Läs den officiella beskrivningen

Om du är inskriven i Ca 'Foscari International College bor du på ön San Servolo, en internationell bostadsområde i Venedigs lagun. Collegeens två huvudstyrkor är dess internationella perspektiv och dess tvärvetenskapliga tillvägagångssätt.

Tillsammans med de vanliga kurser som erbjuds inom deras examensarbete, deltar studenterna i en mängd olika kulturaktiviteter och tvärvetenskapliga föreläsningar och workshops som syftar till att ge teoretisk kunskap och specifik kompetens.

Högskolans kulturprogram är på engelska och studenter uppmuntras till att anta en internationell synvinkel inte bara av den miljö de bor i utan också genom studier och praktikplatser som utförs utomlands.

Tack vare de olika kulturella och disciplinära bakgrunderna hos både eleverna och dess lärare är högskolan en livlig gemenskap och skapar en stimulerande miljö för högpresterande studenter att utmärka sig i studier och forskning.

Varje år väljer kollegiet studenter som skriver in sina första år på grundutbildning eller examen vid Ca 'Foscari University, och erbjuder framgångsrika sökande en delvis eller total minskning av sina avgifter.

Studenter som upprätthåller en högkvalitativ standard i både sina vanliga studier och deras kulturprogram får högskoleexamen. Diplom intygar sin specialiserade akademiska utbildning, som består av en mängd högkvalitativa tvärvetenskapliga aktiviteter, workshops och föreläsningar som uppmuntrar studenterna att vara nyfiken och att närma sig sina studier och arbetskraften ett steg ovan och med öppet sinne.

Om International College

Språk

Engelska är kollegans officiella språk.

tillämpningar

Ca 'Foscari International College är adresserad till förstaårsstudenter av alla kandidatexamen och magisterexamen vid Ca' Foscari University.

Program undervisas på:
Engelska
Senast uppdaterad December 19, 2018
Denna kurs är Campus based
Startdatum
Okt. 2019
Duration
Pris
- Den totala årliga kostnaden för varje grundstudent är 9 000 euro och täcker inskrivning på universitetets vanliga kurser, ytterligare aktiviteter, lektioner och handledning på högskolan samt boende på San Servolo campus. För th
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Okt. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Okt. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum

Ca’ Foscari University of Venice: OPEN TO THE WORLD