Read the Official Description

CNC Förarutbildning

Inför den branschen som vi känner den har förändrats för alltid. Lära sig de färdigheter du behöver för att lyckas i dagens tillverkning i CNC-bearbetning. Goodwin College CNC bearbetningsprogram är utformade för att sätta dig på rätt spår för en givande karriär inom detta efterfrågade fält.

Goodwin College erbjuder CNC bearbetningsprogram på certifikat och Yrkesexamen nivåer. Båda integrera en förståelse för tillverkningsprocesser, materialkunskap, och ett arbets förståelse av tillverknings matematik. Du kommer också att få kompetens inom tekniska ritningar, specifikationer och datorstödd bearbetning.

Kombinerad klassrumsundervisning och praktisk drift av vår nya CNC 3-axlig fräsning och svarvar kommer att ge dig den kunskap och bearbetning erfarenhet du behöver för att lyckas i branschen. I denna CNC-operatör träningsprogram, kommer du också få en fördjupad förståelse av avancerade Mastercam färdigheter som behövs för programmeringsverktyget läge, rörelse och flöden och hastigheter.

När du framgångsrikt slutföra detta program kommer du att vara beredd att driva ett nationellt institut för metallbearbetning Skills (Nims) referens som CNC-operatör.

30 kredit Certificate

Vi lär dig de grundläggande färdigheter bransch arbetsgivare söker: problemlösning, säkerhet, kvalitet, produktionsprocesser, bearbetning underhåll och lagarbete. Du utvecklar också teknisk ritning, specifikation, och matematiska färdigheter, samtidigt som du lär om materialegenskaper och materialbehandling inom tillverkningsindustrin. Kombinera klassrumsundervisning och praktisk drift av vår nya CNC 3-axlig fräsmaskiner och svarvar, får du den kunskap och bearbetning erfarenhet som krävs för att bli framgångsrik inom området.

I detta program kommer du också få en fördjupad förståelse av avancerade Mastercam färdigheter som behövs för programmeringsverktyget läge, rörelse och flöden och hastigheter. Framgångsrikt slutförande av detta program förbereder deltagarna att driva ett nationellt institut för metallbearbetning Skills (Nims) referens som en CNC-operatör eller CNC-certifiering. Godo i detta program kommer att tillämpas mot en Associate Degree i CNC-bearbetning.

18 kredit Certificate

Som en del av CNC-bearbetning associerar examen, har du möjlighet att tjäna en 18-kredit certifikat i grund CNC Production. Du kommer att lära sig de grundläggande färdigheter som tillverkar arbetsgivare söker: problemlösning, säkerhet, kvalitet, produktionsprocesser, underhåll medvetenhet, och lagarbete.

Du kommer att utveckla teknisk ritning, specifikation, och matematiska färdigheter samtidigt lära om materialegenskaper och materialbearbetning.

Klassrumsundervisning kombineras med praktisk drift av vår nya CNC 3-axlig fräsmaskiner och svarvar. Du kommer att få kunskap och bearbetning erfarenhet som krävs för att lyckas inom området.

Program taught in:
Engelska

See 8 more programs offered by Goodwin College »

Denna kurs är Campus based
Startdatum
Open Enrollment
Duration
1 - 3 terminer
Heltid
Pris
39,488 USD
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Open Enrollment
Slutdatum
Application deadline

Open Enrollment