Populära kategorier

Certifikatprogram

Det finns olika typer av certifikat finns tillgängliga: från grundutbildning till forskarutbildning och avancerade certifikat. Certifikat tjänar en mängd ändamål för olika studenter: de ibland används för att överbrygga klyftan mellan olika faser i akademiska studier, eller för att ge ytterligare yrkesutbildning och kvalifikationer. Det finns certifikat i en mängd olika ämnen i Språk, estetiska, Business, biologiska och livsvetenskaper, teknik, teknik, naturvetenskap och ännu mer. Mångfalden av olika certifikat kan vara överväldigande - don 't låt det hindra dig! Starta sökningen genom att titta på de mest populära certifikat som anges nedan.

Nyligen tillagda certifikat

Clarkson University Graduate School

Avancerat Certifikat I Näringslivet

Januari 20, 2018
Avancerade certifikatprogram är utformade för att vidareutveckla din befintliga kunskap inom ett aktuellt ämnesområde. Clarkson erbjuder avancerade affärscertifikat inom en rad olika områden som beskrivs nedan.

Miami Hotel School of Innovation

Certifikat I Hospitality Management

Januari 18, 2018
Vi inser att yrkesverksamma kanske inte vill investera så mycket tid och pengar på ett helt program. Det är därför vi har skapat vårt eget erkända certifikat för yrkesverksamma som söker karriärutveckling och en arbetserfarenhet i USA till ett överkomligt pris. Detta program inkluderar en 11-månaders lyxhotell utbildning, professionella gästfrihet … [+]föreläsningar och konferenser på Miami Campus och en månad utbildning i MHS Business Incubator i Miami. [-]

CALIMT

Program För Gästfrihetsoperation Certifikat

Januari 1, 2018
Detta program täcker ett brett utbud av kurser - från mat och dryck till front office management, så att du har den kunskap som behövs för olika sektorer av gästfrihetshantering.

Universitet i Sverige

Ändra plats

Vad är ett certifikat?