Certifikat i Retail Köttspecialist
Saskatchewan Polytechnic
Nyckelinformation
Campus läge
Prince Albert, Kanada
språk
Engelsk
Studieformat
På Campus
Varaktighet
32 Veckor
Takt
Heltid
Studieavgifter
CAD 19 795 / per course *
Ansökningstiden
Begär info
Tidigaste startdatum
Begär info
* 1 år
Introduktion
Retail Meat Specialist är ett certifikatprogram som erbjuds på campus och i samarbete med Saskatchewan regionala högskolor. Det kommer att hjälpa dig att utveckla de färdigheter du behöver för att bli framgångsrik i köttstyckningsindustrin. Under hela detta innovativa program kommer du att dra nytta av den omfattande praktiska erfarenheten som behövs för att arbeta i "state of art" köttstyckningsanläggningar. Vår omfattande läroplan och välutbildade instruktörer hjälper dig att utveckla de professionella färdigheter du behöver för att lyckas i branschen. Programmet är uppbyggt kring livsmedelssäkerhet och fokuserar på:
- Muskel- och skelettstrukturer
- Förbereda fläsk, nötkött, lamm och fågel
- Torkning och rökning av kött
- Saluförsäljning av skaldjur
- Förädlade ugnsfärdiga produkter
- Sanering
En två veckor lång praktik är en integrerad del av programmet. Det ger dig möjlighet att tillämpa teori i praktiken. Du kommer också att få möjlighet att vidareutveckla dina färdigheter genom att öva på dina nya färdigheter med Saskatchewan Polytechnic Food Services.
Antagningar
Läroplan
Semester 1
- BUS 105 Small Business Practices
- CLTR 100 Mångfald
- KÖTT 107 Fårkropp
- KÖTT 108 Nötkreatur
- KÖTT 109 Chark 1
- KÖTT 113 Fisk, skaldjur och alternativa proteiner
- KÖTT 195 Köttvetenskap
- KÖTT 281 Griskropp
- SFTY 176 Säkerhet och verktyg
Totalt antal terminspoäng: 32
Semester 2
- KÖTT 110 Chark 2
- KÖTT 111 Chark 3
- KÖTT 112 Fläsk Retail Styckningar
- KÖTT 282 Beef Hind Retail Styckningar
- KÖTT 283 Beef Front Retail Cuts
- KÖTT 285 Fjäderfä Retail Styckningar
- MEAT 288 Förädlade detaljhandelsprodukter
- PRAC 193 Detaljhandelsverksamhet
Totalt antal terminspoäng: 32