Certifikat III i kommersiell matlagning
Australian Institute of Technical Training (AITT)
Nyckelinformation
Campus läge
Melbourne, Australien
språk
Engelsk
Studieformat
På Campus
Varaktighet
Begär info
Takt
Begär info
Studieavgifter
Begär info
Ansökningstiden
Begär info
Tidigaste startdatum
Jan 2024
Stipendier
Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier
Introduktion
Denna kvalifikation återspeglar rollen för kommersiella kockar som använder ett brett utbud av välutvecklade färdigheter i matlagning och god kunskap om köksdrift för att laga mat och menyalternativ. Med diskretion och bedömning arbetar de med viss oberoende och under begränsad övervakning med hjälp av planer, policyer och förfaranden för att styra arbetsaktiviteter. Denna kvalifikation ger en Pathway att arbeta som kommersiell kock på restauranger, hotell, klubbar, pubar, kaféer och kaféer.