Read the Official Description

Culinary Institute Kul IN och partnerskolan ALMA la Scuola Internazionale di Cucina Italiana erbjuder ett nytt internationellt gemensamt program för studenter intresserade av att specialisera sig professionellt i italiensk mat.
Detta 10-månadersprogram syftar till att producera fullt utbildade professionella kockar som är specialiserade på italiensk mat. Den unika läroplanen ger eleverna möjlighet att öva sina nyförvärvade färdigheter, som de har fått genom intensiva kurser på Kul IN och ALMA genom att interning på elitens italienska restauranger och hotell. Interning utomlands ger eleverna det ovärderliga möjligheten att nätverket internationellt och ansluta till några av de mest framgångsrika kockarna i Italien och världen.
PROGRAM DETALJER FÖR PROFESSIONELL KOK AV ITALIAN CUISINE

Som student av italiensk kusin kommer du att vara helt nedsänkt i italiensk kultur, lära sig att tala och förstå språket, samtidigt som du fullbordar dina kunskaper i italiensk traditionell gastronomi. Du kommer att studera under ledning av några av de bästa italienska kockarna i en snabb och dynamisk internationell miljö.
Du kommer att lära dig om: pastas, viner, regionala rätter, historia av italiensk gastronomi, traditionella produkter och mycket mer.

1. Träning i Sisak

Det intensiva programmet börjar i Sisak, Kroatien, på Culinary Institute Kul IN . Kul IN är en ny skola, helt levererad med nya köksredskap och den nyaste kulinariska tekniken. Lektionsplanerna och programmen har skapats av vår dekan Zdravko Peric, en professionell kock med verklig global erfarenhet av kulinariska industrin.
Studenterna spenderar 9 veckor i Sisak och lär sig italienska kulinariska tekniker, kökshantering, italiensk kultur, italiensk kulinarisk terminologi och dess språk. Övrig information om dina 2 månaders träning i Sisak:

 • Klasstid: 8 timmar / dag, måndag till fredag
 • Språk som används i klassen: engelska och kroatiska
 • Läsning och material: Levereras av Kul IN (på engelska och kroatiska)
 • Uniformer: tillhandahålls av Kul IN

testimonial

2. Träning i Colorno

Din utbildning fortsätter på vår partnerskola ALMA i Colorno, Italien. Skolans ALMA-metod för träning kommer att lägga till en ny dimension för din kompetensutveckling i köket. Programmet ger en dynamisk internationell miljö där studenter från hela världen studerar tillsammans (på engelska) och lyckas utveckla sina kulinariska tekniker.
Med professionellt utrustade klassrum och industriellt utrustade kök i Palazzo Ducale kommer ALMA och dess professorkockar att intrigera dig med sin kunskap och träna dig för att bli riktigt kompetenta inom kulinariska industrin. Du kommer att lära dig alla hemligheter i Italiens 20 kulinariska regioner, under träning under mikroskop av skickliga italienska kockar. Din kulinariska träning kommer att förbättras ytterligare genom resor till lokala produktionscentra, vilket ger dig en titt på beredningen av kända produkter som Parma-skinka, Parmigiano-Reggiano-ost, tryffel, vingårdar och många andra.
Klasserna i Colorno är utformade utifrån ALMA-metoden som kombinerar följande:

 • förståelse för italiensk historia och kultur
 • direkt erfarenhet av lokala produktionsanläggningar och råvaror
 • matlagning färdigheter och teknik för italienska köket
 • kunskap om italienska recept och traditioner
 • uppleva som chef

Övrig information om dina två månaders träning i Colorno:

 • Klasstid: 8 timmar per dag, måndag till fredag
 • Klassstorlek: minst 15 till högst 20 studenter
 • Språk som används i klassen: engelska
 • Läsningar och material: tillhandahållet av ALMA (på engelska)
 • Uniformer: tillhandahålls av ALMA

3. 5 månaders träning i en riktig italiensk restaurang

Den sista delen av programmet är en scendel: en praktik på fem månader i en känd italiensk restaurang. Efter utvärdering i Colorno kommer eleverna att flytta till staden där de kommer att intermentera på en restaurang som valts av ALMA. Under de här fem månaderna kommer studenterna att utöva alla de färdigheter som de har lärt sig i Kul IN och ALMA, och kommer att få verklig erfarenhet av kulinariska världen.
ALMA väljer noggrant praktikplatsen, baserat på individuella elevernas personligheter, intressen, styrkor och svagheter, och mycket viktigare, elevernas egna förväntningar. Under praktikperioden har eleverna fortfarande fullt stöd från ALMA, och kan alltid fråga skolans personal för hjälp och rådgivning. Värdrestaurangen kommer att ge studenten med rum och styrelse för hela praktikplatsen.
46475_rsz_46193_professional_cook_of_italian_cuisine_1.jpg Efter avslutad kurs, praktik och slutprov ska både Kul IN och ALMA tilldela studenten ett certifikat som professionell kock italiensk kusin.
Upptäck din passion för gastronomi genom Kul IN student.

Programlängd: 10 månader
Programkostnad per student: 18.000 euro (moms ingår)
Undervisningen omfattar:

 • All träning och material för programmet Professionell kock av italiensk mat
 • Transport från Zagreb International Airport till Kul IN
 • Bostäder i Sisak och Colorno
 • Lunch på skoldagar i Sisak och Colorno
 • Mat och styrelse (tillhandahålls av värdrestaurang) och assistans under praktik
 • Kostnader för fältresor


För våra fågelstudenter erbjuder vi 200 € rabatt på programundervisning . För att få tag i denna kupong måste du slutföra din ansökan och betala undervisningen två månader före startdatumet för programmet. PROGRAM START DATUM:

 • 11 juni 2019
 • 21 oktober 2019

För att få dig den fulla erfarenheten av att studera i Culinary Institute Kul IN bjuder vi på dig att besöka vår virtuella turné . testimonial

Program taught in:
Engelska
Italienska

See 5 more programs offered by Culinary Institute Kul IN »

Last updated November 7, 2018
Denna kurs är Campus based
Startdatum
Juni 11, 2019
Okt. 21, 2019
Duration
10 månader
Heltid
Pris
18,000 EUR
Deadline
Maj 10, 2019
By locations
By date
Startdatum
Juni 11, 2019
Slutdatum
Application deadline
Maj 10, 2019
Startdatum
Okt. 21, 2019
Slutdatum
Application deadline

Juni 11, 2019

Location
Application deadline
Maj 10, 2019
Slutdatum

Okt. 21, 2019

Location
Application deadline
Slutdatum

ALMA, The International School of Italian Cuisine