Populära kategorier

Certifikatprogram

Det finns olika typer av certifikat finns tillgängliga: från grundutbildning till forskarutbildning och avancerade certifikat. Certifikat tjänar en mängd ändamål för olika studenter: de ibland används för att överbrygga klyftan mellan olika faser i akademiska studier, eller för att ge ytterligare yrkesutbildning och kvalifikationer. Det finns certifikat i en mängd olika ämnen i Språk, estetiska, Business, biologiska och livsvetenskaper, teknik, teknik, naturvetenskap och ännu mer. Mångfalden av olika certifikat kan vara överväldigande - don 't låt det hindra dig! Starta sökningen genom att titta på de mest populära certifikat som anges nedan.

Nyligen tillagda certifikat

Eruditus Executive Education

Certifikat för Digital Business Leadership Program (DBLP)

Oktober 16, 2018
Columbia Business Schools Digital Business Leadership Program är ett intensivt femmånaders multimodulärt digitalt företag och ledarskapsprogram som förbereder globala chefer för att innovera nya strategier och affärsmodeller och leda sina organisationer att trivas i den digitala tiden.

Stenberg College

Hälsohjälpsassistent för ESL-lärare

Oktober 15, 2018
Som hälsovårdsassistent ger du stöd åt äldre och hjälper dem att upprätthålla en nivå av självständighet samtidigt som de lindrar deras smärta och förbättrar livskvaliteten. Kandidater är beredda att arbeta i utökade och intermediate Care Facilities, hemstödsbyråer, vuxna dagvård och bostäder boende. Medan majoriteten av programutexaminerade tar hand om äldre, … [+]förbereder vårt program dig att ta hand om vuxna med ett brett utbud av kroniska hälsoförhållanden. [-]

University of Bradford Undergraduate

Certificate of International Foundation Studies

Oktober 8, 2018
Certifikatet för internationella grundstudier är ett grundutbildningsprogram för förgraderingsprogram som är utformat speciellt för internationella studenter som inte har de nödvändiga kvalifikationerna för registrering direkt på en examen.

Universitet i Sverige

Ändra plats

Vad är ett certifikat?