Populära kategorier

Certifikatprogram

Det finns olika typer av certifikat finns tillgängliga: från grundutbildning till forskarutbildning och avancerade certifikat. Certifikat tjänar en mängd ändamål för olika studenter: de ibland används för att överbrygga klyftan mellan olika faser i akademiska studier, eller för att ge ytterligare yrkesutbildning och kvalifikationer. Det finns certifikat i en mängd olika ämnen i Språk, estetiska, Business, biologiska och livsvetenskaper, teknik, teknik, naturvetenskap och ännu mer. Mångfalden av olika certifikat kan vara överväldigande - don 't låt det hindra dig! Starta sökningen genom att titta på de mest populära certifikat som anges nedan.

Nyligen tillagda certifikat

TACT-Technology Academy for Competency Training

Certifierad Scrum Master (CSM)

juni 8, 2018
Certifierad ScrumMaster (CSM) är en beteckning som erbjuds av Scrum Alliance till utövare som framgångsrikt har genomfört en CSM-kurs och demonstrerar sin förståelse genom CSM-testet.

Asia Pacific Institute of Information Technology (APIIT)

Certifikat I Information

juni 7, 2018
Certifikatet i Information

University Of North Carolina at Pembroke

Cyber ​​Security Certificate

Maj 30, 2018
Karriär inom informationsteknik växer stadigt, och vilket bättre sätt att träna för en ny karriär än att förbereda sig för tre respekterade certifieringar i ett bekvämt online-program? Detta program hjälper dig att bygga den grundläggande kunskap som behövs för anställning i avancerade IT-roller.

Universitet i Sverige

Ändra plats

Vad är ett certifikat?