Read the Official Description

Kursen är utformad för att främja utvecklingen av de allmänna förvaltningsfärdigheter och förmågor som krävs i en snabbt föränderlig ekonomisk miljö, både av individer, som redan är verksamma eller som vill ta upp tillsyns- och ledningsroller.


5 skäl att studera här

 1. Prisvinnande:
  Årets Entreprenörsuniversitetets prisvinnare (Times Higher Education Awards 2016).


 2. Prisbelönt:
  LSBU har fått ett silverbetyg i undervisningsskyddsramen.


 3. Professionell ackreditering:
  Postgraduate Certificate in Management är ackrediterat av Chartered Management Institute (CMI). Efter avslutad akademisk examen får du också CMI Level 5 Certificate in Management


 4. Professionella länkar:
  Business School är ett ackrediterat CMI Center och är en av få akademiska institutioner att vara en företagsmedlem i Institute of Business Ethics.


 5. Praktiskt tillvägagångssätt:
  Som en akademisk kurs har den utformats för att införliva praktisk erfarenhet som du tar med till klassrummet.


Kursen ska utveckla kompetens inom analys, problemlösning och proaktivt tänkande. Det kommer att ge den underliggande kunskapen och förståelsen som krävs för att fungera effektivt i en ledande roll, varför den är utformad för de chefer som vill utveckla och ackreditera sin yrkeskunskap och kunskapsbas.

Våra allmänna managementkurser inkluderar associerat medlemskap i Chartered Management Institute (CMI) med möjlighet att ansöka om full medlemskap när kursen är avslutad. De är ackrediterade av CMI och studentmedlemskapsabonnemang till CMI ingår i kursavgiften.


ackrediteringar


Nyckelkursinformation - beställd enligt läget

Läge


moduler

 • Den effektiva chefen
 • Hantera information och resurser
 • Marknadsföring och möta kundernas krav
 • Folkhantering i praktiken
 • En bostadshelg sker i Semester 2.


bedömning

Moduler bedöms genom uppdrag, två per modul. Det är ett krav på kursen att delta och bidra till bostadshelgen.

Som en del av det ständigt utvecklade läroplanet strävar alla föreläsare på kursen för att säkerställa att uppdrag är relevanta och innovativa, att länka dem ordentligt till dina och dina potentiella arbetsgivares behov. Som en del av dina studier kommer du att delta i ett bostadshus där du deltar i olika aktiviteter som har praktisk och teoretisk användning. Som en del av ditt lärande ska du genomföra ett förbättringsprojekt som är direkt kopplat till ditt arbete. Projektet styrs av en ledande expert. Dessa aktiviteter knyter samman hela läroplanen.

Moduler bedöms med hjälp av två typer av bedömning: Formativ och Summativ;

Formativ bedömning är en process där vi handlar om lärandeprocessen och akademisk framsteg för att hjälpa till med utveckling och kunskapsupphandling, men utan att ge ett formellt betyg. Under hela kursen finns det olika formativa mekanismer, bland annat grupparbete, lärande dagböcker, handlingsinställningar och dagliga råd och stöd från handledare och kollegor.

Summatisk bedömning avser formaliserad märkning av arbete, genom undersökningar och bedömning av uppdrag. Även om det i slutändan är de summerande bedömningarna som ger resultat, menar vi att de formativa processerna bör öka utsikterna till resultatet och dess innebörd. Nuvarande studenter berättar för oss att detta delade engagemang med lärande har ökat avsevärt till deras kunskaper och förtroende.


anställbarhet

Om du inte redan arbetar i en ledande roll har du, efter avslutad kurs, säkert ökat dina chanser att säkra en sådan position. Kursen ger en bred förståelse för organisationen och hur den fungerar med tydligare inblick i mångfalden av kulturer och preferenser inom ett lag. Du kommer också att ha en större förmåga att hjälpa andra i utveckling och ta itu med prestationsproblem med en tydligare förståelse för kundernas och intressenternas behov.

Studenterna kommer från en mängd olika branscher och både privata och offentliga sektorer. Dessa har inkluderat personer från olika ledande befattningar inom NHS, lokala myndigheter, privata företag inom underhållning, finans och andra branscher


Akademisk progression

Studenter som lyckats slutföra programmet blir medlemmar i yrkeskroppen, Chartered Management Institute (CMI) och går ofta vidare till en masterexamen som Executive Masters in Public Administration eller MBA

Vi är Årets Universitet för forskarutbildning - Tiderna och söndagstiderna Bra universitetsguide 2018.

På LSBU vill vi sätta upp dig för en lyckad karriär. Under dina studier - och i två år efter att du har examen - får du tillgång till vår anställbarhetstjänst, som inkluderar:

 • En online styrelse där du kan se ett brett utbud av placeringar: deltid, heltid eller frivillig. Du kan också gå in för att se våra rådgivare, som alltid är tillgängliga för att hjälpa dig att ta nästa steg i din sökning.
 • Vårt Careers Gym erbjuder gruppverkstäder på CV, intervju tekniker och att hitta arbetserfarenhet samt regelbundna presentationer från arbetsgivare inom en rad sektorer.

Vårt Student Enterprise-team kan också hjälpa dig att starta eget företag och utveckla värdefulla entreprenörskap.


Undervisa och lära

Du kommer att få stöd under hela ditt studium och ha tillgång till föreläsare för 1-2-1 möten och vägledning. Det finns en aktiv användning av LSBU: s virtuella läromiljö där alla föreläsningar och seminarieaktiviteter görs tillgängliga tillsammans med andra stödmaterial, till exempel artiklar och referensmaterial. Du kommer att kunna diskutera eventuella problem de har under föreläsningar och seminarier och kommer att uppmuntras att söka hjälp och ytterligare förtydligande om ämnen och / eller uppdrag.


Ingångskrav

Sökande för certifikatet i förvaltningen ska vara i ledningsroll med ansvar för ett personalteam och / eller för att hantera resultat och funktioner. Vanligtvis har studenter på denna kurs sedan flera år haft en lednings- eller övervakningsroll.

Eleverna kommer vanligtvis från en rad olika sektorer och storlekar av organisationer och det här är en positiv fördel med att låta och jämföra ibland mycket annorlunda organisationspraxis.

En examen och två år som chef eller handledare. Studenter som inte uppfyller standardkraven för inlämning men anses ha möjlighet att lyckas på kursen genom yrkeserfarenhet kommer att krävas för att slutföra en utmanande uppgift som bevis på deras förmåga och intresse.

Alla moduler kan ändras av universitetet och kan skilja sig från de moduler du erbjuds under dina studier.

Program taught in:
Engelska

See 51 more programs offered by London South Bank University »

Last updated June 10, 2018
Denna kurs är Campus based
Startdatum
Sept. 2019
Jan. 2020
Duration
9 - 12 månader
Deltid
Pris
1,450 GBP
År 1 Deltid Storbritannien / EU-avgift: £ 1450; Internationell avgift: £ 2187.5
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Application deadline
Startdatum
Jan. 2020
Slutdatum
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum

Jan. 2020

Location
Application deadline
Slutdatum