Read the Official Description

CMI Level 3 - Första Line Management


CMI Level 3 Course i Storbritannien har utvecklats för chefer och chefer på första raden som har ansvar för ett väldefinierat verksamhetsområde. Den här kvalifikationen syftar till att ge junior chefer den kommunikations- och motivationsförmåga som skulle förbättra deras operativa effektivitet.

CMI First Line Management har 3 nivåer som Award, Certificate eller Diploma Level och du kan studera kursen på vilken nivå som helst.

Vårt Nivå 3-certifikat i First Line Management är en mer omfattande kvalifikation som kommer att utveckla din kunskap om effektiva managementkunskaper samtidigt som ditt specifika förvaltningsområde och arbetsplats ligger i fokus.

Viktigaste fördelarna

 • CMI är en nationellt ackrediterad kvalifikation. Alla poäng som erhålls under kursen kan överföras till andra program inom en liknande disciplin.
 • De kvaliteter och färdigheter som du uppnått genom ett diplom eller certifikat i första raden ledningen kommer att förbättra dina reklamutsikter som i sin tur kommer att hjälpa dig att lyckas med utvecklingen i din karriär.
 • Kursuppdragen kommer att göra dig redo med de ledande teorierna och modellerna som kommer att tillämpas på ett brett spektrum av praktiska arbetsscenarier. Efter avslutad kurs kommer du att vara väl utvecklad i problemlösningsförmågan på din arbetsplats.
 • Kursen behandlar nuvarande praxis rörande arbetsplatsövervakning och förvaltning. Denna kunskap gör det möjligt för dig att hantera arbetsplatsproblem på ett kompetent sätt.

Om Chartered Management Institute (CMI)

Chartered Management Institute etablerat för över 60 år sedan som British Institute of Management sedan dess; Det har utvecklat Storbritanniens första diplom i managementstudier. Under de år som följde har CMI konsekvent varit i spetsen för alla aspekter av ledning och ledarskap . Idag är CMI Level 3-kursen den enda befraktade professionella tilldelningsorganisationen som åtar sig att erbjuda högsta standard inom ledarskap och ledarskapsbrist. För närvarande använder över 100 000 chefer sina unika tjänster dagligen. CMI-kvalifikationer syftar till chefer och ledare på alla nivåer, och det är fortfarande det enda tilldelningsorganet som kan tilldela Chartered Manager-status - den ultimata ledningsgraden. Arbetsgivarna uppskattar högt kvalifikationerna som utges av CMI, och ökar dina karriärmöjligheter.

Levereringsmetoder

School of Business London erbjuder olika flexibla leveransmetoder till sina elever som inkluderar blandat lärande, online-lärande och distansutbildning. Således kan eleverna välja studieform enligt deras val och bekvämlighet. Programmet är självklart och uppnås genom vårt banbrytande Learning Management System. Eleverna kan interagera med handledare genom meddelanden genom Learning Management System för att diskutera kursmaterial, ge vägledning och hjälp med uppdragen.

Vad ingår?

 • Under hela kursens gång kommer du att stödjas av en en-till-en handledare via vår inlärningsplattform.
 • Formativ bedömning kommer att ges av handledarna för att förbättra elevernas prestationer. Detta inkluderar att tillhandahålla formativ feedback.
 • Kursmaterial omfattar strukturerad föreläsningsnotation, praktiska tillämpningar som innehåller exemplar i realtid och fallstudier som gör att du kan tillämpa dina kunskaper.
 • Bedömningsmaterial är tillgängliga via vår online-lärplattform.
 • Ett omfattande e-bibliotek som innehåller rekommenderade studie texter och referensböcker för online läsning.
 • Övervakning av alla moduler.
 • Vår online inlärningsplattform har tillgång till multiplatform. Därför levererar School of Business London CMI-kurser direkt till din smartphone, surfplattform, bärbar dator eller skrivbord, och studenterna kan studera när eller varhelst de föredrar.

workshops

För att förbättra våra studerandes School of Business London erbjuder School of Business London flera olika möjligheter till lärande för våra studenter. Verkstäderna är frivilliga för eleverna. Verkstäderna tillhandahålls utöver det vanliga handledarutbildningen från vår handledare. Dessa workshops är motsatta till någon av våra CMI-program studenter och syftar till att förbättra studentens förståelse av forskning, metodik och andra viktiga studiefärdigheter. Vi försöker att göra dessa workshops så kommunikativa som möjligt genom att tillhandahålla diskussionsgrupper, interaktiva aktiviteter och presentationer, i vår verkstad. Dessutom får du rikligt med möjligheter att interagera med medarbetare.

bedömning

 • Tidsbegränsade scenario-baserade uppdrag
 • Inga undersökningar

Ingångskrav

 • Måste vara 19 år och äldre
 • Betydande erfarenhet som gruppledare eller liknande roll

Modulstruktur

Eleverna måste slutföra en kombination av 2 enheter till minst 13 poäng.

