Läs den officiella beskrivningen

Jobb i företagsledning är rikliga och utbudet av företag är obegränsat. Våra företagsledare program akademiker är väl förberedda för positioner inom bank, finans och försäljning, kundservice och många andra för vinst, ideella och statliga jobb. De utbildas i den senaste datatekniken för att förbättra sin produktivitet, vilket ger dem en konkurrensfördel jämfört med andra arbetskandidater.

En affärschefs stora ansvar innefattar administrativa uppgifter för verksamheten. Dessa uppgifter innefattar marknadsföring, bokföring, budgetanalys och andra företagsansvar. Studentledningen kommer att lära sig hur man utför budgetanalys för att hitta sätt att göra verksamheten mer lönsam. Med starka budgetanalyser kommer lärarprogrammet att lära sig att förutse företagets krav och vara bättre förberedda inför framtiden.

Under Business Management Programmet kommer Mildred Elley studenter att lära sig om organisatoriskt beteende och struktur. De kommer att vara beredda att tänka analytiskt och kritiskt. Studentledningen kommer att kunna lösa kreativt problem och vara beredd att kommunicera både muntligt och skriftligt.

Programförmåner för företagsledning

Att delta i Mildred Elley innebär att du inte bara får en högkvalitativ högre utbildning, men det betyder också att du får tillgång till den mest avancerade arbetshanteringsutbildningen som finns tillgänglig. Mildred Elley erbjuder också många olika fördelar för företagsledningsprogramstudenter.

  • Finansiellt stöd
  • Lifetime Job Placement Assistance
  • Flexibelt skolschema
  • Godkänd för Veterans Education Benefits
  • Gratis karriärbedömning
  • Internationella studenter Välkommen

Lifetime Job Placement Assistance

Det finns många möjligheter till karriärplacering. Efter examen från Mildred Elley med en examen eller certifikat, njut av vår livstidsanställda assistans och är redo att driva en givande karriär inom företagsledning.

Program undervisas på:
Engelska

Se 1 fler kurser från Mildred Elley »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Sep 2019
Duration
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sep 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Sep 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Sep 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sep 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum