Populära kategorier

Certifikatprogram

Det finns olika typer av certifikat finns tillgängliga: från grundutbildning till forskarutbildning och avancerade certifikat. Certifikat tjänar en mängd ändamål för olika studenter: de ibland används för att överbrygga klyftan mellan olika faser i akademiska studier, eller för att ge ytterligare yrkesutbildning och kvalifikationer. Det finns certifikat i en mängd olika ämnen i Språk, estetiska, Business, biologiska och livsvetenskaper, teknik, teknik, naturvetenskap och ännu mer. Mångfalden av olika certifikat kan vara överväldigande - don 't låt det hindra dig! Starta sökningen genom att titta på de mest populära certifikat som anges nedan.

Nyligen tillagda certifikat

Gold Coast Learning Centre

Certifikat IV I Redovisning Och Bokföring

Augusti 16, 2018
Starta en givande karriär inom finansbranschen med dubbelkvalificeringen Certificate IV i redovisning och bokföring vid Gold Coast Learning Centre . Kursen ger dig ett brett spektrum av kunskaper och kunskaper, så att du får den bästa chansen att lyckas inom finansbranschen.

University of Baltimore, Merrick School of Business

Certifikat I Statlig Finansiell Förvaltning

Augusti 16, 2018
Graduate Certificate in Government Financial Management är utformad främst för personer som är intresserade av karriärer i statlig finansiell rapportering, regeringskontroll, och offentlig upphandling och budgettering. Det förbereder dig också för Certified Government Financial Manager och Certified Defense Financial Manager… [+]-undersökningar. [-]

Eagles Aviation Academy

Lättflygplanspil - LAPL (A)

Augusti 16, 2018
Syftet med kursen är att träna pilotstudenten till den nivå av teoretisk kunskap som krävs för att genomföra LAPL (A) examen.

Universitet i Sverige

Ändra plats

Vad är ett certifikat?