Certifikat ii i talat och skriftligt engelska

The Eagle Academy

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Certifikat ii i talat och skriftligt engelska

The Eagle Academy

Certifikat II är en 28 veckors kurs (20 veckors undervisning och 8 veckors semester) för att förbättra vardagen engelska för personer som vill migrera till Australien, arbeta i Australien eller generellt förbättra engelska färdigheter ur praktiskt perspektiv. Det är i huvudsak en ESL (engelska som andraspråk) kurs för yrkesutbildning. Det är INTE en ELICOS-kurs. Studenter kan redan ha ett certifikat I på talat och skriftligt engelska, eller visa en kunskapsnivå som motsvarar en International Second Language Proficiency Rating (ISLPR) på 1 (grundläggande transaktionsförmåga), eller genomgått Elementary General English.

Kurslängd : 6 månader (28 veckor, bestående av 20 veckors undervisning och 8 veckors semester).

Studenter kan påbörja studier med induktion på vilken måndag som helst som godkänd av direktören, och allmänna klasser fungerar alla veckor utom semesterperioder (Se Akademins akademiska kalender).

Kostnad : (Se Betalningsalternativ info. Ark).

 • Betalningsarrangemang är tillgängligt
 • Rabatter kan gälla (Kontrollera online eller ring oss för mer information om aktuella specialerbjudanden och betalningsalternativ).
 • Finansiering kan vara tillgänglig för inhemska studenter

Pris Beat Garanti : Ta en titt på våra avgifter. Med tanke på våra inklusioner, och de faciliteter du får använda, ser du att ingen konkurrent kan matcha våra priser för värde. Om du inte håller med, skicka oss en konkurrents erbjudande skriftligt, och vi är säkra på att vi kan slå det för dig. Villkor gäller.

Inkluderingar : Denna kurs finns tillgänglig på Brisbane och Gold Coast platser. Mer kurs och campusinformation finns på All Course and Campus Quick Guide. Studenter kan påbörja måndag på en akademisk term. Avgifterna inkluderar allt som studenterna behöver för att slutföra kursen.

Verktyg:

 • Vi accepterar externa engelska testresultat från IELTS, TOEFL & PTE samt våra egna interna testresultat. Internt bedömer vi dina resultat från fall till fall. Om du kan kommunicera och förstå engelska men inte bra då skulle du vara lämplig för kursen.
 • Studenter kan ansöka om erkännande av tidigare lärande eller direktkredit. Detta kan minska kurstiden.

Studenter måste studera alla 7 modulerna nedan för att få certifikatet.

 • Core CSWEII A - (SWELRN201) Intermediate learning strategier
 • Valfri 1 CSWEII B - (SWECAS202A) Att förstå och delta i rutinmässiga vardagliga samtal
 • Valfri 2 CSWEII C - (SWEEXC203A) Att förstå och delta i transaktionsutbyten
 • Valfri 3 CSWEII D - (SWEINF204A) Att förstå och ge talad information
 • Valfri 4 CSWEII I - (SWESTO209A) Förstå och komponera historia texter
 • Valfri 5 CSWEII M - (SWEOPI213A) Att förstå och komponera åsiktstekster
 • Valfri 6 CSWEII H - (SWEFOR208A) Förstå skriftliga instruktioner och slutföra formaterade texter

56689_bushwalk.jpg

Alla Visa studenter noterar:

ATTENDANCE ÄR INTE RECORDED ELLER MONITORED FOR VISA COMPLIANCE PURPOSES. Emellertid förväntas studenterna delta i 15 timmar per vecka, med ytterligare 5 timmar per vecka levereras som distansutbildning (studie utförd hemma i form av slutförande av uppsatta uppgifter eller arbetsböcker). Underlåtenhet att delta regelbundet kommer att se framsteg lida, och studenter kan rapporteras för otillfredsställande framsteg.

PROGRESS ÖVERVAKAS FÖR VISA FÖRSÄLJNINGSFÖRHÅLLANDEN: Akademin har genomfört DIBP-kursens framstegspolitik och -förfaranden. Mer detaljer finns i Studenthandboken, men i grunden kommer en student att rapporteras om de inte lyckas få kompetens i hälften av de enheter som avslutats i efterföljande studieperioder. Kompetens för varje enhet bestäms av tre eller fyra metoder. Varje sker varje vecka / varannan vecka, varför regelbunden närvaro är viktig:

 • Kunskapstester;
 • Observation av färdigheter och muntlig ifrågasättning;
 • Slutförande av aktiviteter.
 • Slutförande av arbetsböcker

Visa studenter ska vara medvetna om att agenter kan agera på vår väg att rekrytera studenter. Dessa ämnen finns listade på vår hemsida.

Alla inhemska och VISA-studenter noterar: Du har rättigheter med avseende på återbetalningar, klagomål och överklagande processer. Dessa rättigheter beskrivs i detalj, i Studenthandboken, och du måste bekanta dig med dem innan du registrerar dig. Återbetalningspolicyn kommer också att täcka vad dina rättigheter är om vi, som RTO, eller en tredjepartsutbildningsorganisation stänger eller upphör att leverera någon del av den träningsprodukt du var inskriven till. Kort sagt, vi skulle göra arrangemang som är lämpliga för dig själv, för att få tillgång till en annan leverantör som levererar den träningen, ELLER vi erbjuder dig en återbetalning.

Denna skola erbjuder program i:
 • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är
Online
På campus
Start Date
Startdatum
Öppen antagning
Duration
Varaktighet
28 veckor
Deltid
Information
Deadline
Locations
Australien - Coolangatta, Queensland
Startdatum : Öppen antagning
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Australien - Brisbane, Queensland
Startdatum : Öppen antagning
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Australien - Southport, Queensland
Startdatum : Öppen antagning
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Öppen antagning
Australien - Southport, Queensland
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Australien - Brisbane, Queensland
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Australien - Coolangatta, Queensland
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan