Certifikatprogram i Bahrain

Se de mest populära certifikatprogrammen i Bahrain 2018

Master

Ett avancerat certifikatprogram är ett utbildningsprogram som tar ca 12 veckor att slutföra och ligger på en nivå över masternivå. Att ta ett avancerat certifikat kan ge dig en konkurrensfördel i en aggressiv arbetsmarknad, och det kan ge dig ytterligare kunskap och färdigheter som hjälper dig att utmärka dig på arbetsplatsen.

De studerande som bedriver högre utbildning förenar efter universitetsutbildning har ofta en flexibel livsstil i Bahrain. Universiteten har också olika typer av kurser som ofta passa behoven hos både lokala och internationella studenter. Landet 's kultur är väldigt okomplicerad vilket gör det lättare för utländska studenter att interagera med medborgarna.

Börja idag De mest populära certifikatprogrammen i Bahrain 2018

Läs Mer

SHRM Certified Professional

Morgan International
Campusstudier Deltid October 2018 Bahrain Manama

Locka och behålla talanger tar sin plats överst på dagordningen för företag, och det innebär att HR-proffs är nu viktigare än någonsin [+]

SHRM Certified Professional

Locka och behålla talanger tar sin plats överst på dagordningen för företag, och det innebär att HR-proffs är nu viktigare än någonsin.

Fallet för HR

Området Human Resources är allt viktigare för framgång verksamheten. Detta innebär fler möjligheter än någonsin för HR-personal, men också en växande fokus på certifierade färdigheter som kan leda företag till ännu större tillväxt.

Perfekt för dig?

Om du är inom HR, förmåner, rekrytering eller arbetar inom närliggande områden, levererar SHRM-CP färdigheter som kan ta din karriär högre. Om du redan är i övre personalledning, HR rådgivning eller en ledarutveckling specialist, då SHRM-SCP är för dig. Nyckelpositioner inkluderar:... [-]