Read the Official Description

CMI nivå 7- i strategisk ledning och ledarskap


CMI Level 7-kvalifikationerna inom strategisk ledning och ledarskap utvecklas för chefer och chefer som kan omvandla organisationsstrategi till effektiva prestanda och det krävs att cheferna ger vikt vid genomförandet av organisationsstrategierna. Vårt blandade och distansutbildningsledningsprogram är byggt runt schemat för upptagna ledare. Genom vår virtuella inlärningsmiljö och med regelbunden assistans från din mentor kommer du att styras under hela programmet. Varje steg i programmet kan slutföras när som helst och på plats. I motsats till de två och tre åren av ett examensarbete kräver CMI-Level-7-kursen ungefär sex till tolv månader för slutförandet.

Nivå 7-certifikatet inom strategisk ledning och ledarskap fokuserar på de specifika förvaltningsområden som kommer att vara lämpliga för dig och din arbetsplats och det ger dig en omfattande kunskap om effektiva förvaltningsförmåga.

Viktigaste fördelarna

 • Kvalificeringen syftar till att förbättra dina strategiska ledningsfärdigheter och tekniker.

Kunskapen som erhållits genom kvalifikationen hjälper dig i din roll som strategisk chef på din arbetsplats. Du kommer att kunna använda teorier och modeller i dina praktiska arbetsscenarier och det kommer att förbättra dina problemlösningsförmåga som kan tillämpas på din arbetsmiljö. Det är en nationellt ackrediterad kvalifikation och de krediter som erhållits genom kursen kan överföras till andra universitet eller andra tilldelande organ. Du kommer att kunna hantera problem på din arbetsplats mer effektivt och det kommer att öka karriärprospektet.

Om Chartered Management Institute (CMI)

Chartered Management Institute etablerat för över 60 år sedan som British Institute of Management sedan dess; Det har utvecklat Storbritanniens första diplom i managementstudier. Under de år som följde har CMI konsekvent varit i spetsen för alla aspekter av ledning och ledarskap. Idag är CMI-kurser i Storbritannien den enda befraktade professionella tilldelningsorganisationen som åtar sig att erbjuda högsta standard inom ledarskap och ledarskapsbrist. För närvarande använder över 100 000 chefer sina unika tjänster dagligen. CMI-kvalifikationer syftar till chefer och ledare på alla nivåer, och det är fortfarande det enda tilldelningsorganet som kan tilldela Chartered Manager-status - den ultimata ledningsgraden. Arbetsgivarna uppskattar högt kvalifikationerna som utges av CMI, och ökar dina karriärmöjligheter.

Levereringsmetoder

School of Business London erbjuder olika flexibla leveransmetoder till sina elever som inkluderar blandat lärande, online-lärande och distansutbildning. Således kan eleverna välja studieform enligt deras val och bekvämlighet. Programmet är självklart och uppnås genom vårt banbrytande Learning Management System. Eleverna kan interagera med handledare genom meddelanden genom Learning Management System för att diskutera kursmaterial, ge vägledning och hjälp med uppdragen.

Vad ingår?

 • En dedikerad en-till-en handledare för att ge omfattande stöd under hela kursen genom vår inlärningsplattform.
 • Ge formativ bedömning av handledare för att förbättra elevernas uppnåelse. Det innebär typiskt formativ återkoppling.
 • Kursmaterial som innehåller strukturerad föreläsningsanteckning, praktiska tillämpningar med exemplar i verkligheten och fallstudier som utmanar dig att tillämpa din kunskap.
 • Bedömningsmaterial tillgängligt via vår online-lärplattform.
 • Ett omfattande e-bibliotek innehållande rekommenderade studie texter och referensböcker för online läsning.
 • Övervakning av alla moduler.
 • Vår online inlärningsplattform erbjuder multiplatform tillgänglighet. Därför levererar SBL kursen direkt till din smartphone, surfplattform, bärbar dator eller skrivbord, och studenterna kan välja att studera när eller varhelst de föredrar.

workshops

För att förbättra våra studerandes School of Business London erbjuder School of Business London flera olika möjligheter till lärande för våra studenter. Verkstäderna är frivilliga för eleverna. Verkstäderna tillhandahålls utöver det vanliga handledarutbildningen från vår handledare. Dessa workshops är motsatta till någon av våra CMI-program studenter och syftar till att förbättra studentens förståelse av forskning, metodik och andra viktiga studiefärdigheter. Vi försöker att göra dessa workshops så kommunikativa som möjligt genom att tillhandahålla diskussionsgrupper, interaktiva aktiviteter och presentationer, i vår verkstad. Dessutom får du rikligt med möjligheter att interagera med medarbetare.

bedömning

 • Tidsbegränsade scenario-baserade uppdrag
 • Inga undersökningar

Ingångskrav

 • Erfarna händer i rollen som ledande ledarskap.
 • Syftar till att uppnå organisatoriskt ledarskap.
 • Förmåga att slutföra Nivå 7-kvalifikationen.

Modulstruktur

Certifikatet tillhandahålls till de som fyller två eller tre enheter av följande och har ett lägsta kreditvärde på 13 poäng.

Enhetsnummer


Kursens längd

3 månader

Varför få en CMI-kvalifikation?

 • Möjligheten att arbeta för Chartered Manager-status, högsta erkännande i ledarskapet och utdelat endast av CMI.
 • Arbetsgivarna värderar högt kvalifikationerna från Chartered Management Institute och över 80% av cheferna uppfattar att en CMI-kvalifikation är en viktig del av att bli en professionell chef.
 • Stärka medarbetarnas moral och engagemang.
 • Stärka medarbetarnas moral och engagemang. Enligt Engage for Success (2013) har cirka 65% av de anställda inte förtroende för cheferna. Jämfört med andra utvecklade länder har Storbritannien 6% lägre genomsnittligt engagemang (Kennexa, 2011).
 • Nätverk på någon av våra evenemang runt om i Storbritannien eller via vårt onlinemiljö, inklusive regionala konferenser, skräddarsydda webinars och industrin högtalare.
 • Tillgång till vår forskning och inblick innehåll, inklusive Professional Manager tidningen, levereras till din dörr och tillgänglig online.
 • Möjligheten att vara en del av CMI Achieve, vårt online-coaching- och mentorprogram som matchar erfarna chefer och ledare med dem som vill utveckla kompetens och kunskap.

Medel

School of Business London är avsedd att stödja elever med enastående tillgång till sin tilldelade handledare. Du blir automatiskt medlem av Chartered Management Institute när du registrerar ett CMI-program med oss. Du får fullständig tillgång till alla resurser från CMI: s online-bibliotek för att underlätta dina studier. Dessutom kommer SBL att ge dig tillgång till sin banbrytande plattform för lärandehantering där du kommer att kunna få tillgång till viktiga inlärningsresurser och kommunicera med din handledare under hela ditt studier.

Direkt Direkt - Direkt Direkt är Är CMI Online Resources Library som ger dig: 24/7 tillgång till sina brett utbud av resurser från alla enheter.


Funktioner:

 • Det ger dig uppdaterade resurser som adresserar den nuvarande ledningspraxis.
 • Det ger ett brett utbud av material i olika format för att passa och stödja olika inlärningssätt.
 • Det finns en automatisk registrering av aktivitet vilket innebär att du kan fokusera på ditt lärande.
 • Ledningen kommer ständigt att hjälpa dig i din karriär, och ger en välstrukturerad lösning för att du ska vara potentiell för att lösa de dagliga problem som du möter i din roll.

avgifter

Enkel betalning (Full betalning)

Kursavgift (exklusive moms)

Använd 35% rabatt på enstaka betalningar; Uppdaterad kursavgift: - £ 399.1

Månatlig avbetalningsplan

Kursavgift (exklusive moms)

Använd 20% rabatt på månadsbetalning; Uppdaterad kursavgift: - £ 571.2

Första insättning
Program taught in:
Engelska

See 18 more programs offered by School of Business London »

Last updated July 15, 2018
Denna kurs är Online och Campus-kombinerat
Startdatum
Aug. 2019
Duration
3 månader
Deltid
Heltid
Pris
479 GBP
Betalningsplaner är tillgängliga. Ansök idag för att få 35% rabatt på enstaka betalningar och 20% rabatt för månatlig avbetalning *. Erbjudandet gäller från 1 juli till 31 juli 2018. Internationella studenter är befriade från mervärdesskatt (moms)
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Aug. 2019
Slutdatum
Application deadline

Aug. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum