Certifikat för att bedöma yrkes prestation

Kensington and Chelsea College

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Certifikat för att bedöma yrkes prestation

Kensington and Chelsea College

1

Den frisör sektionen vid Kensington och Chelsea College har ett rykte om en vänlig och stödjande miljö där våra studerar NVQ Nivå 1, 2 och 3 Hår kurser.

Alla våra frisör kurser ske i vårt välutrustade salong där du kan lära frisör kompetens och kundförfaranden i en professionell miljö.

Vi har utmärkta framgångsrika och en imponerande arbetslivserfarenhet för våra tidigare studenter. Vi har starka band med frisörbranschen, ger oss många möjligheter till praktik. Acceptans på våra Vidareutbildning frisörkurser är enskilda intervjuer, så att vi kan bygga ett personligt studieprogram med hänsyn till dina befintliga kunskaper och tid finns att studera. Vi strävar efter att vara så flexibla som möjligt för att möta individuella studenternas behov.

Eleverna får också möjlighet att arbeta med digitala medier studenter under sina projekt för att låta båda kurserna att dra nytta av andra framgång.

Kursöversikt

Detta är en stad och Guilds examen som är avsedd för dem som bedömer både yrkes kompetens inom yrkesskicklighet och kunskap och förståelse inom arbetsmiljön. Syftet med TAQA är att utbilda bedömarna att uppnå kompetens inom gällande normer för bedömning. Det är viktigt att uppnå de kvalifikationer som kommer att utrusta ett stort antal bedömare, utbildare, handledare och lärare för att stödja learners.You kommer att kräva en nivå tre examen eller arbetar mot nivå 3 i ditt ämnesområde eller motsvarande. Bevis kommer att krävas av dina kvalifikationer.

  • Campus: Kensington Centre
  • Times: ti Olika
Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Duration
Varaktighet
20 veckor
Deltid
Price
Pris
1,588 GBP
Full avgift £ 925; Icke-EU-avgiften £ 1588
Information
Deadline
Locations
Storbritannien - London, England
Startdatum : Jan. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Jan. 2019
Storbritannien - London, England
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan