Populära kategorier

Certifikatprogram

Det finns olika typer av certifikat finns tillgängliga: från grundutbildning till forskarutbildning och avancerade certifikat. Certifikat tjänar en mängd ändamål för olika studenter: de ibland används för att överbrygga klyftan mellan olika faser i akademiska studier, eller för att ge ytterligare yrkesutbildning och kvalifikationer. Det finns certifikat i en mängd olika ämnen i Språk, estetiska, Business, biologiska och livsvetenskaper, teknik, teknik, naturvetenskap och ännu mer. Mångfalden av olika certifikat kan vara överväldigande - don 't låt det hindra dig! Starta sökningen genom att titta på de mest populära certifikat som anges nedan.

Nyligen tillagda certifikat

Birchwater Education

Professionell Business Course: Finansiell Förvaltning

April 20, 2018
Finansiell förvaltning kursen tittar på vikten av finansiella rapporter, kapitalmarknader och finansieringskällor och hur det gäller förvaltningen av ett företag.

Australian College of Information Technology and Institute of Film and Television

Certifikat IV I Information, Digital Media

April 18, 2018
Kursen ger kunskaper och kunskaper för att en individ ska vara kompetent att designa, utveckla och använda digital medieteknik som en assistent informations- och kommunikationsteknologis specialist som arbetar självständigt eller som en del av ett större utvecklingsteam. Kursen täcker specifikt hur man integrerar sökmotoroptimering, sociala medier och so… [+]ciala medier marknadsförare i en webbdesign. [-]

Manipal Academy of Higher Education Dubai

Certifikatprogram I Stiftelsen

April 16, 2018
Certifikatprogrammet i stiftelsen är ett önskat program i Storbritannien / USA och andra läroplaner, studenter som behöver en smidig övergång från andra läroplaner till det indiska utbildningssystemet.

Universitet i Sverige

Ändra plats

Vad är ett certifikat?