Certifikat i Kulinarisk Förvaltning

Culinary Institute Kul IN

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

AACSB Accredited

Certifikat i Kulinarisk Förvaltning

Culinary Institute Kul IN

Studenter som planerar att arbeta inom gastronomi som restaurang- eller konditorivarare, eller som vill öppna en restaurangrestaurang, kommer att få en övergripande förståelse för livsmedelsindustrin genom detta väl avrundade program. På Kul IN stärker studenterna sina matlagningskunskaper genom intensiva matlagningar. På ZSEM Business Academy lär de sig om modern verksamhet och ledning genom klasser inom digital marknadsföring, ekonomi, affärsmiljö, innovation och andra områden inom ekonomi som är viktiga för förståelse inom restaurang- och livsmedelsindustrin.

Passion är inte det enda som krävs för att öppna ett framgångsrikt företag, särskilt inom HoReCa-industrin. Detta gemensamma program mellan Culinary Institute Kul IN och ZSEM Business Academy ger studenterna en balans mellan kreativa kulinariska konster och den finansiella realismen som krävs för att lyckas. Culinary Management är utformad för studenter som planerar att arbeta inom gastronomi som restaurang- eller konditorivarare, eller som vill öppna en restaurangaffär på egen hand. Studenter förstärker först sina kulinariska färdigheter på Kul IN i två månader. Sedan lär de sig om modern verksamhet och ledning genom klasser inom digital marknadsföring, ekonomi, affärsmiljö, innovation och andra områden inom ekonomi som är viktiga för förståelse inom restaurang- och livsmedelsindustrin.

Kulinarisk Konst på Kul IN

Under sin tid i Sisak får eleverna en förstående förståelse av matlagningsmetoder och tekniker som används i franska och italienska kök, och en djupare förståelse av HoReCa-industrin och -standarden. Kursen är mycket praktisk och studenter spenderar 80% av klasstiden i praktik, mentorerad av kockinstruktörer. Kursen omfattar termisk och mekanisk matförädling, identifiering av ingredienskvalitet, kryddor, knivarbete, skapande av kvalitetsrestauranger menyer, arrangering och servering av rätter, professionella matlagningsstandarder, matdelar, matlagring och hygien och gastronomins historia. För att få dig den fulla erfarenheten av att studera i Culinary Institute Kul IN , besök vår visrtual turné.

Dagliga matlagningstider kompletteras med fältturer till kända restauranger och matproduktionscenter i Kroatien samt gästföreläsningar från framgångsrika kroatiska och internationella kockar. Dessutom tar eleverna klasser i enologi och vinparing.

Upptäck din passion för gastronomi genom Kul IN student.

Företagsekonomi vid Zagreb School of Economics and Management - Business Academy

Eleverna flyttar sedan till Kroatiens huvudstad Zagreb, där de studerar affärssidan av Culinary Management på ZSEM Business Academy. Förutom grundläggande företagsekonomi lär eleverna hur man väljer och hittar sin nischmarknad, hur man marknadsför sin HoReCa-verksamhet, hur man planerar och hanterar ekonomi, driftskostnader och mänskliga resurser och hur man ska bli en framgångsrik företagare i den moderna restaurangen bom.

Zagrebs blomstrande restaurangplats erbjuder naturligtvis eleverna möjlighet att utforska gästfrihetsbranschen. Inte bara kommer eleverna att hitta inspiration för nya rätter, men de kommer också att kunna nätverk med restaurangchefer och ägare när de utvecklar egna affärsplaner.

ZSEM är ett internationellt AACSB-ackrediterat universitet, rankar det bland de fem största skolorna i världen. År 2017 rankade Eduniveral ZSEM som en av de tre bästa handelshögskolorna i Östeuropa, och erkände sitt betydande internationella inflytande med 4 Palmes-priset.

Ytterligare programinformation:

  • Språk som används i klassen: engelska och kroatiska
  • Läsning och material som tillhandahålls av Kul IN och ZSEM (på engelska)
  • Uniformer: tillhandahålls av Kul IN
  • Boende i Sisak: tillhandahålls av Kul IN

Efter avslutad kurs erhåller studenterna ett certifikat för Culinary Management från Culinary Institute Kul IN och från Zagreb School of Economics and Management - Business Academy

Program Startdatum på Kul IN :

  • 2019/08/01. - 08.03.2019.
  • 2019/12/03. - 14.05.2019.

Kurskostnad: 7,690,00 euro

TIDIGA BIRD DISCOUNT: För våra studenter på early bird erbjuds vi 200 € rabatt på programundervisning. För att få tag i den här kupongen, slutför ansökan och betalar undervisningen två månader före startdatumet för programmet.

Undervisningen omfattar:

  • Kursinstruktion, litteratur, material och uniformer för programmet Culinary Management ( Kul IN och ZSEM)
  • Transport till Kul IN från Zagreb International Airport
  • Boende och lunch på vardagar på Kul IN
Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska


Senast uppdaterad October 23, 2018
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Jan. 8, 2019
Mar. 12, 2019
Duration
Varaktighet
3 månader
Price
Pris
7,690 EUR
Information
Deadline
Dec. 7, 2018
Locations
Kroatien - Sisak, Sisak-Moslavina County
Startdatum : Jan. 8, 2019
Sista anmälningsdag Dec. 7, 2018
Slutdatum Mar. 8, 2019
Startdatum : Mar. 12, 2019
Sista anmälningsdag Feb. 8, 2019
Slutdatum Maj 14, 2019
Startdatum : Juni 11, 2019
Sista anmälningsdag Maj 10, 2019
Slutdatum Aug. 14, 2019
Dates
Jan. 8, 2019
Kroatien - Sisak, Sisak-Moslavina County
Sista anmälningsdag Dec. 7, 2018
Slutdatum Mar. 8, 2019
Mar. 12, 2019
Kroatien - Sisak, Sisak-Moslavina County
Sista anmälningsdag Feb. 8, 2019
Slutdatum Maj 14, 2019
Juni 11, 2019
Kroatien - Sisak, Sisak-Moslavina County
Sista anmälningsdag Maj 10, 2019
Slutdatum Aug. 14, 2019