Certifikat IV i kommersiell matlagning
JP International College
Nyckelinformation
Campus läge
Mawson, Australien
språk
Engelsk
Studieformat
På Campus
Varaktighet
Begär info
Takt
Begär info
Studieavgifter
Begär info
Ansökningstiden
Begär info
Tidigaste startdatum
Jan 2024
Stipendier
Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier
Introduktion
Denna kvalifikation speglar kommersiella kockar som har en övervakande eller teamledande roll i köket. De arbetar oberoende eller med begränsad vägledning från andra och använder diskretion för att lösa icke-rutinmässiga problem. Denna kvalifikation ger en Pathway att arbeta i restauranger, hotell, klubbar, pubar, kaféer och kaféer eller att driva ett litet företag i dessa sektorer. Kort sagt, den här kursen ger studenterna:
- Utbildning och kompetensutveckling inom kommersiell matlagning
- Utbildning som innehåller följande nyckelkompetenser: insamling, analys och organisering av information; arbeta med andra; använda matematiska idéer och tekniker; lösa problem och använda teknik
- En specifik översikt över kommersiella tillagningsmetoder, matlagning och kökshantering
- Grundläggande färdigheter och kunskaper för att komma in i gästfrihetsbranschen som kock
- Mänskliga färdigheter som är viktiga för en framgångsrik karriär inom hotellbranschen