ACADEMICCOURSES

Se certifikatprogram i Bakning 2021 i Plaisir i Frankrike

Man kan ta ett certifikat för att samtidigt studera på högskolenivå eller för att söka efter jobb som är relevant för det ämnesområde man studerat. Detta dokument bekräftar att man uppfyller specifika utbildningskrav som ger värdefulla färdigheter.

Ett program eller kurs i bakning kan vara ett utmärkt alternativ för studenter som är passionerade för bakverk, desserter och bröd eller bara vill lära sig mer om bakning och vetenskapen bakom den. Det kan innehålla olika tekniker såväl som livsmedelssäkerhet och köksledningskurser.

Frankrike erbjuder en superb högskolesystemet att inte bara medborgarna utan även utlänningar. Landet 's dynamiska kultur lockar utländska studenter och de som är intresserade av att fullfölja internationella kurser. Frankrike har en tradition av vetenskaplig och teknisk innovation. Detta säkerställer att forskare fullt ut utnyttja sin kreativitet.

Be om information Certifikatprogram i Bakning i Plaisir i Frankrike 2021

1 Resultat i Bakning, Plaisir Filter

Grunderna i franska bakverk - 6 veckor

Ecole Lenôtre
Certifikat
01 Mar 2021
<
Heltid
<
6 veckor
Engelska
Franska
Campusstudier

Grunderna i franska konditorivaror har skapats för människor som är villiga att träna eller återuppfinna sig i konditorivaror. För dig som vill lära av grunderna om 6 veckor. ...

Läs mer