Read the Official Description

Certifikatet i Human Resource Practice (CHRP) är ett grundnivåprogram som tilldelas av Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD).

Oavsett om du bara börjar med HR eller vill ta din karriär till nästa nivå, kommer den här kursen att ge dig de kunskaper och färdigheter du behöver för att lyckas. Dessutom erbjuder den dig också professionellt erkännande genom medlemskap i CIPD.

På en starkt konkurrensutsatt marknad erkänner arbetsgivarna att medarbetare med rätt kompetens, erfarenhet och kunskap är avgörande för deras företags framgångar.


6 främsta anledningar att studera här

 1. Frekventa gästföreläsare:
  Frekventa gästföreläsningar finns i en livlig campus för att stimulera och förbättra ditt lärande.


 2. Små klasser innebär förbättrat lärande:
  Små klasser som fokuserar på tillämpning av teori på verkliga scenarier och förbättrar strategiska ledningsfunktioner.


 3. CIPD-priset:
  Kursen ger ett CIPD certifikatpris och Associerat medlemskap i den professionella kroppen.


 4. Professionella nätverksmöjligheter:
  Du kommer att studera med andra HR-personal, bra för nätverksmöjligheter.


 5. Handledare med branschkunskap:
  Lärarna för kursen är också branschexperter.


 6. Bra faciliteter:
  Utmärkt bibliotek, modern campus, studentmöjligheter och personliga studentstödsmekanismer.


ackrediteringar


Nyckelkursinformation - beställd enligt läget

Läge


moduler

De enheter som omfattas av kursen är utformade så att deltagarna kan utveckla och uppdatera en rad färdigheter och kunskaper som krävs vid utövandet av personalhantering och ge dem en förståelse och uppskattning av rollen och omfattningen av aktiviteter som genomförs av personalhantering yrkesverksamma

 • Utveckla dig själv som en effektiv personalutövare
 • Förstå organisationer och rollen för mänskliga resurser
 • Inspelning, analysering och användning av personalinformation
 • Resourcing Talent
 • Leverera lärande och utvecklingsaktiviteter
 • Stödja god praxis vid hantering av anställningsrelationer

Dessa moduler täcker viktiga områden och ger en praktisk förståelse för människors beteende inom organisationer och en uppskattning av personalens omfattning och karaktär.


anställbarhet

Studenter som lyckats slutföra detta certifikat i Human Resource Practice (CHRP) kan gå vidare till personalhantering och relaterade discipliner. Du kan stiga till mellersta och till och med ledande befattningar på uppnåendet av ytterligare kvalifikationer och erfarenheter.


Akademisk progression

För dem som vill gå vidare till LSBU: s MSc Human Resource Management, men som inte uppfyller de vanliga standardkraven för LSBU-ansökan att tillämpa i sig, finns det en icke-standardiserad inresa som kan nås genom certifikat i Human Resource Practice (CHRP) studenter.


Anställbarhetstjänst

Vi är Årets Universitet för forskarutbildning - Tiderna och söndagstiderna Bra universitetsguide 2018.

På LSBU vill vi sätta upp dig för en lyckad karriär. Under dina studier - och i två år efter att du har examen - får du tillgång till vår anställbarhetstjänst, som inkluderar:

 • En online styrelse där du kan se ett brett utbud av placeringar: deltid, heltid eller frivillig. Du kan också gå in för att se våra rådgivare, som alltid är tillgängliga för att hjälpa dig att ta nästa steg i din sökning.
 • Vårt Careers Gym erbjuder gruppverkstäder på CV, intervju tekniker och att hitta arbetserfarenhet samt regelbundna presentationer från arbetsgivare inom en rad sektorer.

Vårt Student Enterprise-team kan också hjälpa dig att starta eget företag och utveckla värdefulla entreprenörskap.


Undervisa och lära

Förutom föreläsningar, seminarier och övningar, vilka är häftklammerna i någon kurs, innefattar undervisningsmetoder studentpresentationer, grupparbete, rollspel, hands-on-datorer och datorstödda inlärningspaket. Vi strävar också efter att stärka dina interpersonella färdigheter för att hjälpa dig att skapa en karriär inom ditt valda ämnesområde genom att stödja dig med en personlig handledare och en student mentor.

Möt Jo, en av de akademiska medarbetarna som undervisar på kursen: Jo Lundie har läst på CHRP sedan 2012. Som tidigare forskare i LSBU och en heltidsanställd HR-utövare inom den privata sektorn (finansiella tjänster) Jo är passionerad om HR och har inget annat än att dela denna passion med eleverna hon möter. En typisk session med Jo syftar till att vara energetisk, högt samarbetande och utmanande men rolig, med en balans mellan teoretisk bästa praxis grundad i verkligheten. Jo samordnar undervisningen för CHRP som helhet, arbetar nära med kursdirektören och undervisningsgruppen och leder "Utveckla dig själv som en effektiv HR-utövare", "Förstå organisationer och rollen för mänskliga resurser" och "Resourcing Talent" -moduler för kursen.


Ingångskrav

Inga formellt fastställda akademiska kvalifikationer krävs för denna kurs. Det är dock viktigt att vara eller har varit anställd, helst relevant anställning i en Human Resource Management ELLER Learning and Development-funktion. Dessutom måste sökandena vara övertygade om att ha organisatoriskt stöd för att kunna bidra i klassen och att utföra uppdrag.

Observera att vid anmälan kommer du att behöva visa en kopia eller kopior av ditt ursprungliga kvalifikationscertifikat som vi behöver för att samla denna information för revisionsändamål.

Dessutom måste studenter som är engelska som modersmål engelska ha ett balanserat IELTS-poäng på 6,5 (eller motsvarande).

Alla moduler kan ändras av universitetet och kan skilja sig från de moduler du erbjuds under dina studier.

Program taught in:
Engelska

See 51 more programs offered by London South Bank University »

Last updated June 10, 2018
Denna kurs är Campus based
Startdatum
Sept. 23, 2019
Duration
24 veckor
Deltid
Pris
2,165 GBP
År 1 Heltidsavgift: £ 2165.
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Sept. 23, 2019
Slutdatum
Mar. 8, 2020
Application deadline

Sept. 23, 2019

Location
Application deadline
Slutdatum
Mar. 8, 2020