare information

Vi ger dig anrikningsmöjligheter inklusive besök och praktiska händer på, arbetsrelaterade upplevelser. Verksamheten kommer att omfatta besök och fallstudier som rör verkliga företag. Eleverna har tidigare besökt Thorpe Park, London Zoo och Madam Tussauds. Framtida resor planerade inkluderar Arsenal Football Club: s Emirates Stadium och Coca Cola fabrik i Edmonton på. Gästföreläsare är inbjudna för att prata med studenter om redovisning och mänskliga resurser.

Kontaktuppgifter

Ansökningar om denna kurs görs online via Kingston College hemsida.

Program taught in:
Engelska

See 9 more programs offered by Kingston College »

Denna kurs är Campus based
Startdatum
Aug. 2019
Duration
2 år
Heltid
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Aug. 2019
Slutdatum
Application deadline

Aug. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum