Certifikatprogram

Det finns olika typer av certifikat finns tillgängliga: från grundutbildning till forskarutbildning och avancerade certifikat. Certifikat tjänar en mängd ändamål för olika studenter: de ibland används för att överbrygga klyftan mellan olika faser i akademiska studier, eller för att ge ytterligare yrkesutbildning och kvalifikationer. Det finns certifikat i en mängd olika ämnen i Språk, estetiska, Business, biologiska och livsvetenskaper, teknik, teknik, naturvetenskap och ännu mer. Mångfalden av olika certifikat kan vara överväldigande - don 't låt det hindra dig! Starta sökningen genom att titta på de mest populära certifikat som anges nedan.

Nyligen tillagda certifikat

Legacy Business School

4 och 1/2 månad Fashion Management Certificate med praktik

December 14, 2018
Legacy Business School Fashion Management Certificate med praktik är ett 18-veckors program bestående av sex kurser som undervisar studenter hur företag verkar inom den globala modeindustrin. Grundläggande kurser inom branding och positionering, produkthantering och global strategisk marknadsföring presenteras. Detta program kulminerar i en sexveckors prak… [+]tikplats med en återförsäljare inom modebranschen där studenterna får möjlighet att tillämpa de färdigheter de har lärt sig i kursen, inklusive dagliga uppgifter som att hjälpa kunder och hantera inventering, som såväl som planering och pitching av en händelse. [-]

Sky Services

PPL - Privata Pilotlicens

December 13, 2018
Privata Pilotlicensen (PPL) är det första pilotcertifikatet som måste erhållas. Det tillåter innehavaren att flyga som Pilot In Command (PIC) på ett flygplan för privat bruk utan ekonomiskt syfte.

DMAD Escuela De Diseño De Interiores Y Arquitectura

Universitetsexpert i BIM Modeler

December 12, 2018
Kursen i Revit Architecture of Dmad Madrid gör det möjligt för dig som expert på de datorstödda designprogrammen mest använda på professionell nivå inom kreativa, konstnärliga och tekniska områden.

Universitet i Sverige

Ändra plats

Vad är ett certifikat?