Business Management Program

Mildred Elley

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Business Management Program

Mildred Elley

Jobb i företagsledning är rikliga och utbudet av företag är obegränsat. Våra företagsledare program akademiker är väl förberedda för positioner inom bank, finans och försäljning, kundservice och många andra för vinst, ideella och statliga jobb. De utbildas i den senaste datatekniken för att förbättra sin produktivitet, vilket ger dem en konkurrensfördel jämfört med andra arbetskandidater.

En affärschefs stora ansvar innefattar administrativa uppgifter för verksamheten. Dessa uppgifter innefattar marknadsföring, bokföring, budgetanalys och andra företagsansvar. Studentledningen kommer att lära sig hur man utför budgetanalys för att hitta sätt att göra verksamheten mer lönsam. Med starka budgetanalyser kommer lärarprogrammet att lära sig att förutse företagets krav och vara bättre förberedda inför framtiden.

Under Business Management Programmet kommer Mildred Elley studenter att lära sig om organisatoriskt beteende och struktur. De kommer att vara beredda att tänka analytiskt och kritiskt. Studentledningen kommer att kunna lösa kreativt problem och vara beredd att kommunicera både muntligt och skriftligt.

Programförmåner för företagsledning

Att delta i Mildred Elley innebär att du inte bara får en högkvalitativ högre utbildning, men det betyder också att du får tillgång till den mest avancerade arbetshanteringsutbildningen som finns tillgänglig. Mildred Elley erbjuder också många olika fördelar för företagsledningsprogramstudenter.

  • Finansiellt stöd
  • Lifetime Job Placement Assistance
  • Flexibelt skolschema
  • Godkänd för Veterans Education Benefits
  • Gratis karriärbedömning
  • Internationella studenter Välkommen

Lifetime Job Placement Assistance

Det finns många möjligheter till karriärplacering. Efter examen från Mildred Elley med en examen eller certifikat, njut av vår livstidsanställda assistans och är redo att driva en givande karriär inom företagsledning.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska


Senast uppdaterad May 9, 2018
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
Heltid
Information
Deadline
Locations
Amerikas förenta stater - Albany, New York
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Amerikas förenta stater - Pittsfield, Massachusetts
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Amerikas förenta stater - New York, New York
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan