Read the Official Description

CMI-nivå 5 i ledning och ledarskap


CMI Level 5-kursen i ledning och ledarskap riktar sig till dem som arbetar som mellanledare och de som strävar efter att vara ledande befattningshavare. Denna kompetens är huvudsakligen inriktad på förbättring av studentens förmåga och kärnhanteringsfärdigheter, såsom resurshantering, rekrytering och informationshantering.

Nivå 5-certifikatet i ledning och ledarskap är en mer omfattande kvalifikation som ökar din kunskap om kompetens och kompetens inom medellånghet genom att ge vederbörlig vikt för de ledarområden som är specifika för ditt jobb.

Viktigaste fördelarna

 • Alla viktiga förvaltningsteorier och modeller omfattas av kursen. Som ett resultat kommer studenterna att få en bättre förståelse för de olika hanteringsteknikerna som är tillämpliga på arbetsplatsen.
 • Kommer vara till hjälp för eleverna att utveckla sina problemlösningsförmåga genom praktisk tillämpning av olika ledningsmodeller och teorier.
 • En nationellt erkänd kvalifikation, de krediter som erhålls i denna kurs kan överföras till andra kurser om studenterna vill bedriva MBA eller någon annan mästare.
 • Efter avslutad kurs kommer studenterna att kunna visa sina färdigheter i de olika ledningspraxis som förbättrar deras chanser att göra framgångsrik karriärutveckling.

Om Chartered Management Institute (CMI)

Chartered Management Institute etablerat för över 60 år sedan som British Institute of Management sedan dess; Det har utvecklat Storbritanniens första diplom i managementstudier. Under de år som följde har CMI konsekvent varit i spetsen för alla aspekter av ledning och ledarskap. Idag är CMI den enda befraktade professionella tilldelningsorganisationen som åtar sig att erbjuda högsta standard inom ledarskap och ledarskapsbrist. För närvarande använder över 100 000 chefer sina unika tjänster dagligen. CMI-kvalifikationer syftar till chefer och ledare på alla nivåer, och det är fortfarande det enda tilldelningsorganet som kan tilldela Chartered Manager-status - den ultimata ledningsgraden. Arbetsgivarna uppskattar högt kvalifikationerna som utges av CMI, och ökar dina karriärmöjligheter.

Levereringsmetoder

School of Business London erbjuder olika flexibla leveransmetoder till sina elever som inkluderar blandat lärande, online-lärande och distansutbildning. Således kan eleverna välja studieform enligt deras val och bekvämlighet. Programmet är självklart och uppnås genom vårt banbrytande Learning Management System. Eleverna kan interagera med handledare genom meddelanden genom Learning Management System för att diskutera kursmaterial, ge vägledning och hjälp med uppdragen.

Vad ingår?

 • En en-till-en handledare som kommer att stödja eleverna omfattande genom hela programmet.
 • En formativ bedömning med formativ feedback kommer att ges för att förbättra elevernas prestationer.
 • Kursmaterial omfattar strukturerad föreläsningsnotation, praktiska tillämpningar med exempel och fallstudier där eleverna kan tillämpa sin kunskap.
 • Vår online-lärplattform kommer att ge alla bedömningsmaterial.
 • Tillhandahållande av ett e-bibliotek innehållande rekommenderade studie texter och referensböcker för online läsning.
 • Övervakning är tillgänglig för alla moduler.
 • Genom den online-lärande plattformen som har multiplatform tillgänglighet, levererar SBL kursen direkt till studentens smartphone, surfplattform, bärbar dator eller skrivbord, vilket gör det möjligt för dem att studera för egen bekvämlighet.

workshops

School of Business London erbjuder flera inlärningsmöjligheter som workshops för studenterna för att förbättra sina lärandes erfarenheter. Verkstäderna är frivilliga för eleverna och tillhandahålls utöver det vanliga handledarutbildningen från vår expertutbildningspanel. Dessa workshops är utformade för att förbättra och utveckla studentens förståelse av forskning, metodik och andra viktiga studiefärdigheter. Arbetet görs för att göra dessa workshops så interaktiva som möjligt genom att inkludera gruppdiskussioner, interaktiva aktiviteter och presentationer etc. Många möjligheter kommer att ges till studenterna för att interagera med medstudenter och diskutera sina lärandes erfarenheter.

bedömning

 • Tidsbegränsade scenario-baserade uppdrag
 • Inga undersökningar

Ingångskrav

 • Måste vara 19 år och äldre
 • Stor erfarenhet som chef eller handledare
 • Ska ha bevislig akademisk förmåga att slutföra en nivå 5-kvalifikation

Modulstruktur

Eleverna måste slutföra en kombination av 2 enheter till minst 13 poäng.

Enhetsnummer


progression

 • En möjlig utvecklingsväg på framgångsrik slutförande av en CMI nivå 5 kurs i strategisk ledning och ledarskap skulle vara att,
 • Framsteg till andra kvalifikationer på nästa nivå (t.ex. från nivå 5 certifikat till nivå 6 eller 7 certifikat)
 • Framsteg till kandidatexamen Topp i företagsekonomi.

Kursens längd

3 månader

Varför få en CMI-kvalifikation?

 • Möjligheten att arbeta för Chartered Manager-status, högsta erkännande i ledarskapet och utdelat endast av CMI.
 • Arbetsgivarna värderar högt kvalifikationerna från Chartered Management Institute och över 80% av cheferna uppfattar att en CMI-kvalifikation är en viktig del av att bli en professionell chef.
 • Stärka medarbetarnas moral och engagemang.
 • Stärka medarbetarnas moral och engagemang. Enligt Engage for Success (2013) har cirka 65% av de anställda inte förtroende för cheferna. Jämfört med andra utvecklade länder har Storbritannien 6% lägre genomsnittligt engagemang (Kennexa, 2011).
 • Nätverk på någon av våra evenemang runt om i Storbritannien eller via vårt onlinemiljö, inklusive regionala konferenser, skräddarsydda webinars och industrin högtalare.
 • Tillgång till vår forskning och inblick innehåll, inklusive Professional Manager tidningen, levereras till din dörr och tillgänglig online.
 • Möjligheten att vara en del av CMI Achieve, vårt online-coaching- och mentorprogram som matchar erfarna chefer och ledare med dem som vill utveckla kompetens och kunskap.

Medel

School of Business London är avsedd att stödja elever med enastående tillgång till sin tilldelade handledare. Du blir automatiskt medlem av Chartered Management Institute när du registrerar ett CMI-program med oss. Du får fullständig tillgång till alla resurser från CMI: s online-bibliotek för att underlätta dina studier. Dessutom kommer SBL att ge dig tillgång till sin banbrytande plattform för lärandehantering där du kommer att kunna få tillgång till viktiga inlärningsresurser och kommunicera med din handledare under hela ditt studier.

Direkt Direkt - Direkt Direkt är Är CMI Online Resources Library som ger dig: 24/7 tillgång till sina brett utbud av resurser från alla enheter.


Funktioner:

 • Det ger dig uppdaterade resurser som adresserar den nuvarande ledningspraxis.
 • Det ger ett brett utbud av material i olika format för att passa och stödja olika inlärningssätt.
 • Det finns en automatisk registrering av aktivitet vilket innebär att du kan fokusera på ditt lärande.
 • Ledningen kommer ständigt att hjälpa dig i din karriär, och ger en välstrukturerad lösning för att du ska vara potentiell för att lösa de dagliga problem som du möter i din roll.

avgifter

Enkel betalning (Full betalning)

Kursavgift (exklusive moms)

Använd 35% rabatt på enstaka betalningar; Uppdaterad kursavgift: - £ 368.55

Månatlig avbetalningsplan

Kursavgift (exklusive moms)

Använd 20% rabatt på månadsbetalning; Uppdaterad kursavgift: - £ 533.6

Första insättning
Program taught in:
Engelska

See 18 more programs offered by School of Business London »

Last updated July 18, 2018
Denna kurs är Online och Campus-kombinerat
Startdatum
Aug. 2019
Duration
5 månader
Heltid
Pris
442 GBP
Betalningsplaner är tillgängliga. Ansök idag för att få 35% rabatt på enstaka betalningar och 20% rabatt för månatlig avbetalning *. Erbjudandet gäller från 1 juli till 31 juli 2018. Internationella studenter är befriade från mervärdesskatt (moms)
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Aug. 2019
Slutdatum
Application deadline

Aug. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum