Read the Official Description

Graduate Certificate internrevision är främst avsedd för personer som vill stärka sin förståelse för internrevision och förbereda sig för Certified internrevisor undersökning. Studenter som bedriver detta inlägg studentexamen certifikat kan också använda kurser som en del av MS i redovisning och Business Advisory Services program.

Certifikatkrav

För att ta emot ett certifikat i internrevisions Services, måste du fylla 12 poäng av kurser och upprätthålla en kumulativ GPA på inte mindre än 3,0 för kurser som avlagts i certifikatet programmet. De kurser måste fyllas efter att du har fått en kandidatexamen eller motsvarande.

Förkunskapskrav

Följande krävs för tillträde till Certificate Program:

Anmälan: Komplettera din ansökan. Frågor om ansökan bör riktas till Office of Graduate och internationella antagning (410.837.6565).

Personligt uttalande: Detalj dina skäl för att söka en examen företag utbildning, dina kort och lång sikt professionella och personliga mål, och hur du tror att detta forskarutbildningen kommer att hjälpa dig att nå dem. Ge någon ytterligare information lyfta unika aspekterna av din kandidatur till antagning kommittén. Vänligen begränsa uttalande till 1000 ord.

transkript: In två kopior av officiella avskrifter från alla institutioner deltog. Sökande till Graduate Business certifikat program måste ha en minsta grund GPA på 3,0.

Rekommendationsbrev: Ge två rekommendationsbrev adressering din förmåga att framgångsrikt slutföra en examen Business program.

Fortsätt: Ge en aktuell CV detaljer anställningar (inklusive datum, titlar, ansvar och samhällsaktiviteter.

GMAT: GMAT krävs inte för sökande till Graduate Business certifikat program.

Förvärvsarbetsmarknadsinformation

US Department of Education "förvärvsarbete informationen" väntar för denna nya certifikat. Dokumentation har lämnats in. Denna information ges för att hjälpa dig att göra ett välgrundat beslut om detta intyg program i samband med tid och resurser som krävs för att slutföra programmet och eventuella sysselsättningsresultat.

Fram till dess USDE certifiering tas emot kan federalt ekonomiskt stöd för detta intyg inte utlovas eller betalas ut. Byrån av finansiellt stöd kan ge dig råd om finansiering av din utbildning. Återkom för uppdateringar på certifikatets status.

Program taught in:
Engelska

See 4 more programs offered by University of Baltimore, Merrick School of Business »

Denna kurs är Campus based
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Application deadline
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum
Application deadline
Slutdatum