Enhetsnummer


progression

Det finns många framstegsmöjligheter kommer att vara tillgängliga för framgångsrik slutförande av en nivå 3-kvalifikation i First Line Management,

 • Progression till andra kvalifikationer på samma nivå (t.ex. från nivå 3 till nivå 3 certifikat etc.)
 • Progression till andra kvalifikationer på nästa nivå (t.ex. från nivå 3 certifikat till nivå 4 eller 5 certifikat)

Kursens längd

3 månader

Varför få en CMI-kvalifikation?

 • Möjligheten att arbeta för Chartered Manager-status, högsta erkännande i ledarskapet och utdelat endast av CMI.
 • Arbetsgivarna värderar högt kvalifikationerna från Chartered Management Institute, och över 80% av cheferna uppfattar att en CMI-kvalifikation är en viktig del av att bli en professionell chef.
 • Stärka medarbetarnas moral och engagemang.
 • Stärka medarbetarnas moral och engagemang. Enligt Engage for Success (2013) har cirka 65% av de anställda inte förtroende för cheferna. Jämfört med andra utvecklade länder har Storbritannien 6% lägre genomsnittligt engagemang (Kennexa, 2011).
 • Nätverk på någon av våra evenemang runt om i Storbritannien eller via vårt onlinemiljö, inklusive regionala konferenser, skräddarsydda webinars och industrin högtalare.
 • Tillgång till vår forskning och inblick innehåll, inklusive Professional Manager tidningen, levereras till din dörr och tillgänglig online.
 • Möjligheten att vara en del av CMI Achieve, vårt online-coaching- och mentorprogram som matchar erfarna chefer och ledare med dem som vill utveckla kompetens och kunskap.

Medel

School of Business London är dedikerad till att stödja eleverna med smidig tillgång till sin tilldelade handledare. Du blir automatiskt medlem av Chartered Management Institute när du registrerar ett CMI-program med oss. Du får fullständig tillgång till alla resurser från CMI: s onlinebibliotek för att underlätta dina studier. Dessutom kommer SBL att ge dig tillgång till sin banbrytande plattform för lärandehantering, där du kommer att kunna få tillgång till viktiga inlärningsresurser och kommunicera med din handledare under hela ditt studier.

Direkt Direkt - Direkt Direkt är Är CMI Online Resources Library som ger dig: 24/7 tillgång till sina brett utbud av resurser från alla enheter.

Funktioner:

 • Det ger dig uppdaterade resurser som adresserar den nuvarande ledningspraxis.
 • Det ger ett brett utbud av material i olika format för att passa och stödja olika inlärningssätt.
 • Det finns en automatisk registrering av aktivitet vilket innebär att du kan fokusera på ditt lärande.
 • Ledningen kommer ständigt att hjälpa dig i din karriär, vilket ger en välstrukturerad lösning för att du ska vara potentiell för att lösa de dagliga problem som du möter i din roll.

avgifter


Enkel betalning (Full betalning)

Kursavgift (exklusive moms)

Använd 35% rabatt på enstaka betalningar; Uppdaterad kursavgift: - £ 352.95

Månatlig avbetalningsplan

Kursavgift (exklusive moms)

Använd 20% rabatt på månadsbetalning; Uppdaterad kursavgift: - £ 514.4

Första insättning
Program taught in:
Engelska

See 18 more programs offered by School of Business London »

Last updated July 15, 2018
Denna kurs är Online
Startdatum
Open Enrollment
Duration
5 månader
Deltid
Heltid
Pris
424 GBP
Betalningsplaner är tillgängliga. Ansök idag för att få 35% rabatt på enstaka betalningar och 20% rabatt för månatlig avbetalning *. Erbjudandet gäller från 1 juli till 31 juli 2018. Internationella studenter är befriade från mervärdesskatt (moms)
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Open Enrollment
Slutdatum
Application deadline

Open Enrollment

Location
Application deadline
Slutdatum