Certifikat I Kulinariska Konsten

University of California, Irvine - Division of Continuing Education

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Certifikat I Kulinariska Konsten

University of California, Irvine - Division of Continuing Education

Översikt

Om du har en stor passion för matlagning och engagemang för att nå ditt mål som kock, matföretagare och mer, finns det ingen bättre tid att starta en karriär i detta blomstrande landskap. Detta program ger en stark kulinarisk grundutbildning med praktisk externskap.

Studenter förvärvar intensiv professionell och praktisk erfarenhet av de dagliga matlagningsåtgärderna och driften av ett professionellt kök. Utnyttjande teknik med världsklass kulinarisk expertis, erbjuder detta program högkvalitativ träning i ett mer överkomligt format än traditionella matlagningsskolor. Genom att lära sig grundläggande matlagningsteori och -teknik genom att engagera online läroplan, kan eleverna sätta sina färdigheter i praktiken i varje klassmöte, vilket sker i ett professionellt kök tillsammans med toppkockarna.

Vem ska delta

  • Första gången kockar som försöker starta en karriär som kock / assistent
  • Entreprenörer lanserar en kulinarisk verksamhet
  • Upplevda kockar borstar upp på sina tekniker
  • Hemkockar vill lära sig dessa avancerade färdigheter och kunskaper

Karriär Insight

Arbetssammanträde för kockar och huvudkockar i USA.

  • Jobb: 142.094 (2018)
  • Prognostiserad tillväxt: 12% (2018-2028)
  • Årlig lön: $ 32k- $ 59k (25th-75th percentile)

Programfördelar

  • 510 timmars blandning av online, personlig träning och externship
  • Professionella kök
  • Komplett program snabbt - 3 månader på heltid eller 6 månader på deltid
  • Erbjuder i samarbete med Rouxbe Online Culinary School, ett utvalt ACF-kvalitetsprogram

Kursplan

Med en toppmodern online-lärplattform och under ledning av professionella arbetskockar kommer du att delta i föreläsningar och demonstrationer, förvärva praktisk erfarenhet i vårt träningskök och genom disciplin och övning utveckla matlagningskunskaper som omfattar allt från enkla tekniker till svårare och komplexa preparat.

  • 3 månader på heltid: måndag till torsdag eftermiddag (4 timmar) - ungefärlig
  • 6 månaders deltid: tisdag och torsdagskvällar (4 timmar) - ungefärlig

Under kursen kommer du att uppnå kompetens inom:

- Kärnknivkompetens och vård

- Korrekt livsmedelshantering och sanitetsstandarder

- Viktiga kulinariska tekniker inklusive:

  • Grunderna för matlagning: lager, soppor, såser
  • Produktionskokning: sautéing, rostning, stekning, stewing, braising, simmering, poaching, grillning
  • Bröd och bakverk / desserter
  • Växtbaserad matlagning
  • Kulinarisk näring
  • Konstnärlig pläteringsteknik
  • Avancerad matlagningsteknik

- Grunden för mat och smak

- Introduktion till kökskultur och kompetens

- Kostnadskontroll av livsmedel

- Matlagningsteknik för globala matlagningar

- Nuvarande restaurang och mat trender

Avslutningscertifikat

Efter att alla kursbehov har godkänts, kommer studenterna att få ett certifikat för slutförandet från UCI: s avdelning för fortbildning.

Var arbetar utbildade kockar?

Utbildade kockar är efterfrågade både inom gästfrihet och turism. Sysselsättningen inom foodserviceområdet växer och fortsätter att växa. Några karriärmöjligheter inkluderar positioner i restauranger, klubbar, bagerier, hotell och institutioner. Det finns många olika typer av foodservice-organisationer och därmed varierar positionstitlarna.

Exempel på positionstitlar:

  • Kock de Cuisine
  • Kock de Partie
  • Sous kock
  • Verkställande kock
  • Line eller Prep Cook
  • Matleverantör
  • Matköpare
  • Matstylist
  • Mat
  • expediter
  • Assistant Cook / Kock
  • Forskning
  • Livsmedelsjournalist
  • Matkritiker eller Blogger

Professionellt kök

Vårt program framhäver ett toppmodernt träningskök med professionell kulinarisk utrustning. Anläggningen gör det möjligt för eleverna att bekanta sig med den snabba miljön och olika verktyg i ett fungerande kök.

Engelska färdighetskrav

Alla certifikatprogram på UCI-divisionen för fortlöpande utbildning (klassrum och onlineformat) kräver yrkeskunskap i engelskspråkighet i lyssnande och notering, läsförståelse och ordförråd, skriftligt uttryck och muntlig presentation.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska


Senast uppdaterad June 29, 2018
Varaktighet & Pris
Denna kurs är
Online
På campus
Start Date
Startdatum
Öppen antagning
Duration
Varaktighet
3 - 6 månader
Deltid
Heltid
Price
Pris
7,000 USD
genomsnittlig kostnad
Information
Deadline
Locations
Amerikas förenta stater - Irvine, California
Startdatum : Öppen antagning
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Amerikas förenta stater - USA Online
Startdatum : Öppen antagning
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Öppen antagning
Amerikas förenta stater - Irvine, California
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Amerikas förenta stater - USA Online
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan