Läs den officiella beskrivningen

1

Den frisör sektionen vid Kensington och Chelsea College har ett rykte om en vänlig och stödjande miljö där våra studerar NVQ Nivå 1, 2 och 3 Hår kurser.

Alla våra frisör kurser ske i vårt välutrustade salong där du kan lära frisör kompetens och kundförfaranden i en professionell miljö.

Vi har utmärkta framgångsrika och en imponerande arbetslivserfarenhet för våra tidigare studenter. Vi har starka band med frisörbranschen, ger oss många möjligheter till praktik. Acceptans på våra Vidareutbildning frisörkurser är enskilda intervjuer, så att vi kan bygga ett personligt studieprogram med hänsyn till dina befintliga kunskaper och tid finns att studera. Vi strävar efter att vara så flexibla som möjligt för att möta individuella studenternas behov.

Eleverna får också möjlighet att arbeta med digitala medier studenter under sina projekt för att låta båda kurserna att dra nytta av andra framgång.

Kursöversikt

Detta är en stad och Guilds examen som är avsedd för dem som bedömer både yrkes kompetens inom yrkesskicklighet och kunskap och förståelse inom arbetsmiljön. Syftet med TAQA är att utbilda bedömarna att uppnå kompetens inom gällande normer för bedömning. Det är viktigt att uppnå de kvalifikationer som kommer att utrusta ett stort antal bedömare, utbildare, handledare och lärare för att stödja learners.You kommer att kräva en nivå tre examen eller arbetar mot nivå 3 i ditt ämnesområde eller motsvarande. Bevis kommer att krävas av dina kvalifikationer.

  • Campus: Kensington Centre
  • Times: ti Olika
Program undervisas på:
Engelska

Se 130 fler kurser från Kensington and Chelsea College »

Denna kurs är Campus based
Startdatum
Jan. 2020
Duration
20 veckor
Deltid
Pris
1,588 GBP
Full avgift £ 925; Icke-EU-avgiften £ 1588
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Jan. 2020
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Jan. 2020

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum