Read the Official Description

Denna examen ger kunskaper och färdigheter för en individ att vara behörig i en rad olika aktiviteter och funktioner som kräver självständigt arbete inom ett definierat område av träningsinstruktions situationer och aktiviteter. Kvalitetsresultat inkluderar att ge träningsinstruktion för grupper, lag eller gymprogram. Arbete kan genomföras på platser som gym, fitnessanläggningar, pooler, samhällsfaciliteter eller utomhusmiljöer.

Kurslängd: 12 månader (52 veckor, bestående av 40 veckors undervisning och 12 veckors semester).

Studenter kan påbörja studier med induktion på vilken måndag som helst som godkänts av direktören, och allmänna klasser fungerar alla veckor utom semesterperioder (se term och semesterblad).

Kostnad:

 • Rabatter kan gälla. Kontrollera online eller ring oss för mer information om aktuella specialerbjudanden. Exkluderar finansierade kurser.
 • Finansiering kan vara tillgänglig för inhemska studenter. Kvalitetsinformation finns på vår hemsida.

Pris Beat Garanti : Ta en titt på våra avgifter. Med tanke på våra inklusioner och de faciliteter du får använda, ser du att ingen konkurrent kan matcha våra priser för värde. Om du inte håller med, skicka oss en konkurrents erbjudande skriftligt, och vi är säkra på att vi kan slå det för dig. Villkor gäller.

Inkluderingar : Denna kurs finns tillgänglig på Brisbane och Gold Coast platser. Mer kurs och campusinformation finns på All Course and Campus Quick Guide. Studenter kan påbörja måndag på en akademisk term. Studieavgifterna för heltid inkluderar allt som studenterna behöver för att slutföra kursen. Fri användning av fitnesscentret på den relevanta campus ingår också för kurser i kurser. Kursen omfattar medlemskap i fitnesscentret (Gym & Classes) på din valda campus under hela kursen. Andra inklusioner är läroböcker och en Eagle Academy Sportväska, T-shirt, Singlet eller Hat.

Undantag (endast deltid och distansutbildning studenter):

 • Mentoravgifter
 • Ge första hjälpen. Men om du väljer att komma till en av våra nuvarande sessioner med heltidsstudenter tillåter vi dig att fylla i det gratis på campus. Om du inte kan göra detta måste du uppnå certifikatet på annat håll (Direktkredit tillämpas kostnadsfritt) eller betala för en en-mot-en på akademin.

Verktyg:

 • Engelska till en "inte bra" -nivå är att föredra. Till exempel NRS Level 2, IELTS 4, ISLPR 1.5 eller TOEFL 300+.
 • Intervju med personal för att diskutera lämplighet, kurslängd och andra kursfrågor.
 • Avslutande av år 10 (Australien) eller motsvarande. • Ett intresse för att få passform, passform och en önskan att lära och lära andra om Fitness.
 • Studenter kan ansöka om erkännande av tidigare lärande eller direktkredit. Detta kan minska kurstiden.

Tidsplan:

Tidtabellerna på varje campus är olika, så om du inte fick ett schema, vänligen fråga en.

Australska studenter, eller någon student som inte studerar för studentvisum, har 3 lägen för att välja mellan:

 • Fulltid (12 månader) bestående av 40 veckors undervisning och 12 veckors semester. Varje undervisningsvecka innehåller en huvudföreläsningsdag och övervakad övningstid.
 • Deltid (2-24 månader). Kräver studenten att studera självtempad och boka praktiska bedömningar vid en ömsesidigt överenskommen tid med tränaren (måndag - fredag).
 • Distansutbildning (2-12 månader). Kräver studenten att studera självmassigt under ledning av en godkänd kvalificerad mentor eller att lämna in en tillämplig videobedömning.

Enheter:

Dessa enheter utgör grunden för branschkunskap och färdigheter som du lär dig. Varje vecka blir ett antal av dem som fokus för ditt lärande. Om möjligt lärs kunskapen och färdigheterna i dessa enheter på ett integrerat sätt.

 • SISFFIT001 Ge hälsoskärmning och träningsorientering
 • SISXCCS001 Ge kvalitetsservice
 • SISFFIT002 Erkänna och tillämpa övningsöverväganden till specifika populationer
 • SISFFIT004 Inkorporera anatomi och fysiologiprinciper i fitnessprogrammering
 • SISFFIT005 Ge hälsosam kostinformation
 • SISFFIT003 Instruera fitnessprogram
 • SISFFIT014 Instruktioner till äldre kunder
 • SISFFIT018 Främja funktionell rörelsekapacitet
 • SISXFAC001 Underhålla utrustning för aktiviteter
 • SISXIND001 Arbeta effektivt i sport, fitness och rekreationsmiljöer
 • BSBRSK401 Identifiera risker och tillämpa riskhanteringsprocesser
 • HLTAID003 ge första hjälpen *
 • HLTWHS001 Delta i arbetsplatsens hälsa och säkerhet
 • SISFFIT007 Instruera grupp övningar
 • SISFFIT011 Instruktioner godkända community fitnessprogram
 • SISFFIT006 Utför fitnessbedömningar

* Lämna första hjälpen ingår inte i deltid eller distansutbildning.

Alla Visa studenter noterar:

ATTENDANCE ÄR INTE RECORDED ELLER MONITORED FOR VISA COMPLIANCE PURPOSES . Emellertid förväntas studenterna delta i 15 timmar per vecka, med ytterligare 5 timmar per vecka levereras som distansutbildning (studie utförd hemma i form av slutförande av uppsatta uppgifter eller arbetsböcker). Underlåtenhet att delta regelbundet kommer att se framsteg lida, och studenter kan rapporteras för otillfredsställande framsteg.

PROGRESS ÖVERVAKAS FÖR VISA FÖRSÄLJNINGSFÖRHÅLLANDEN : Akademin har genomfört DIBP-kursens framstegspolitik och -förfaranden. Mer detaljer finns i Studenthandboken, men i grunden kommer en student att rapporteras om de inte lyckas få kompetens i hälften av de enheter som avslutats i efterföljande studieperioder. Kompetens för varje enhet bestäms av tre eller fyra metoder. Varje inträffar varje vecka / varannan vecka. Därför är regelbunden närvaro viktig:

 • Kunskapstester;
 • Observation av färdigheter och muntlig ifrågasättning;
 • Slutförande av aktiviteter.
 • Slutförande av arbetsböcker

Visa studenter ska vara medvetna om att agenter kan agera på vår väg att rekrytera studenter. Dessa ämnen finns listade på vår hemsida.

Alla inhemska och VISA-studenter noterar: Du har rättigheter med avseende på återbetalningar, klagomål och överklagande processer. Dessa rättigheter beskrivs i detalj, i Studenthandboken, och du måste bekanta dig med dem innan du registrerar dig. Återbetalningspolicyn kommer också att täcka vad dina rättigheter är om vi, som RTO, eller en tredjepartsutbildningsorganisation stänger eller upphör att leverera någon del av den träningsprodukt du var inskriven till. Kort sagt, vi skulle göra arrangemang som är lämpliga för dig själv, för att få tillgång till en annan leverantör som levererar den träningen, ELLER vi erbjuder dig en återbetalning.

56696_surfing2.jpg

PADI SCUBA Dykningskurs

Önskar du lägga till lite kul i solen medan du studerar på Eagle Academy? Lär dig nya färdigheter och få extra enheter utöver din kvalifikation i Sport & Fritid, Fitness eller Friluftsliv. Eagle Academy tillsammans med våra 3rd Party Industry Training Partners har utvecklat en spännande uppsättning extra elective paket som kan läggas till någon av våra Associated Sports / Fitness eller Recreation kurser.

PADI OPEN WATER 18m : PADI Open Water Diver kursen är världens mest populära dykskola och har introducerat miljontals människor till den äventyrliga dykningslivet. Den roliga delen av kursen är. . . Tja, bara om allt eftersom att lära sig att dyka är otroligt. Du andas under vatten för första gången (något du aldrig kommer glömma) och lär dig vad du behöver veta för att bli certifierad dykare.

 • Förutsättningar: Du måste kunna simma och slitna vatten. Vi levererar: Allt läromedel och undervisning, poolavgifter och allt hyrutrustning under hela kursen. Vi betalar även för din certifieringskostnad med PADI. Innehåller 4 öppna vattendykar.
 • $ 600,00 AUD (icke-undervisning)

PADI AVANCERAD ÖPPEN VATTENDIVARE : Utforskning, Spänning, Erfarenheter. Det är vad PADI Advanced Open Water Diver kursen handlar om. Och nej, du behöver inte vara "avancerad" för att ta den - den är utformad så att du kan gå rakt in i den efter Padi Open Water dykare kursen. Denna kurs hjälper dig att öka ditt självförtroende och bygga dina dyktigheter så att du kan bli mer bekväm i vattnet. Detta är ett utmärkt sätt att få mer dyk under ditt bälte medan du fortsätter att lära dig under din PADI-instruktörs överinseende. Kursen bygger på vad du har lärt dig och utvecklar nya möjligheter genom att introducera dig till nya aktiviteter och sätt att ha kul dykning.

 • Förutsättningar: Du måste vara en PADI Open Water Diver (eller kvalificerad certifiering från en annan träningsorganisation) Vi tillhandahåller: Alla hyror för hela kursen, läromedel, poolavgifter, charterkostnader och certifieringskostnader.
 • $ 600,00 AUD (icke-undervisning)

PADI RESCUE DIVER : "Utmanande" och "givande" beskriver bäst PADI Rescue Diver-kursen. Bygga på vad du redan har lärt dig, expanderar kursen på vad du redan vet om hur man förhindrar problem och hur man hanterar dem om de uppstår.

 • Förutsättningar: Du måste ha en PADI Advanced Open Water Diver certifiering (eller ha en kvalificerad certifiering från en annan organisation). Utbildad och aktuell för första hjälpen och HLR inom de två senaste åren. Vi levererar: Läromaterial, poolavgifter, hyrutrustning och certifieringskostnader.
 • $ 600,00 AUD (icke-undervisning)

PADI DIVEMASTER-KURS : Letar du efter det första steget i arbetet med scuba som karriär? Ditt äventyr i den professionella nivån av fritidsdykning börjar med PADI Divemaster-programmet. Tillsammans med en PADI-instruktör, i detta program utvidgar du din kunskap och dyker upp dina färdigheter till professionell nivå. PADI Divemaster-utbildning utvecklar dina ledarskapsförmågor, kvalificerar dig att övervaka dykaaktiviteter och hjälpa instruktörer med studentdykare.

 • PREREQUISITES: Du måste vara 18 år, en PADI Advanced Open Water Diver (eller kvalificerad certifiering från en annan träningsorganisation), en PADI Rescue Diver (eller kvalificerad certifiering från en annan träningsorganisation), en primär och sekundär vård för första gången (eller kvalificerad första hjälpen och HLR-utbildning från en annan organisation) kursförlängning inom de senaste 24 månaderna, ha minst 40 dyk för att börja kursen och 60 för certifiering, vara lämplig för dykning och lämna in ett medicinskt godkännande undertecknat av en läkare under de senaste 12 månaderna. Vi levererar: läromedel, poolavgifter och certifieringskostnader. Utrustning kan hyras mot en extra kostnad.
 • $ 600,00 AUD (icke-undervisning)

56697_surfing.jpg

Surfa paket

Önskar du lägga till lite kul i solen medan du studerar med Eagle Academy? Lär dig nya färdigheter och få extra enheter utöver din kvalifikation i Sport & Fritid, Fitness eller Friluftsliv. Eagle Academy tillsammans med våra professionella branschsträningspartners, Broad Beach Surf School, har utvecklat en spännande uppsättning "extra elective surfing courses" som är utformade för att vara givande, utmanande, roligt och inspirerande. Bygg självförtroende genom förståelse när du fortsätter att utveckla dina surfingskunskaper och få respekt för havsmiljön.

Paket 1)

För nybörjare-Intermediate surfer som vill bygga förtroende i havet och bättre dina kunskaper och förståelse för surfing. Lär dig hur du planerar en surfaktivitet, välj rätt surfningsutrustning, välj en säker plats för dina förmågor, bedöma väder och miljöinformation för att få reda på möjliga förhållanden och deras påverkan på aktiviteten, förstå surfmiljöer, inklusive typer och egenskaper hos vågor och rippor. , och hur man säkert undviker dessa vid surfning, påverkan av vind-, tidvatten-, svällnings- och havsgolv vid surfningsförhållanden och lämpliga svar, surfa överlevnad och självräddningsteknik för att upprätthålla personlig säkerhet, nöd- och räddningsprocedurer som är lämpliga för hantverket och platsen , gå in och ut ur vattnet på ett säkert sätt, manövrera båten, padla effektivt, torka ut rutiner, fånga och köra en våg och utvärdera dina sessioner.

Enheter erhållna:

 • SISOSRF201A Demonstrera surföverlevnad och självreddningsförmåga
 • SISOSRF202A Demonstrera grundläggande surfande manövrar under kontrollerade förhållanden

Varaktighet: 10 x (2 timmar) Surfing klasser.

$ 400,00 AUD (icke-undervisning)

Paket 2)

För surfaren som vill bygga förtroende för havet och bättre dina färdigheter och förståelse för surfing till en mellannivå. Lär dig hur du planerar en surfaktivitet, välj rätt surfningsutrustning, välj en säker plats för dina förmågor, bedöma väder och miljöinformation för att få reda på möjliga förhållanden och deras påverkan på aktiviteten, förstå surfmiljöer, inklusive typer och egenskaper hos vågor och rippor. , och hur man säkert undviker dessa vid surfning, påverkan av vind, tidvattnet, svällning och havsgolv vid surfningsförhållanden och lämpliga svar, surfa överlevnad och självräddningsteknik för att upprätthålla personlig säkerhets-, nöd- och räddningsprocedurer som är lämpliga för hantverket och platsen, gå in och ut ur vattnet på ett säkert sätt, manövrera farkosten, padla effektivt, ta bort rutiner, fånga och rida en våg, visa mellanliggande surfingsteknik och mellanliggande surfande manövrar på mellanliggande vågor vid mellanliggande surfarplatser och utvärdera dina sessioner.

Enheter erhållna:

 • SISOSRF201A Visa överlevnads- och självräddningsförmåga
 • SISOSRF202A Demonstrera grundläggande surfande manövrar under kontrollerade förhållanden
 • SISOSRF303A Utför mellanliggande manövrer

Varaktighet: 20 x (2 timmar) Surfing klasser.

$ 800,00 AUD (icke-undervisning)

Program taught in:
Engelska

See 4 more programs offered by The Eagle Academy »

Denna kurs är Online, Campus based
Startdatum
Open Enrollment
Duration
12 månader
Deltid
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Open Enrollment
Slutdatum
Application deadline
Startdatum
Open Enrollment
Slutdatum
Application deadline
Startdatum
Open Enrollment
Slutdatum
Application deadline

Open Enrollment

Location
Application deadline
Slutdatum
Location
Application deadline
Slutdatum
Application deadline
Slutdatum