Certifikat iv i ljudproduktion

Melbourne Polytechnic

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Certifikat iv i ljudproduktion

Melbourne Polytechnic

Kan du höra oss? Melbourne yrkeshögskola kan hjälpa dig att starta en karriär inom ljudproduktion. Certifikat IV i Ljudproduktion är det bästa stället att börja utveckla dina kunskaper och färdigheter inom detta spännande område.

Få ett försprång i en värld av ljud

Certificate IV i Ljudproduktion Kursen är mycket hands-on. Att arbeta i Melbourne YH väl utrustade ljudstudior, får du lära dig de principer och metoder för inspelning. Båda campus (Fairfield och Prahran) har industristandard Mac laboratorier med all lämplig programvara för blivande ljudproducenter och kompositörer.

I denna praktiska kurs kommer du att utveckla dina kunskaper med hjälp av levande ljud och grundläggande datormusik. Du kommer att göra detta på samtida high-end ljudutrustning.

Det finns inga särskilda praktikplatser som en del av kursen, men du kommer ofta att arbeta på relaterade branschevenemang och utställningar. Både Yarra Edge Music Centre (Fairfield campus) och David Williamson Theatre (Prahran campus) är stora lokaler värd många evenemang under hela året. Som en ljudproduktion student, har du många möjligheter att inrätta scenen ljud och driver framsidan av huset ljud.

Bransch anslutningar och resurser

Dina lärare aktivt delta i musikbranschen och många av dem har sina egna studior och inspelningsmöjligheter.

Du kommer att uppmanas att arbeta med utställningar och evenemang som produceras av andra studentgrupper på campus, eller i relaterade industrin. Du kommer att ha möjlighet att bli Pro Tools Certifierade Operatörer.

Kurs utfall

Efter avslutad kurs kommer du att ha utvecklat en förståelse för principer och metoder i inspelning, levande ljud, och grundläggande dator musik att vidareutveckla din egen ljudproduktionsintressen.

Bedömning

Du kommer att bedömas genom

  • lärare observation
  • svara på frågor om uppgifterna utförs
  • korta verbala tester
  • inlämningsuppgifter
  • analys av färdiga ljudinspelningar
Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Feb. 2019
Duration
Varaktighet
6 månader
Heltid
Price
Pris
6,825 AUD
AUD $ 6825 per termin
Information
Deadline
Locations
Australien - Melbourne, Victoria
Startdatum : Feb. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Feb. 2019
Australien - Melbourne, Victoria
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan