Certificat de commis de cuisine (certifikat III i kommersiell matlagning)

Le Cordon Bleu Australia

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Certificat de commis de cuisine (certifikat III i kommersiell matlagning)

Le Cordon Bleu Australia

Certificat de kom- de Cuisine (Certificate III i Commercial Cookery)

Genom Certificat de kom- de Cuisine (Certificate III i Commercial Cookery) kommer du att lära grunden kunskaper och färdigheter i klassiska franska kulinariska tekniker som ligger till grund för moderna rätter. Franska studiehelheter kombineras med australiska enheter kompetens för att skapa en unik studie program. En bransch placering gör det möjligt att förverkliga de färdigheter du lärt under din på campus studie i en verklig hotellbranschen.

Erbjuds i: Adelaide

Karriärvägar

Sous Chef, Executive Chef, Restaurangchef, bankett manager, Food & Beverage Manager, Catering Manager.

Programstruktur

STEG 1

Kursen ger viktig grund i professionell matlagning, tillgodose behoven hos både nybörjare och erfarna studenter. Det introducerar klassiska franska kulinariska tekniker som ligger till grund för moderna internationella rätter, och fokuserar på att behärska grundläggande färdigheter: från hur man håller en kniv på rätt sätt, att förbereda grönsaker eller tross en kyckling. Så småningom, är mer komplexa tekniker introduceras. När du kommer från enskilda rätter till en mer expansiv meny fokus, blir du skicklig i organisation, förberedelse och integrera ingredienser för att uppnå bländande smaker.

STEG 2

Du kommer att införas för att klassiska franska regionala rätter, tillämpa tekniker lärt sig i grundläggande köket programmet. Denna kurs betonar vikten av mise en place - ordentlig planering och beredning av livsmedel och utrustning innan tillagning börjar. Du kommer också att introduceras till en rad olika presentations stilar, från tallrik till tallrik.

STEG 3

Läs om samtida utvecklingen i franska och internationella rätter. Adressemenytrender från ledande moderna restaurangkök, kommer du ta itu med originella recept och färska tolkningar av franska klassiker. Uppmuntras att vara mer kreativ i matlagning och presentation.

STEG 4 - Arbetspraktik

Efter avslutad kurs kommer du att få en Certificat de kom- de Cuisine och en Certificate III i Commercial Cookery. Industri placering gör det möjligt att omsätta i praktiken de kunskaper och tekniker lärt sig på campus i en riktig gästfrihet verksamhet. Med hjälp av Le Cordon Bleu karriär Services lag, kommer detta skede att bli grunden för både återstoden av programmet och din framtida karriär.

Basfakta

Varaktighet: 15 månader
Studieavgifter: AUD $ 34.767
Ålder: 18
Kunskaper i engelska: 5.5 Akademiska IELTS utan band score under 5.
Förkunskapskrav: Som lämnar skolan måste ha fullgjort australiska År 11 eller motsvarande utländska gymnasieutbildning (t.ex. International Baccalaureate) och visat förmåga att genomföra tertiär studie.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Duration
Varaktighet
15 månader
Heltid
Price
Pris
34,767 AUD
Information
Deadline
Locations
Australien - Adelaide, South Australia
Startdatum : Jan. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Jan. 2019
Australien - Adelaide, South Australia
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan