Läs den officiella beskrivningen

Denna examen reflekterar bokföringsarbetsroller inom finansiella tjänster och andra industrier som kräver redovisning stödfunktioner. Målgrupperna för denna kvalifikation är personer som behöver kunskaper och färdigheter för att arbeta i de finansiella tjänster och redovisningsområdet. Denna grupp kan vara: lokala och internationella studenter, anställda som behöver kunskaper i finansiella tjänster. Den primära vägen från denna kvalifikation är sysselsättningen inom redovisningsarbetsroller. En ytterligare utbildningsavsnitt utnyttja kvalifikationer som Diploma of Accounting skulle stödja karriärutveckling.

Behörighet

Kraven för inträde i denna kvalifikation är:

 • Eleverna måste vara över 18 år,
 • Studenterna måste ha ett framgångsrikt slutförande av australiska År 12 eller motsvarande.

Engelsk språkfärdighet Krav

Främsta beviset: För att erbjudas en plats på Pacific College, måste de utomeuropeiska studenten visa bevis på ett av följande tester:

 • IELTS 5,5 *
 • TOEFL IBT 46
 • PTE Akademiska 42
 • Cambridge English: Advanced (CAE) 47
 • OET Pass
 • TOEFL PBT 527

Alternativa bevis:

 • Den utländska studerande som har gjort under det minimum som krävs poäng i de tester som anges ovan, måste han / hon har åtagit sig eller komma överens i företag engelska språkprogram (ELICOS) på minst 10 veckor.

eller

 • Den utländska studerande som har studerat i Australien så åtminstone 6 månader anses ha krävt nivå av språkkunskaper förutsatt att ansökan åtföljs av ett bevis på att han / hon har vederbörligen ifyllda certifikat IV eller högre examen och mediet instruktioner var Engelska.

eller

 • Den landbaserade studenten inte har IELTS / TOEFL / PTE Academic / Cambridge eller ELICOS certifikat kan också uppfyller kraven för språket, om de kan visa ALTE Nivå 3 eller högre poäng i test utfört av kollegiet.

Kurs Outcomes

Syftet med kursen är att ge studenterna de kunskaper, färdigheter och förhållningssätt i redovisning tillsammans med ett brett spektrum av relevanta generiska affärs- och finansiell kompetens. Denna kvalifikation är utformad för att återspegla den roll som anställda som utför arbetsuppgifter såsom:

 • Införa och upprätthålla redovisningssystem
 • Att upprätthålla interna kontrollsystem
 • Att upprätta rapporter för ett rapporterande företag
 • Framställning BAS uttalanden
 • Rapportering om affärsresultat
 • Förbereda hantering bokföringsrapporter

Efter ett framgångsrikt slutförande av alla enheter i den här kursen, studenter är berättigade till Certificate IV i redovisning. Efter avslutad kurs kan eleverna välja fortsatta studier i redovisning.

delkurser

Certificate IV i redovisning innebär slutförandet av 13 enheter av kompetens omfattar 9 kärnheter "och 4" valbara "enheter.

Undervisning och Bedömningsmetod

Pedagogiken omfattar teoretiska begrepp och klassdiskussion med fall från olika organisationer. Eleverna kommer att underlättas för att utveckla färdigheter och kunskaper för att uppfylla kraven för varje kompetensheter och deras element.

Alla bedömning av enheter kompetens kommer att genomföras i enlighet med de riktlinjer för bedömning och kompetens normer officiellt godkänt utbildningspaket för denna examen.

kriterierna för att bedöma prestanda bedömning, förfaranden och kommer att klargöras för alla deltagare inskrivna i den här kursen. Bedömningarna kommer att genomföras för varje del av utbildningen, och de processer kommer att gälla, pålitlig, rättvis och flexibel.

Bedömnings processer kommer att täcka det breda spektrum av färdigheter och kunskaper som behövs för att visa sin kompetens och kommer att integrera kunskap och färdigheter med deras praktiska tillämpning. Bedömningsprocesser kommer att ge för erkännande av kompetens oavsett hur, var eller när de har förvärvats.

I allmänhet under denna kurs innebär bedömning elevernas prestationer på olika kriterier, bland annat prestanda och presentation, muntlig och skriftlig prov, demonstrationer och andra klassarbeten.

Studenterna kommer att få feedback på slutförandet av utvärderingsprocessen från relevant bedömare. Om eleverna inte är nöjda med resultatet bedömning kan de överklaga för omprövning enligt College omprövning policy och förfaranden (se Student Handbook).

Campus Läge

Campus ligger i Auburn, vilket är cirka 20 km från Sydney CBD och ligger bara tre minuters promenad från Auburn tågstation. Den gatuadress är Nivå 1, 91-95 Rawson Street, Auburn NSW 2144.

Lokal miljö och faciliteter

Australien är ett mångkulturellt land. Ett stort antal internationella studenter kommer till Australien för att fullfölja sina studier årligen. Vårt campus ligger i Sydney, en av de vackraste städerna i världen. Sydney har kända platser till besök inklusive vackra operahus, Harbour Bridge, och Bondi Beach.

Vår klass består av studenter från olika länder i Asien, Afrika och Europa. Klassrum är utrustade med moderna datorer med senaste utrustning och höghastighets sökfunktion. Andra faciliteter inkluderar bibliotek med resurs böcker och uppslagsverk, kök, etc.

Våra klasser är små i storlek och vår vänliga föreläsare fokuserar på enskilda studenter behöver under inlärningsprocessen.

Många lärare använder multimedia projektorer eller overhead-projektorer för visuella hjälpmedel under sina klasser. Datorer är tillgängliga i dator-labs för studerande användning. Eleverna kan använda dessa datorer under deras klass timmar att slutföra sina uppdrag, eller för Internet forskning. Uppdragen kan skrivas ut för en nominell avgift eller kan lämnas till lärare via e-post.

Kostnader i samband för att studera i Australien

Kostnaden för att ta emot en utbildning i Australien är relativt hög, med hänsyn till kursavgifter, levnadskostnader och internationella resor. Living Kostnaden beror alltid på enskilda elever men Institutionen för invandring och mångkulturella och ursprungsfrågor rekommenderar eleverna att ha AU $ 18.610 per år. Därför måste man vidta åtgärder för att säkerställa betalning av kostnaderna i Australien innan flytten.

övriga avgifter

 • Kursansökningsavgift: AU $ 150
 • Boende Placering Avgift: AU $ 200
 • Flygplats övergångssumman: AU $ 200
Program undervisas på:
Engelska

Se 8 fler kurser från Pacific College of Technology »

Denna kurs är Campus based
Startdatum
Jan. 2020
Duration
12 månader
Heltid
Pris
10,000 AUD
varje år
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Jan. 2020
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Jan. 2020

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum