Läs den officiella beskrivningen

1

Att arbeta med barn har en enormt givande karriär. Varje barn är unikt, varje familj annorlunda, och ingen dag är den andra lik.

Kensington och Chelsea College barnomsorg avsnitt erbjuder alla barn och ungdomar arbetskraft, Early Years Utbildare och stödja undervisning och lärande kvalifikationer för dem alldeles i början av sin barnomsorg och utbildning karriär ända fram till den populära Foundation Degree i unga år för erfarna proffs.

De flesta kurser finns på heltid och deltid. Vi har byggt utmärkta förbindelser med våra lokala plantskolor, fritidsgårdar, daghem och skolor så att vi kan ge råd studenter på fäst placeringar, som krävs för alla nivå 2 och 3 kurser.

Kursöversikt

Denna kurs är för människor som antingen redan arbetar med barn eller redan har viss erfarenhet av att arbeta med barn och har goda kvalifikationer i matematik och engelska. Denna kurs är en ettårig utbildning. Studenter är skyldiga att göra en dag i skolan. Alla deltidsstudenter måste ha funnit sina egna placeringar före september. Efter avslutad kurs kan du gå vidare till cache Nivå 3 Early Years Utbildare.

  • Campus: Kensington Centre
  • Times: mån 9:00 till 16:00
ELLER

Times: tis 9:00 till 16:00

Program undervisas på:
Engelska

Se 130 fler kurser från Kensington and Chelsea College »

Denna kurs är Campus based
Startdatum
Sept. 2019
Duration
35 veckor
Deltid
Pris
3,853 GBP
Full avgift £ 907; Icke-EU-avgiften £ 3853
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sept. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Slutdatum