Certifierat Träningsprogram I Boulangerie

Ferrieres Paris

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Certifierat Träningsprogram I Boulangerie

Ferrieres Paris

FERRIÈRES SCHOOL LANSERAR EN NY PROGRAM: EN CERTIFIERAD UTBILDNINGSPROGRAM I BOULANGERIE!

Vill du bli en artisan bakare, öppna ett bakverk i frankrike eller utlandet, eller bli en bakverk i ett perfekt företag genom att ta ett intensivt utbildningsprogram? FERRIÈRES SKOLS CERTIFIERADE UTBILDNINGSPROGRAM I BROTTMAKNING ÄR PERFEKT FÖR DIG!

Inriktad på studenter och yrkesverksamma som omskolar sker detta heltidsutbildningsprogram över 6 månader och omfattar en 2 månaders praktik i Ferrières ekosystem, som består av 4 restauranger, ett hotell, en cateringavdelning och mottagningsrum .

Praktiska klasser, teoriundervisning om råmaterial och tillämpad vetenskap, kommer att utrusta våra elever med alla de tekniker och expertis som de behöver för att bli sanna boulangerieprofessioner efter avslutad program!

Den första boulangerieklassen på Ferrières-skolan börjar i september 2018, gäller nu!

PRESENTATION

Programmet består av träningsdagar som äger rum både i det pedagogiska laboratoriet och på APP (Accelerated Professionalization Program). APP och intern praktik måste valideras innan du får det slutliga intyget. Efter avslutad utbildning kan studenterna besluta att genomföra en praktik i ett externt företag som har godkänts av Ferrières.

LÄNGD TILL UTBILDNINGSPROGRAM

Skolår börjar: 24 september 2018

  • 6 månader på heltid, totalt 900 träningstimmar, inklusive:
    • Teori klasser
    • Praktiskt arbete
    • Utbildningsbesök
    • konferenser
    • Tentor
    • 2 månaders praktik i ett företag (inom Ferrières ekosystem)
  • Möjlighet att lägga till en "VIENNOISERIES" -modul: 2 veckor extra träning

Läroplanen kommer att valideras efter avslutad 2-månaders praktikplats.

Utbildningsprogrammet lärs på franska och fortlöpande översatt till engelska.

PROGRAM

PROFESSIONELL KULTUR

  • Boulangerievärlden och dess historia
  • Produktnamn och ordförråd i boulangerie
  • "Vete, mjöl, bröd" industrin

RÅMATERIAL

  • Mjölkets ursprung: vete
  • Sammansättningen och kvaliteten på mjöl
  • Klassificera, korrekt mäta och testa mjöl
  • Mjölk
  • fetter
  • Ägg och färska produkter av animaliskt eller vegetabiliskt ursprung
  • Vatten, salt och socker
  • Frysta produkter, vakuumförpackade eller konserverade
  • Färska jäst / naturliga surdeor
  • Korrigerande medel

PRAKTISK ARBET I BROTTMAKNING

  • De olika stadierna av brödtillverkning
  • Professionellt material och utrustning
  • Använda olika typer av surdeor
  • Knätekniker (manuell och mekanisk)
  • Introduktion till konstnärliga dekorativa element
  • Arbetar med puffdekor och gjord deg
  • Göra traditionella franska baguetter och specialbröd
  • Göra briocher och relaterade produkter

TILLÄMPADE VETENSKAPER

  • Livsmedelsbeståndsdelar
  • Näring
  • Tillämpad mikrobiologi
  • Livsmedelskonservering
  • Hygienåtgärder (HACCP)
  • Förebyggande av yrkesrisker
  • Layout och inredning av lokaler
  • Lagerkontroll
  • Säkerhet i lokaler (miljöhälsoskydd)
  • Försäljnings- och marknadsföringsteknik för produkter
Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
  • Franska


Senast uppdaterad February 12, 2018
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Sept. 24, 2018
Duration
Varaktighet
6 månader
Heltid
Information
Deadline
Locations
Frankrike - Ferrières-en-Brie, Île-de-France
Startdatum : Sept. 24, 2018
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 24, 2018
Frankrike - Ferrières-en-Brie, Île-de-France
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan