close

Filter

Visa resultat

Se alla certifikatprogram i Andlighet i Irland 2021

Ett certifikat är ett bevis på att man behärskar en viss färdighet eller ett visst ämne. Eftersom certifikatprogram varierar stort när det gäller innehåll och längd kan man inte vänta sig att ett certifikatprogram ska likna ett annat.Irland är en ö i nordvästra kontinentala Europa. Det är den tredje största ön i Europa och tjugonde största ön på jorden. Till dess östra är den… Läs mer

Ett certifikat är ett bevis på att man behärskar en viss färdighet eller ett visst ämne. Eftersom certifikatprogram varierar stort när det gäller innehåll och längd kan man inte vänta sig att ett certifikatprogram ska likna ett annat.

Irland är en ö i nordvästra kontinentala Europa. Det är den tredje största ön i Europa och tjugonde största ön på jorden. Till dess östra är den större ön Storbritannien, från vilken den är skild från den Irländska sjön.

De mest populära certifikatprogrammen i Andlighet i Irland 2021

Läs mindre
format_list_bulleted Filter
Marino Institute Of Education
Dublin, Irland

Vuxenutbildningsintyget i andlighet och mänsklig utveckling är ett tvåårigt deltidsprogram på deltid som drivs av Marino Institute Of Education .

Vuxenutbildningsintyget i andlighet och mänsklig utveckling är ett tvåårigt deltidsprogram på deltid som drivs av Marino Institute Of Education . -
Certifikat
Engelska
Sep 2021
Campusstudier
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här